7 Mayıs 2025 Çarşamba

15:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, MINIK ÖĞRENCILERIN SORULARıNı YANıTLADı   15:39   MEZITLI`DE 3 FIDAN, DÜZENLENEN TÖRENLE ANıLDı   13:43   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN ÇIFTÇILERE KORUNGA TOHUMU DESTEĞI   12:54   VOLKAN KONAK`ıN ISMI, YENIŞEHIR`DEKI KÜLTÜR MERKEZINDE YAŞAYACAK   10:14   SILIFKE 3. EDEBIYAT FESTIVALI SONA ERDI   09:57   MERSIN`IN SIMGE YAPıSı TAŞ BINA, KENT MÜZESI`NE DÖNÜŞÜYOR   09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNA DEVAM EDIYOR   09:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN DARıSEKISI ÖRNEK YÖRÜK KÖYÜ`NDE HıDıRELLEZ ETKINLIĞI   09:13   BELEDIYELERIN SORUNLARıNı BAKANLARLA GÖRÜŞEN TBB BAŞKANVEKILI KARALAR: “SORUNLARı ÇÖZEMEZSEK CUMHURBAŞKANı`NDAN RANDEVU ISTEYECEĞIM”   08:33   CHP PM ÜYESI TANAL`DAN ‘`ÜÇ FIDAN`` MESAJı: ``ONLARA MAHCUP OLDUK, ÜLKE HALA TAM BAĞıMSıZ DEĞIL``   01:39   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, ANKARA TICARET ODASıNı ZIYARET ETTI   01:37   CHP ŞANLıURFA MILLETVEKILI TANAL: DENIZ GEZMIŞLER`IN IDAMı SIYASIYDI. BUGÜN DE EKREM İMAMOĞLU`NUN CEZAEVINDE KALMASı SIYASI   22:12   KADıNLAR VAHŞICE KATLEDILEN BAHAR AKSU IÇIN TOPLANDı...NUR SÜRER: HER GÜN ORTALAMA ÜÇ KADıNıN ÖLDÜĞÜ ÜLKEDE BU KADıNLAR NASıL ÜÇ ÇOCUK DOĞURACAK!   21:07   CHP MYK TOPLANDı... CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "BIR KORUMA ZAFIYETI GÖRMÜYORUM, ERIŞILEBILIR BIR SIYASETÇI OLMAK BENIM TERCIHIM"   20:02   ÖZGÜR ÖZEL: BEREKETIN VE DILEKLERIN SIMGESI HıDıRELLEZ KUTLU OLSUN   17:01   TBMM`DE BAŞKANVEKILLIĞI TARTıŞMASı… ALI MAHIR BAŞARıR: “HAFTAYA TBMM BAŞKANVEKILI OLARAK GÜLIZAR BIÇER KARACA`NıN GENEL KURULDA GÖREV ALMASıNı BEKLIYORUZ. YOKSA MECLIS`TE BÜYÜK SıKıNTıLAR OLUR”   16:16   YENIŞEHIR BELEDIYESI EVLENDIRME MEMURLUĞU`NDA "05.05.2025" YOĞUNLUĞU   14:20   CHP MYK TOPLANDı, ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı GÜNDEMDE... “BIRILERI YINE BIR OYUN KURMAYA ÇALıŞıYOR”   12:03   "PLASTIKSIZ MERSIN SAHILLERI İÇIN BIRLEŞIYORUZ" PROJESININ KAPANıŞ TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   11:32   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASIYE, TÜRKIYE`NIN BARıŞıNA VE HUZURUNA YAPıLMıŞ BIR SALDıRı"  
 
     
   

Başkan Turgut ,“Hizmetlerimizi tasarruflu bir şekilde yapıyoruz”


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahallelere yaptıkları ve yapacak oldukları hizmetleri vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor.

 

Tarih : 22 Mart 2017 Çarşamba 23:34   Okunma : 1222

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahallelere yaptıkları ve yapacak oldukları hizmetleri vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor.

Bir yandan belediye hizmetlerini diğer yandan da mahalle gezilerini aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Mustafa Turgut, vatandaşların talep ve sıkıntılarını bizzat yerinde dinliyor ve çözüm üretiyor.

Belediyenin bütün birimlerinin üretime dönük ve tasarruf ettirici hizmetler sunduğunu belirten Başkan Turgut, Narlıkuyu Mahallesinin Hasanaliler, Kızılisali mevkileri ile Ovacık mahallesinde büyük bir sevgiyle karşılandı.

“HER TÜRLÜ İMKÂNIMIZ VAR VE GÜCÜMÜZ YETER”

Mahalle sakinleriyle hoş sohbetlerde bulunan Başkan Mustafa Turgut, “Silifke Belediyesi olarak tasarruf tedbirlerine azami derecede riayet ederek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bizim birlik ve beraberlik içerisinde çözemeyeceğimiz hiçbir sorun olamaz. Yeter ki toplum yararına faydalı çalışmalarımızı ifade edelim. Silifke Belediyesi olarak her şeye gücümüz yeter ve her türlü imkânımız var” dedi.

Vatandaşların taleplerini tek tek not alarak, çözümü konusunda ilgili birimlere talimatlar veren Başkan Turgut, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle şehir merkezimizi ve 88 mahallemizi yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturuyor, kavuşturmaya da devam ediyoruz. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek İlçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Daha birçok eksiğimiz var. İnşallah bunları da bir bir yerine getireceğiz. Mahallelerimize yeni yollar açarak, parklar yapıyor ve yeni sosyal yaşam alanları kazandırıyoruz. Bizim için imkânsız olan hiçbir şey yok. Fakat zaman içerisinde karşımıza çıkan bütün zorlukları bir bir aşarak hizmetlerimizi hızlı bir şekilde yapmaya devam edeceğiz”

Esnaflar ve kahvehanede bulunan vatandaşlarda, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un yaptığı ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, Başkan Turgut ve ekibine teşekkür ettiler. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA