8 Aralık 2025 Pazartesi

18:20   “MERSIN’DE VIZYONER ADıMLAR: MECLISTEN MARATON VE YıLBAŞı COŞKUSU”   16:30   “20 YAŞ ÜSTÜ ARAÇLAR TRAFIKTEN ÇEKILMELI: BOZAN’DAN ÇEVRE VE EKONOMI İÇIN KRITIK ÇAĞRı”   16:10   “AKDENIZ BELEDIYESI, ÜRETEREK TASARRUFLA HIZMET KALITESINI YÜKSELTIYOR”   10:35   AKDENIZ İHRACATÇıLARı KASıMDA 1,55 MILYAR DOLARA ULAŞTı: UZAK PAZAR HAMLESI GÜÇLENIYOR   10:05   “CANAN AKSU’DAN SAHTE MIMAR UYARıSı: HUKUKI SÜREÇ BAŞLATıLDı”   09:57   BÜYÜKŞEHIR’DEN ANNELERE DESTEK: DIKIŞ KURSU ILE DAYANıŞMA VE ÜRETIM++   09:49   TOROSLAR’ıN MELEKLERI ZIRVE YOLUNDA: 3-0’LıK NET ZAFER!   19:54   “ADANALı MINIK AREN’IN HAYATTA KALMA MÜCADELESINE DESTEK ÇAĞRıSı”   11:33   DEVA MERSIN İL BAŞKANı: “TEK İMZA ILE DEVLET YAPıSı ÇÖKTÜ”   11:20   MERSIN’DE İĞNEDEN MARKAYA: MERCEK KURSLARı TEKSTIL HAYALLERINI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR   11:08   YENIŞEHIRLI KADıNLAR CUMHURIYETIN IŞıĞıNDA GEÇMIŞE VE GELECEĞE SAHIP ÇıKıYOR   10:57   “EKONOMIK ÇÖKÜŞÜN SEMBOLÜ: VATANDAŞıN GÜVERCINLERINE HACIZ”   10:46   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇ VEREN EĞITIM: EVKA PROJESI UFUK AÇTı   17:31   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TEK ADAM YINE KAYBEDECEK YINE YURTTAŞ BÜTÇE HAKKıNı SÖKE SÖKE ALACAKTıR"   17:27   DENIZ YÜCEL, CHP SÖZCÜLÜĞÜ GÖREVINI ZEYNEL EMRE’YE DEVRETTI   17:25   CHP PM, ILK TOPLANTıSıNı YAPTı... ÖZGÜR ÖZEL, YENI DÖNEMI "MÜCADELE DÖNEMI" OLARAK TANıMLADı   17:23   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ŞENAL SARıHAN: "ÜLKENIN YÜZDE 10’UNU DAHI OLUŞTURMAYAN BIR KESIM BIZIM EMEKLERIMIZ ÜZERINDEN YAŞıYOR"   17:08   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI MYK’Sı BELLI OLDU... 11 ISIM KORUNDU, YEDI YENI ISIM EKLENDI   15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL, GENÇLERLE ANITKABİR`E YÜRÜDÜ: “CUMHURİYET`İN İKİNCİ YÜZYILINDA, GAZİ MUSTAFA KEMAL`İN PARTİSİ, BİZE ARTIK İKTİDAR OLMA GÖREVİ VERMİŞTİR”


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Gençlik Kolları ve Ankara İl Başkanlığı`nın Anıtkabir`de düzenlediği Ataya Saygı Zinciri`ne katıldı. Özel daha sonra Çankaya Belediyesi`nin düzenlediği programda “Cumhuriyet`in ikinci yüzyılında, Gazi Mustafa Kemal`in partisi, bize artık iktidar olma görevi vermiştir. Yarından itibaren, CHP`nin bütün üyeleri, kalbinde Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi atan herkes, her birimiz; bundan 100 yıl önce hangi cesaret gösterildiyse, hangi fedakârlık yapıldıysa, hangi zorluklar aşıldıysa, o kararlılıkla çalışacağız. Ve ilk önce Gazi`nin iki büyük eserinden bir tanesi CHP`yi iktidar yapacağız, sonra ikinci büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti`ni gelişmiş ülkelerin seviyesini yakalayıp, aşacağız. Ancak o gün biz bu Anıtkabir`e alnı açık, başı dik olarak gireceğiz. Görevimiz, ödevimiz budur” açıklamasını yaptı.  

 

Tarih : 10 Kasım 2023 Cuma 21:57   Okunma : 1018

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Gençlik Kolları ve Ankara İl Başkanlığı`nın Anıtkabir`de düzenlediği Ataya Saygı Zinciri`ne katıldı. Özel daha sonra Çankaya Belediyesi`nin düzenlediği programda “Cumhuriyet`in ikinci yüzyılında, Gazi Mustafa Kemal`in partisi, bize artık iktidar olma görevi vermiştir. Yarından itibaren, CHP`nin bütün üyeleri, kalbinde Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi atan herkes, her birimiz; bundan 100 yıl önce hangi cesaret gösterildiyse, hangi fedakârlık yapıldıysa, hangi zorluklar aşıldıysa, o kararlılıkla çalışacağız. Ve ilk önce Gazi`nin iki büyük eserinden bir tanesi CHP`yi iktidar yapacağız, sonra ikinci büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti`ni gelişmiş ülkelerin seviyesini yakalayıp, aşacağız. Ancak o gün biz bu Anıtkabir`e alnı açık, başı dik olarak gireceğiz. Görevimiz, ödevimiz budur” açıklamasını yaptı.  

CHP Gençlik Kolları ve Ankara İl Başkanlığı, Atatürk`ün ölüm yıl dönümü sebebiyle Anıtkabir`de Ataya Saygı Zinciri etkinliği düzenledi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Barolar Birliği ve Ankara Barosu`nun Anayasa Mahkemesi önündeki protestoya destek verdikten sonra Anıtkabir`deki Ataya Saygı Zinciri`ne katıldı. Özel`e; CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen ve CHP Gençlik Kolları üyeleri eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Özel, Aslanlı Yol`daki fener alayında partili gençler ile birlikte yürüdükten sonra Atatürk mozolesine çelenk bıraktı.

Anıtkabir ziyaretinin ardından CHP Lideri Özel, Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen programa katıldı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, programda, şunları söyledi:

“Emperyalizme karşı, yedi düvele karşı verilen bir savaşta bağımsızlığını kazanan bir ulus olarak ne kadar övünsek azdır. Ama maalesef, hem Cumhuriyetimizin 100. yılında bunu yaşadık, hem 10 Kasım`da yaşadık; birileri Ata`mızı unutturmaya çalışıyor. Çankaya, Cumhuriyet`in evi. Ne yaparsanız yapın. Statlardan, meydanlardan, ders kitaplarından, hutbelerden, adını ne kadar silerseniz silin, Uludağ`ın karında Mustafa Kemal vardır. Birileri çıkar, onların adını daha güzel, daha büyük yerlere koyar.”

CHP Genel Başkanı Özel ise şöyle konuştu:

“CHP`nin ikinci yüzyılında yapılan kurultayımızda Genel Başkan olarak Cumhuriyet`in ikinci yüzyılında, Atatürk`ün partisinin Genel Başkanlığı görevine gelmiş bulunuyorum. Yarın, Ata`mızın huzuruna, yeni seçilen yöneticilerimizle birlikte Anıtkabir`e çıkacağız. Anıtkabir defterine ne yazayım diye çok düşündüm. Yarın Anıtkabir defterine, ‘Sayın Genel Başkanım. Cumhuriyet`in 100. yılında ikinci büyük eserim dediğin CHP`yi iktidar yapamadığımız için mahcubuz` yazacağım. Biraz önce sayın Belediye Başkanımız, kendi iktidar alanımızda CHP`li bir belediye başkanı iktidarsa neler yapabildiğini söyledi. Ama biz Türkiye`de iktidarda olmadığımız için neler yapıldığını ve neler yapamadığımızı hep birlikte görüyoruz. Cumhuriyet`in ikinci yüzyılında, Gazi Mustafa Kemal`in partisi bize artık iktidar olma görevi vermiştir. Yarından itibaren, CHP`nin bütün üyelerini, kalbinde Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi atan herkes, her birimiz; bundan 100 yıl önce hangi cesaret gösterildiyse, hangi fedakarlık yapıldıysa, hangi zorluklar aşıldıysa, o kararlılıkla çalışacağız. Ve ilk önce Gazi`nin iki büyük eserinden bir tanesi CHP`yi iktidar yapacağız, sonra ikinci büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti`ni gelişmiş ülkelerin seviyesini yakalayıp, aşacağız. Ancak o gün biz bu Anıtkabir`e alnı açık, başı dik olarak gireceğiz. Görevimiz, ödevimiz budur.

Bundan sonra hiçbir mazeret, hiçbir zorluk, hiçbir yorgunluk; Cumhuriyetçileri, Atatürkçüleri durdurmayacak. Benimle birlikte her gün var gücünüzle çalışmaya, var gücünüzle koşturmaya, bir şekilde CHP`yi iktidar yapmaya var mısınız? O zaman ne yapıyorsunuz? Biz ayağa kalkıyorsunuz, parti ayağa kalkıyor, Türkiye ayağa kalkıyor. Ayağa kalkın ve Türkiye`yi ayağa kaldırın. Ben size güveniyorum, inanıyorum. Hep birlikte başaracağız. Atatürk`ün istediği gibi başaracağız. O, Cumhuriyet`i ne bana ne belediye arkadaşlarına, ne siyasetçilere emanet etti. Gençlere emanet etti, sizlere emanet etti. Gençler, emanete sahip çıkın, hepimizin başını göğe erdirin. Bundan sonra hep birlikte çalışacağız.”

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA