3 Mayıs 2024 Cuma

16:48   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, “BU ŞEHİR HAYALET ŞEHİR OLARAK ANILIYOR AMA BİZ BU ŞEHRİ HAYAL EDİLECEK BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”   15:54   GÜLCAN KIŞ: "MERSİN, SÖZ VERİLİP BİTİRİLEMEYEN PROJELERİN MERKEZİ HALİNE GETİRİLMİŞTİR"   15:21   NUMAN KURTULMUŞ, YENİ ANAYASA İÇİN SAADET - GELECEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ   15:02   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, YARIN CHP LİDERİ ÖZEL İLE GÖRÜŞECEK   14:27   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ EMEKÇİLERLE KOL KOLA YÜRÜDÜ   14:23   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLEYAN YANA YÜRÜDÜ   14:19   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, 1 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   14:07   ÖĞRETMEN ADAYLARI ATAMA BEKLİYOR... EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI ÖZBAY: "1 MİLYONA YAKIN ÖĞRETMEN ADAYI VAR. PLANLAMA YAPILMAZSA SORUNLAR GİDEREK ARTACAK"   12:40   İLİÇ`TE MADENİN YAŞAMLARI DEĞİŞTİRDİĞİ KÖYLER... "KİMİLERİ PARA KAZANIYOR, KİMİLERİ ÖLÜYOR"   11:52   TAKSİM`E ÇELENK BIRAKMALARINA İZİN VERİLMEYEN EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI: "EMNİYET ÇALIŞANLARI DA EMEKÇİDİR"   10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI  
 
     
   

Mersin’de Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışı Heyecanı


Mersin Üniversitesi Bisiklet Topluluğu tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışı 58 erkek ve 11 kadın sporcunun katılımıyla yapıldı.

 

Tarih : 26 Şubat 2019 Salı 13:43   Okunma : 1209

Çiftlikköy Kampüsü arkasındaki parkurda gerçekleştirilen yarışlara birçok farklı üniversiteden gelen sporcularla, keyifli bir yarış düzenlediklerini belirten Mersin Üniversitesi Bisiklet Topluluğu Danışmanı, Mühendislik Fakültesi Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nüzhet İkbal Türker, "Öğrencilerimiz yıllardır farklı üniversitelerin düzenledikleri yarışmalara katılıyorlardı. Biz de bu yarışmayı üniversitemizde yapmayı planladık. Bu sene 3'üncüsünü düzenliyoruz. Selçuk, Gaziantep, Hacettepe, Akdeniz, Ege, Osmaniye Korkut Ata ve ODTÜ’den katılım sağlayan sporcularımızla önemli bir etkinliği gerçekleştirdik" diye konuştu.

Bisiklet Topluluğu Başkanı Hayriye Nur Okur ise, "Biz ODTÜ, Ege, Hacettepe gibi köklü üniversitelerin düzenlediği bu yarışmalara Mersin Üniversitesi olarak katılmaya başladık. Yarışlarda görevler alıyorduk. Nasıl yapıldığını gözlemliyor, üniversitemizde yapabilir miyiz diye incelemeler yapıyorduk. 2 sene önce de yarışları yapmaya başladık. Burada bizim kendi parkurlarımız vardı. Diğer parkurlara göre daha teknik bir parkur çıkarabileceğimizi düşündük. İlk yarışımızda 45-50 katılımcı varken, bugün 58 erkek, 11 kadın yarışmacımız ile en kalabalık organizasyonu yapıyoruz. Her sene de katılım artıyor" dedi.

3'üncü Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışması’nda bireysel kadınlar kategorisinde, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden Deniz Çakır birinci, Hacettepe Üniversitesi'nden Pembe Atbiner ikinci, Ege Üniversitesi'nden Rabia Özkan ise üçüncü oldu. Bireysel erkekler kategorisinde Selçuk Üniversitesi'nden Abdülaziz Cemşirin birinci, Hacettepe Üniversitesi'nden Kağan Yıldırım ikinci, Selçuk Üniversitesi'nden Sercan Can da üçüncülüğü elde etti.

 
Paylaş :
Etiketler :  Mersin Üniversitesi, Bisiklet Topluluğu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA