31 Temmuz 2026 Cuma

16:14   EMEKLILERDEN, FARUK ÇELIK’IN "İNTIBAK YASASı" AÇıKLAMASıNA TEPKI: "KENDI ÇıKARDıĞı YASANıN DOĞRU OLMADıĞıNı SÖYLÜYOR"   16:09   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA BEŞ POLIS DAHA TUTUKLANDı   16:08   OSMANIYE’NIN CEBEL YAYLASı’NDA ORMAN YANGıNı ÇıKTı   16:08   BAKAN ŞIMŞEK: "İKINCI ÇEYREKTE YıLLıKLANDıRıLMıŞ TURIZM GELIRI 65,2 MILYAR DOLAR ILE 2025 SEVIYESINI KORUDU"   14:57   ÖRÜMCEK ADAM: YEPYENI BIR GÜN... EFSANE KAHRAMAN ŞIMDI MCDONALD’S TÜRKIYE’DE   14:56   DEMIRTAŞ’TAN NARIN GÜRAN CINAYETI AÇıKLAMASı: "ANNE, AĞABEY VE AMCANıN AĞıRLAŞTıRıLMıŞ MÜEBBET HAPIS CEZASıNA ÇARPTıRıLMALARı TAM BIR HUKUK FACIASıDıR"   14:54   CHP BAFRA ILÇE ÖRGÜTÜ YENİ PARTI’YE KATıLDı   14:48   PRENS HARRY, DAILY MAIL YAYıNCıSıNıN MILYONLARCA STERLINLIK DAVA MASRAFLARıNı ÖDEYECEK   11:54   AKDENIZ’DE DIKKAT ÇEKEN SEFERBERLIK!   11:26   TARSUS VE ÇAMLıYAYLA ÇIFTÇISINE DEV DESTEK: ÜRÜN ZAYIATıNı BITIRECEK YÖNTEM SAHADA!   10:20   TARSUS’TA YıLLARDıR BEKLENEN AN GELDI! İSMETPAŞA’DA TARIHI DÖNÜŞÜM İÇIN İLK BUTONA BASıLDı   09:35   CHP’LI DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN TBMM’DE RAKAMLARLA DEHŞETI AÇıKLADı: ’SON 25 YıLDA 386 BIN RUHSAT VERILDI!’   09:33   DOĞRU ÜNIVERSITE, DOĞRU GELECEK! MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN YKS ADAYLARıNA ÜCRETSIZ TERCIH DANıŞMANLıĞı   17:20   MERSIN’IN AYDıNCıK ILÇESINDE ORMAN YANGıNı   17:16   AYDıN KARACASU’DA YENİ PARTI’YE KATıLıM ETKINLIĞI: 81 YAŞıNDA ILK DEFA PARTI ÜYESI OLDU   17:15   BIRGÜN’ÜN FIGÜRAN HABERI NEDENIYLE IFADE VEREN GAZETECI TIMUR SOYKAN: “DOĞRU HABER NEDENIYLE IFADE VERMEK TRAJIKOMIK”   17:14   SELAHATTIN DEMIRTAŞ, ADALET BAKANLıĞı’NıN ÖZEL IZNIYLE NARIN GÜRAN’ıN BABASı ARIF GÜRAN ILE GÖRÜŞECEK   15:11   DEDETAŞ: AKLıM VE KALBIM ÜSKÜDAR’ıN SOKAKLARıNDA... SAĞLıĞıM YERINDE ÇOK ŞÜKÜR   14:36   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN SOLI POMPEIOPOLIS BEACH YÜRÜYÜŞ YOLUNDA ÇALıŞMA   14:35   TARıM VE ORMAN BAKANı YUMAKLı: "SON 24 SAATTE 110 YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı"  
 
     
   

GAZETECİ VE YAZAR METİN MÜNİR 79 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ


Gazeteci ve yazar Metin Münir, Lefkoşa`da rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede 79 yaşında hayatını kaybetti.

 

Tarih : 23 Eylül 2023 Cumartesi 23:01   Okunma : 976

Gazeteci ve yazar Metin Münir, Lefkoşa`da rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede 79 yaşında hayatını kaybetti.

Gazeteci ve yazar Metin Münir, bugün öğlen saatlerinde Girne Ozanköy`deki evinde rahatsızlanarak ambulans ile Lefkoşa Yakın Doğu Hastanesi`ne kaldırıldı. 79 yaşındaki Münir, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

METİN MÜNİR KİMDİR?

Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu Metin Münir; Turkish Daily News, BBC, London Times, Financial Times ve Sunday Times‘ın Türkiye temsilciliğini yaptı. Güneş Gazetesi‘nde bir süre genel yayın yönetmenliği yapan Münir; Yeni Yüzyıl, Yeni Binyıl, Sabah ve Vatan gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. 2012 yılında Milliyet`teki işine son verilen Metin Münir, yazılarına bir süre ara verdi. Münir, 2015 yılından 2020`ye kadar T24`te yazılarına devam etti. Münir`in ‘Sabah Olayı` ve ‘Ölümden Sonraki Hayatım` isimli iki basılı kitabı bulunuyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA