30 Eylül 2026 Çarşamba

16:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, “HALK KART”ıN EYLÜL AYı TUTARLARıNı HESAPLARA YATıRDı   15:57   TBMM, YENI YASAMA YıLıNA SERMAYE PIYASALARıNDAKI FON KRIZI VE YATıRıMCı MAĞDURIYETI GÜNDEMIYLE BAŞLıYOR   15:50   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN ’’FON KRIZI’’ AÇıKLAMASı: “BIR AÇGÖZLÜ ÇETE TÜRK MILLETINE AĞıR ZARAR VERMIŞTIR”   15:48   YENİ PARTILI KAYA, "CINSEL ISTISMAR" SUÇUNDAN YARGıLANAN SANıĞıN SERBEST BıRAKıLMASıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLIĞE DEV YATıRıM: KAMPÜS MERSIN VE GARAJ MERSIN’DE ÜNIVERSITELER BULUŞTU   09:06   SON DAKIKA: AYM’DEN SÜRESIZ NAFAKA KARARı! ’SÜRESIZ’ İBARESI İPTAL EDILDI   01:01   SIYASETTE FLAŞ GELIŞME! DENIZ YAVUZYıLMAZ’ıN EŞI HAKKıNDA AĞıR SUÇLAMA: SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   18:50   “SIYASI CASUSLUK" DAVASı... MERDAN YANARDAĞ: “KUMPASıN NEDENI, YEREL SEÇIMLERI LEKELEMEK VE TELE1’E EL KOYMAK”   18:48   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN 65 YAŞ VE ÜZERI VATANDAŞLARA GÖZ MUAYENESI HIZMETI   18:05   CHP ABANT KAMPı SONA ERDI: KAPALı KAPıLAR ARDıNDA KURULTAY VE MYK ÇATLAĞı!   16:47   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN GAZETECI FATIH ERGIN’E DESTEK: “TUTUKLANMASı ZAMANıN RUHUNUN GEREĞIDIR”   16:47   AKıN GÜRLEK’TEN AHMET ŞıK’A SUÇ DUYURUSU VE TAZMINAT DAVASı   16:46   UTKU ÇAKıRÖZER’DEN X VE META’YA ERIŞIM ENGELLERI ÇAĞRıSı: “GELIN MECLIS’TE HESAP VERIN”   14:56   SAVCı, "SIYASI CASUSLUK" DAVASıNDA İMAMOĞLU, ÖZKAN, YANARDAĞ VE GÜN’ÜN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNı ISTEDI   13:55   ZEYTIN ÜRETICISI DERTLI: MALIYETLER ARTıYOR, ZEYTIN FIYATı DÜŞÜYOR   13:52   İBB DAVASı’NDA 89’UNCU GÜN BAŞLADı...   09:58   YENİ PARTI’DEN FON VURGUNU TEPKISI: DENIZ YAVUZYıLMAZ’DAN HÜKÜMET İSTIFA ÇAĞRıSı   09:50   DENIZ GÖKTAŞ TAHLIYE EDILDI: DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı TÜLAY HATIMOĞULLARı’NDAN GEÇMIŞ OLSUN MESAJı   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICIYE ÇIFTE KAZANÇ: GÜLNAR’DA İLK BADEM HASADı BAŞLADı   03:59   A MILLI TAKıM BURSA’DA AĞıR YARALı: İTALYA İKINCI YARıDA DA NEFES ALDıRMADı!  
 
     
   

ARKEOLOGLAR DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ: "BİR HAKKIN ELDE EDİLMESİNİ İNSANLIK TARİHİNİ ARAŞTIRAN BİZ ARKEOLOGLAR BİLİYOR OLMALIYIZ”


Arkeologlar Derneği, Ankara`da bulunan Arkeoloji ve Sanat Müzesi Toplantı Salonu`nda yapılan 16. Genel Kurul Toplantısı`nda yeni yönetimini belirledi. Yeni yönetim tarafından, “Bir hakkın elde edilmesinin, birlikte hareket edilmedikçe, örgütlü bir mücadele verilmedikçe kazanılamayacağını en iyi, insanlık tarihini araştıran biz arkeologlar biliyor olmalıyız” açıklaması yapıldı.

 

Tarih : 7 Haziran 2023 Çarşamba 17:06   Okunma : 849

Arkeologlar Derneği, Ankara`da bulunan Arkeoloji ve Sanat Müzesi Toplantı Salonu`nda yapılan 16. Genel Kurul Toplantısı`nda yeni yönetimini belirledi. Yeni yönetim tarafından, “Bir hakkın elde edilmesinin, birlikte hareket edilmedikçe, örgütlü bir mücadele verilmedikçe kazanılamayacağını en iyi, insanlık tarihini araştıran biz arkeologlar biliyor olmalıyız” açıklaması yapıldı.

Arkeoloji ve Sanat Müzesi Toplantı Salonu`nda gerçekleştirilen Arkeologlar Derneği Genel Kurul Toplantısı`nda yeni yönetim oluşturuldu.

Arkeologlar Derneği, Ankara`da bulunan Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi Toplantı Salonu`nda 16. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Derneğin Genel Başkanı Bülent Türkmen seçildi.

Derneğin yeni yönetimi tarafından şu açıklama yapıldı:

“Meslek onurunu ve üye hakkını korur, mesleki dayanışmada öncü görevini üstlenir. Arkeolojinin ve arkeologların ülke düzeyindeki sorununu saptar ve ülke gündeminde tartışılır hale getirerek öneri sunar ve çözümler arar.

Arkeolojik mirasın bilimsel yöntemlerle araştırılması ve korunmasına yardımcı olur. Kişi ve kurumların doğal ve kültürel mirasa yaptıkları tahribatların önlenebilmesi için girişimlerde bulunur ve bu mirasın korunmasına duyarlı bir kamuoyu oluşturulmasını sağlar.

Bir hakkın elde edilmesinin, birlikte hareket edilmedikçe, örgütlü bir mücadele verilmedikçe kazanılamayacağını en iyi, insanlık tarihini araştıran biz arkeologlar biliyor olmalıyız. Bu vesileyle bütün meslektaşlarımızı derneğin çatısı altında birlikte üretmeye ve birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA