30 Nisan 2026 Perşembe

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

EKMEN MERSİN’DE HEMŞEHRİ DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ


CHP Mersin Milletvekili Adayı olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

 

Tarih : 2 Mayıs 2023 Salı 15:24   Okunma : 1069

CHP Mersin Milletvekili Adayı olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Her gün onlarca ziyarette bulunan ve yüzlerce vatandaşla bir araya gelerek seçim sonrası yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Ekmen, Mersin’de örgütlü hemşeri dernekleriyle bir araya geldi.

Aynı gün içerisinde Hakkarililer, Viranşehirliler ve Suruçlular tarafından kurulan hemşeri derneklerine yaptığı ziyarette partisinin projelerini anlattı. 

Çok verimli bir seçim süreci yaşadıklarını dile getiren Ekmen, “Gerek CHP teşkilatlarımızla birlikte saha çalışması, gerekse bireysel olarak Mersin’de bulunan yöre derneklerini ziyaret ederek yoğun bir çalışma süreci yürüttük.

Daha önce Ak Partiye oy verdiği halde bugün Ak Parti’den uzaklaşan pek çok vatandaşımızla bir araya geldik. Bunun yanında DEVA Partisinin ekonomik projelerine sıcak bakan, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın duruşunu ve yaklaşımını beğenen iş insanları ile fikir alışverişinde bulunduk. Oldukça olumlu bir etkileşim içerisindeyiz” dedi.

Seçim çalışmaları sürecinde Mersin’de yaptığı çalışmalarda edindiği izlenimleri seçim sonrası kentin sorunlarını çözecek veri haline geldiğinin de altını çizen Ekmen, “Şuan Mersin’in hak ettiğini alması için çalışıyoruz. Öte yandan Mersin’de kaç dönem siyaset yaparsak yapalım artık bir Mersin’in parçası olacağım. Ve Mersin’in sorunlarıyla en fazla ilgilenenlerden birisi ben olacağım” dedi.

Ekmen Eğitim İş sendikasını da ziyaret ederek eğitimde yaşanan sorunlara yönelik çözüm önerilerini de aktardı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA