9 Ekim 2026 Cuma

20:21   MERSIN’DE İLHAM VEREN BAŞARı: FESTIVAL STANDıNDAN DÜKKAN SAHIBI OLMAYA UZANAN KADıN GIRIŞIMCI HIKAYESI   20:13   AKDENIZ’DE ÇEVRE DOSTU DÖNÜŞÜM: YıPRANAN KONTEYNERLER YENILENIYOR, ESKILER GERI KAZANıLıYOR!   19:57   MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN DEV GÖSTERI: GISELLE BALESI 10 EKIM’DE SAHNELENECEK   17:39   MERSIN’DEN DÜNYA GASTRONOMISINE DEV ADıM: AKDENIZ İÇIN ORTAK GıDA ÇAĞRıSı   20:13   ‘MERSIN BAŞKANLARıNA SAHIP ÇıKıYOR’    16:10   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NDE SANDıK MESAISI: VAHAP SEÇER’IN TUTUKLANMASıNıN ARDıNDAN YENI BAŞKAN VEKILI 15 EKIM’DE SEÇILIYOR   16:05   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN KıRSALDAKI KıZ ÇOCUKLARı VE ANNELERINE PSIKOSOSYAL GÜÇLENDIRME EĞITIMI   15:46   MERSIN BAROSU’NDAN 3 BELEDIYE BAŞKANı İÇIN SERT TUTUKLAMA TEPKISI: ’HUKUK SIYASETE ALET EDILEMEZ!’   15:40   BOZYAZı’DA ULAŞıM DEVRIMI: 14 KILOMETRELIK GRUP YOLU ASFALTLANDı!   15:35   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU’NDAN ADAYLıK TARTıŞMALARıNA FıRTıNA GIBI YANıT: ’KANUNI OLABILIR AMA MEŞRU DEĞIL!’   14:28   İBB DAVASı’NDA 94. GÜN: SILIVRI’DEKI YENI DURUŞMA SALONUNDA KRITIK ESENYURT GELIŞMESI!   11:05   FARE İSTILASı, POLISLE ÇATıŞMA VE BÜYÜYEN ÖFKE! FRANSA ÖĞRENCI EYLEMLERIYLE SARSıLıYOR   09:59   MERSIN’DE ANNELER VE ÇOCUKLAR İÇIN ÜCRETSIZ GELIŞIM FıRSATı: OYUN ATÖLYELERI DEVAM EDIYOR!   07:53   ÖSYM SON DAKIKA DUYURDU: 2026-KPSS LISANS SıNAV SONUÇLARı AÇıKLANDı! İŞTE SONUÇ SORGULAMA EKRANı   20:24   TUNCER BAKıRHAN’DAN SERT VURGUN ÇıKıŞı: ’20 MILYAR DOLAR GITTI, SPK BAŞKANı HALEN GÖREVDE!’   19:01   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A SIVIL SIYASET VE DıŞ POLITIKA RESTI: ’MILLI İRADE HıRSıZLıĞıDıR!’   18:57   ANAYASA MAHKEMESI’NDEN YEREL MAHKEMEYE SERT İHTAR: "AYM KARARLARıNı UYGULAMAMA YETKISI YOK!"   10:20   MERSIN’DE DEPREM: BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER VE 2 İLÇE BAŞKANı TUTUKLANDı!   08:20   MERSIN’DE BELEDIYE SORUŞTURMASıNDA SıCAK GELIŞME: 2 İLÇE BELEDIYE BAŞKANı TUTUKLANDı!   04:13   A MILLI TAKıM İTALYA DEPLASMANıNDAN ELI BOŞ DÖNDÜ: ULUSLAR LIGI’NDE KÖTÜ GIDIŞAT SÜRÜYOR!  
 
     
   

CHP YDK BAŞKANLIĞI`NA, İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TURAN TAŞKIN ÖZER SEÇİLDİ


CHP Parti Meclisi (PM) Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) bugün CHP Genel Merkezi`nde toplandı. CHP`nin yeni YDK Başkanı Turan Taşkın Özer oldu. 

 

Tarih : 11 Kasım 2023 Cumartesi 14:23   Okunma : 521

CHP Parti Meclisi (PM) Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) bugün CHP Genel Merkezi`nde toplandı. CHP`nin yeni YDK Başkanı Turan Taşkın Özer oldu. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP PM`yi bugün topladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında Anıtkabir`i ziyaret eden PM üyeleri, CHP Genel Merkezine geldi ve daha sonra PM toplantı salonuna geçti.

PM toplantısında ilk gündemin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) olması ve Özel`in toplantı arasında basın açıklamasıyla yeni MYK`yı duyurması bekleniyor. 

Başka bir salonda yapılan YDK toplantısında ise yeni YDK Başkanlığına, CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer seçildi. 

CHP`den yapılan açıklamaya göre, toplantıda gizli oylama yapıldı ve YDK Başkanlığı`na Turan Taşkın Özer, Başkan Yardımcılığına Ayça Akpek Şenay, Kurul Sekreterliğine ise Deniz Çakır seçildi. 

Seçimin ardından CHP Genel Merkezi`nden ayrılan Taşkın, ANKA`ya konuştu. Taşkın, “Bizi YDK üyeliğine uygun gören delegelerimize çok teşekkür ediyoruz. Yukarıda toplandık, 15 kişilik heyet olarak. Arkadaşlarımızın teveccühü ile, oybirliği ile YDK Başkanı olarak seçilmiş bulunmaktayım. Başkan Yardımcım Ayça Akpek Senay, Ankara`dan Deniz Bey avukat arkadaşımız, sekreterya olarak görev aldılar. Gayet demokratik koşullar altında, gizli oyla ve uzlaşı ile yapılan seçimle süreci sonuçlandırdık. Bundan sonra önümüze bakacağız, görevimizi yapacağız. Değişimin yüz yılında daha iyi işler yapmak için mücadele edeceğiz” dedi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA