2 Ağustos 2026 Pazar

11:01   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN V. MURAT BEŞIKCI TOROSLAR MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI: PARK VE YOLLAR YENILENIYOR   09:45   MERSIN’DE MINIK MUCITLERDEN BÜYÜK BAŞARı: RUBIK KÜP ÇÖZEN ROBOT TASARLADıLAR   09:40   VATANDAŞıN BANKA BORCU 7 TRILYON LIRAYı AŞTı! İCRA DOSYALARıNDA REKOR ARTıŞ   01:20   ANKARA’DAKI DEV EKONOMI ZIRVESINE USİAD DAMGASı: NEVAF KıLıÇ’TAN MERSIN, ERBIL VE BAĞDAT İÇIN STRATEJIK ÇAĞRı!   01:12   ÖZGÜR ÖZEL SIYASETTE KARTLARı YENIDEN DAĞıTTı: ’GEMILERI YAKTıM, ŞANTAJ ÇARKı DÖNÜYOR!’   01:01   YENİ PARTI LIDERI ÖZEL’DEN BEYLIKDÜZÜ’NDE TARIHI KONUŞMA   16:22   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı GÜRSEL TEKIN’DEN SON DAKIKA AÇıKLAMALARı: GÖREVDEN ALıNACAK Mı, KAYYıM SÜRECI NE ZAMAN BITIYOR?   10:04   MERSIN’DE ÇOCUKLAR İÇIN ÜCRETSIZ FıRSAT! YAZ TATILINDE İLGI ODAĞı OLDU: HEM EĞLENIYORLAR HEM ÖĞRENIYORLAR   01:55   TAM HASAT ZAMANı İTHALAT KARARı ÇIFTÇIYI BITIRDI! SEMIH PALAMUT’TAN İKTIDARA YANLıŞ TARıM POLITIKASı TEPKISI   16:14   EMEKLILERDEN, FARUK ÇELIK’IN "İNTIBAK YASASı" AÇıKLAMASıNA TEPKI: "KENDI ÇıKARDıĞı YASANıN DOĞRU OLMADıĞıNı SÖYLÜYOR"   16:09   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA BEŞ POLIS DAHA TUTUKLANDı   16:08   OSMANIYE’NIN CEBEL YAYLASı’NDA ORMAN YANGıNı ÇıKTı   16:08   BAKAN ŞIMŞEK: "İKINCI ÇEYREKTE YıLLıKLANDıRıLMıŞ TURIZM GELIRI 65,2 MILYAR DOLAR ILE 2025 SEVIYESINI KORUDU"   14:57   ÖRÜMCEK ADAM: YEPYENI BIR GÜN... EFSANE KAHRAMAN ŞIMDI MCDONALD’S TÜRKIYE’DE   14:56   DEMIRTAŞ’TAN NARIN GÜRAN CINAYETI AÇıKLAMASı: "ANNE, AĞABEY VE AMCANıN AĞıRLAŞTıRıLMıŞ MÜEBBET HAPIS CEZASıNA ÇARPTıRıLMALARı TAM BIR HUKUK FACIASıDıR"   14:54   CHP BAFRA ILÇE ÖRGÜTÜ YENİ PARTI’YE KATıLDı   14:48   PRENS HARRY, DAILY MAIL YAYıNCıSıNıN MILYONLARCA STERLINLIK DAVA MASRAFLARıNı ÖDEYECEK   11:54   AKDENIZ’DE DIKKAT ÇEKEN SEFERBERLIK!   11:26   TARSUS VE ÇAMLıYAYLA ÇIFTÇISINE DEV DESTEK: ÜRÜN ZAYIATıNı BITIRECEK YÖNTEM SAHADA!   10:20   TARSUS’TA YıLLARDıR BEKLENEN AN GELDI! İSMETPAŞA’DA TARIHI DÖNÜŞÜM İÇIN İLK BUTONA BASıLDı  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL`DEN 10 KASIM MESAJI: "ZAMAN; ATATÜRK`ÜN İLKE, DEVRİMLERİNE VE ALTI OKA SAHİP ÇIKMA, KURDUĞU CUMHURİYETİ YAŞATMAK İÇİN MÜCADELE ETME ZAMANIDIR"


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 10 Kasım mesajında; "Zaman, `İki büyük eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi`dir` diyen Atatürk`ün ilke, devrimlerine ve altı oka sahip çıkma, kurduğu Cumhuriyet`i yaşatmak için mücadele etme zamanıdır. Atatürk`ün fikirlerinin ve hayat felsefesinin ışığında, `Kimsesizlerin kimsesi` olarak tanımladığı Cumhuriyetimizi, 86 milyon yurttaşımızın her bir ferdi için daha yaşanılabilir kılmak, O`na olan borcumuzdur. Adaletin, demokrasinin ve laikliğin büyük yara aldığı böylesi bir dönemde, Cumhuriyetimizin Anayasa`nın ikinci maddesinde vurgulanan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti niteliklerini savunmak ve güçlendirmek en temel görevimizdir" dedi.

 

Tarih : 9 Kasım 2023 Perşembe 18:55   Okunma : 877

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 10 Kasım mesajında; "Zaman, `İki büyük eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi`dir` diyen Atatürk`ün ilke, devrimlerine ve altı oka sahip çıkma, kurduğu Cumhuriyet`i yaşatmak için mücadele etme zamanıdır. Atatürk`ün fikirlerinin ve hayat felsefesinin ışığında, `Kimsesizlerin kimsesi` olarak tanımladığı Cumhuriyetimizi, 86 milyon yurttaşımızın her bir ferdi için daha yaşanılabilir kılmak, O`na olan borcumuzdur. Adaletin, demokrasinin ve laikliğin büyük yara aldığı böylesi bir dönemde, Cumhuriyetimizin Anayasa`nın ikinci maddesinde vurgulanan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti niteliklerini savunmak ve güçlendirmek en temel görevimizdir" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürk`ün ölüm yıl dönümü 10 Kasım`a özel bir mesaj paylaştı. Özel, yazılı olarak paylaştığı mesajında şunları kaydetti:

"Çağdaş, demokratik ve laik Türkiye`nin temellerini atan, Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı ilk ve ebedi Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü aramızdan ayrılışının 85`inci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyorum.

Büyük zaferlerin sahibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün 57 yıllık yaşamı, her birimize yol göstermeye devam etmektedir. Cumhuriyetin 2`nci yüzyılında Atatürk`ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaşma yolunda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için durmaksızın çalışacağımıza söz veriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sadece ülkemiz için değil bu coğrafyadaki pek çok millet için de umut ışığı olmuştur.

Partimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün kurduğu cumhuriyetin 100`üncü yılında maalesef cumhuriyete husumet besleyen kadroların iktidarına engel olamadı. Zaman, `İki büyük eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi`dir.` diyen Atatürk`ün ilke, devrimlerine ve altı oka sahip çıkma, kurduğu cumhuriyeti yaşatmak için mücadele etme zamanıdır. Atatürk`ün fikirlerinin ve hayat felsefesinin ışığında, `Kimsesizlerin kimsesi` olarak tanımladığı Cumhuriyetimizi, 86 milyon yurttaşımızın her bir ferdi için daha yaşanılabilir kılmak, O`na olan borcumuzdur. Adaletin, demokrasinin ve laikliğin büyük yara aldığı böylesi bir dönemde, Cumhuriyetimizin Anayasa`nın ikinci maddesinde vurgulanan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti niteliklerini savunmak ve güçlendirmek en temel görevimizdir.

Ebediyete intikalinin 85`inci yıldönümünde başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şehitlerimizi rahmetle anıyor, hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA