3 Mayıs 2024 Cuma

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

Başkan Tarhan Güne Yoga İle Başladı


Mezitli Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, muhtarlarla birlikte belediyeye bağlı yoga kursuna katıldı. İlk defa yoga yapan muhtarlar, yoga ve nefes teknikleri hakkında bilgi aldı.

 

Tarih : 31 Ocak 2019 Perşembe 10:23   Okunma : 1018

oga kursu, Mezitli Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde, yoga eğitmeni Sabiha Canbolat gözetiminde haftanın 2 günü 10 seans şeklinde uygulanıyor. Yoga kursuna katılan kadınlar hem sağlıklı yaşama hem de stresten uzaklaşarak huzura kavuşuyor. Yoga kursunun sabah seansına davet edilen Başkan Tarhan, mahalle muhtarlarıyla birlikte güne yoga yaparak başladı. İlk defa yoga yapan bazı muhtarlar büyük keyif aldıklarını dile getirerek, Başkan Tarhan’a mahallelerinde de uygulanması konusunda talepte bulundular.

"BAŞKANIMIZ ENTELEKTÜEL BİRİKİMİNE SAHİP BİRİSİ"

Yoga yapmanın insan üzerindeki etkilerinden bahseden yoga eğitmeni Sabiha Canbolat, “Öncelikle Başkanımız Neşet Tarhan’a çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız entelektüel birikimine sahip birisi.Pratik yaşamdaki adaletli ve fırsat eşitliğini öne çıkaran tutumu aracılığıyla yogayı sadece belli bir kesimin büyük paralar ödeyerek yaptığı bir etkinlik olmaktan çıkarmıştır. Bizlere her fırsatta desteğini sağlıyor ve bugünde davetimizi kırmayarak muhtarlarımızla birlikte eğitimlerimize katıldılar. Yoga, modern gündelik yaşamın içine sıkışmış insanların zihinsel ve bedensel hizalanmasına katkıda bulunabilen doğrudan ve açık bir yaşam tarzıdır. Herkesin kursumuza katılmalarını bekliyorum” şeklinde konuşarak, Mezitli Belediyesi Sanat Evi’nde başvurularının devam ettiğini hatırlattı.

"YOGA KURSUNU YAYGINLAŞTIRACAĞIZ"

Fırsatını buldukça belediyemizin çeşitli kurslarına katıldığını dile getiren Başkan Tarhan ise yaptığı açıklamada; “İlçemizin çeşitli yerlerinde bulunan spor tesislerimizde birçok kursumuz bulunuyor. Bende fırsatını buldukça bazılarına katılıyor, kursiyerlerimizle birlikte eğitim alıyorum. Bugünde değerli muhtarlarımızla birlikte Yoga Kursumuza davet edildik ve katılım sağladık. Yoga ile kısa bir yolculuğa gittik. İleri ki süreçlerde bu kursumuzu yaygınlaştıracağız ve ilçemizin birçok yerinde başlatacağız. Yogayı, huzur ve sağlık için yapılması gereken en güzel sanat olarak görüyorum” şeklinde konuştu.

 
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA