2 Ağustos 2026 Pazar

11:01   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN V. MURAT BEŞIKCI TOROSLAR MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI: PARK VE YOLLAR YENILENIYOR   09:45   MERSIN’DE MINIK MUCITLERDEN BÜYÜK BAŞARı: RUBIK KÜP ÇÖZEN ROBOT TASARLADıLAR   09:40   VATANDAŞıN BANKA BORCU 7 TRILYON LIRAYı AŞTı! İCRA DOSYALARıNDA REKOR ARTıŞ   01:20   ANKARA’DAKI DEV EKONOMI ZIRVESINE USİAD DAMGASı: NEVAF KıLıÇ’TAN MERSIN, ERBIL VE BAĞDAT İÇIN STRATEJIK ÇAĞRı!   01:12   ÖZGÜR ÖZEL SIYASETTE KARTLARı YENIDEN DAĞıTTı: ’GEMILERI YAKTıM, ŞANTAJ ÇARKı DÖNÜYOR!’   01:01   YENİ PARTI LIDERI ÖZEL’DEN BEYLIKDÜZÜ’NDE TARIHI KONUŞMA   16:22   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı GÜRSEL TEKIN’DEN SON DAKIKA AÇıKLAMALARı: GÖREVDEN ALıNACAK Mı, KAYYıM SÜRECI NE ZAMAN BITIYOR?   10:04   MERSIN’DE ÇOCUKLAR İÇIN ÜCRETSIZ FıRSAT! YAZ TATILINDE İLGI ODAĞı OLDU: HEM EĞLENIYORLAR HEM ÖĞRENIYORLAR   01:55   TAM HASAT ZAMANı İTHALAT KARARı ÇIFTÇIYI BITIRDI! SEMIH PALAMUT’TAN İKTIDARA YANLıŞ TARıM POLITIKASı TEPKISI   16:14   EMEKLILERDEN, FARUK ÇELIK’IN "İNTIBAK YASASı" AÇıKLAMASıNA TEPKI: "KENDI ÇıKARDıĞı YASANıN DOĞRU OLMADıĞıNı SÖYLÜYOR"   16:09   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA BEŞ POLIS DAHA TUTUKLANDı   16:08   OSMANIYE’NIN CEBEL YAYLASı’NDA ORMAN YANGıNı ÇıKTı   16:08   BAKAN ŞIMŞEK: "İKINCI ÇEYREKTE YıLLıKLANDıRıLMıŞ TURIZM GELIRI 65,2 MILYAR DOLAR ILE 2025 SEVIYESINI KORUDU"   14:57   ÖRÜMCEK ADAM: YEPYENI BIR GÜN... EFSANE KAHRAMAN ŞIMDI MCDONALD’S TÜRKIYE’DE   14:56   DEMIRTAŞ’TAN NARIN GÜRAN CINAYETI AÇıKLAMASı: "ANNE, AĞABEY VE AMCANıN AĞıRLAŞTıRıLMıŞ MÜEBBET HAPIS CEZASıNA ÇARPTıRıLMALARı TAM BIR HUKUK FACIASıDıR"   14:54   CHP BAFRA ILÇE ÖRGÜTÜ YENİ PARTI’YE KATıLDı   14:48   PRENS HARRY, DAILY MAIL YAYıNCıSıNıN MILYONLARCA STERLINLIK DAVA MASRAFLARıNı ÖDEYECEK   11:54   AKDENIZ’DE DIKKAT ÇEKEN SEFERBERLIK!   11:26   TARSUS VE ÇAMLıYAYLA ÇIFTÇISINE DEV DESTEK: ÜRÜN ZAYIATıNı BITIRECEK YÖNTEM SAHADA!   10:20   TARSUS’TA YıLLARDıR BEKLENEN AN GELDI! İSMETPAŞA’DA TARIHI DÖNÜŞÜM İÇIN İLK BUTONA BASıLDı  
 
     
   

MEZİTLİ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ‘KONGRE`DE ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİ


Mezitli Belediyesi`nin Eşitlik Birimi ile Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi`nin başarılı çalışmaları, uluslararası alanda önemli bir platform olan 10. Uluslararası Başkent Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi`nde paylaşıldı. Kongreye, Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Portekiz, Ukrayna, Macaristan, Fas, Cezayir, Azerbaycan, Pakistan, Namibya, Nijerya, Hindistan, İran, Malezya, Katar gibi 15 ülkeden toplam 98 araştırmacı katılım sağladı.

 

Tarih : 9 Kasım 2023 Perşembe 15:54   Okunma : 319

Mezitli Belediyesi`nin Eşitlik Birimi ile Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi`nin başarılı çalışmaları, uluslararası alanda önemli bir platform olan 10. Uluslararası Başkent Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi`nde paylaşıldı. Kongreye, Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Portekiz, Ukrayna, Macaristan, Fas, Cezayir, Azerbaycan, Pakistan, Namibya, Nijerya, Hindistan, İran, Malezya, Katar gibi 15 ülkeden toplam 98 araştırmacı katılım sağladı.

Mezitli Belediyesi adına kongreye online olarak katılım sağlayan Eşitlik Birimi ile Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi Sorumlusu Dr. Burcu Şanlı ve Psikolog İlayda Yılmaz, belediyedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kongre kapsamında belediye adına söz hakkı alan Dr. Burcu Şanlı; 242`si kadın, 186`sı çocuk ve 27`si erkek olmak üzere toplam 455 kişiden alınan görüşlerin sonuçlarını aktardı. Belediyenin sosyal hizmetler konusundaki etkili performansının ortaya koyulduğu seminerde yapılan çalışmalar katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Belediyenin eğitim, kreş, sağlık ve hukuksal anlamda önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, şunları söyledi:

“Eşitlik Birimi ile Kadın ve Çocuk Danışma Merkezimizi faaliyete geçirdiğimiz günden bu yana çok başarılı çalışmalar yürütüyor. Uluslararası platformda yaptığımız çalışmaların anlatılması ilçemizin tanıtılması anlamında çok önemli bir adım. Çalışma arkadaşlarımız; Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi Sorumlumuz Dr. Burcu Şanlı ve Psikoloğumuz İlayda Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen araştırma, özellikle kadınlar ve çocuklar arasında karşılaşılan çeşitli sorunlara duyarlı bir yaklaşım sergilendiğini gösteriyor. Belediyemizin sunmuş olduğu çalışmalar sadece bu tür destekle sınırlı değil; okul ve kreş desteği, eğitim seminerleri, sağlık taramaları, hukuksal destek gibi çeşitli hizmetler sunuyoruz. Bireysel sorunlara odaklanmanın yanı sıra toplumun genel refahına da katkı sağlıyoruz. Kadın ve çocukların yaşadığı sorunlara etkili çözümler sunan bu tür çalışmaların toplum genelinde olumlu bir etki yarattığı görülüyoruz. Katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA