18 Mart 2026 Çarşamba

16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI   14:31   ÖZGÜR ÖZEL: "BANA ATMAYA KALKTıĞı IFTIRAYA, ’BIR CEVAP VERECEK MISINIZ?’ DIYE SORANLAR IÇIN: BEN O CEVABı, BEŞ AY ÖNCE VERDIM"   14:30   18 MART ÇANAKKALE ZAFERI VE ŞEHITLERI ANMA GÜNÜ... CHP ANKARA İL ÖRGÜTÜ ATATÜRK ANıTı’NA ÇELENK BıRAKTı   14:27   "İBB DAVASı"NDA 7. GÜN... KıSıTLAMALARıN KALDıRıLMASıNı ISTEYEN İMAMOĞLU: BU ÜLKE BIR YıLDA 150 MILYAR DOLAR KAYBETTI. BU DAVA ÖYLE SıRADAN BIR DAVA DEĞIL; ÇOK BÜYÜK BIR DAVA. SORUMLULUĞUNUZ ÇOK BÜYÜK   09:15   MERSIN’DE BAYRAM TEMIZLIĞI ‘BÜYÜKŞEHIR’ GÜVENCESINDE: KAPıLAR SEVGIYE AÇıLıYOR!   01:05   MERSIN’DE SIYASET ÜSTÜ İFTAR: BAŞKAN SEÇER GÜLNAR’DAN BIRLIK MESAJı VERDI!   01:01   ATATÜRK’ÜN MERSIN’E O VASIYETINE CHP’DEN TAM BAĞLıLıK SÖZÜ: "MIRASıNıZ EMIN ELLERDE!"   22:23   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘18 MART ÇANAKKALE ZAFERI’ MESAJı   21:20   TARSUS TSO BAŞKANı RUHI KOÇAK’TAN BAYRAM MESAJı: “BIRLIK RUHUMUZU GÜÇLENDIRMELIYIZ”   21:18   BINLERCE DIŞ HEKIMI İŞSIZ, VATANDAŞ RANDEVU ALAMıYOR! MECLIS’TE "AILE DIŞ HEKIMLIĞI" ÇAĞRıSı   21:17   MERSIN’DE BAYRAM BOYUNCA ULAŞıM ÜCRETSIZ! BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: TÜM EKIPLER TEYAKKUZDA   19:12   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "RAMAZAN PAYLAŞMAKTıR"   13:35   YENIŞEHIR’DE SPOR DEVRIMI: 10 BIN ÇOCUĞUN HAYATıNA DOKUNAN ‘SPORCU FABRIKASı’ KAPıLARıNı AÇTı!   13:30   "KURU EKMEK BILE LÜKS OLDU!" VAN PAZARı’NDA İSYAN: "2 YıLDıR EVE ET GIRMIYOR"   12:20   LÖSEV’DEN KANSERLE MÜCADELEDE HAYATI ADıM: 81 İLDE ON BINLERCE AILEYE ’MUTLU ET’ DESTEĞI!   10:59   MAHIR POLAT KARARıNDA YENI GELIŞME: EV HAPSI ADLI KONTROLÜ KALDıRıLDı!  
 
     
   

MERSİN, ULUSLARARASI MARATONA HAZIR


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bu yıl 10 Aralık`ta 5`incisini gerçekleştireceği ‘Uluslararası Mersin Maratonu` hakkında, paydaşların katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Tarih : 21 Kasım 2023 Salı 09:38   Okunma : 544

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bu yıl 10 Aralık`ta 5`incisini gerçekleştireceği  ‘Uluslararası Mersin Maratonu` hakkında, paydaşların katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mersin Valiliği Toplantı Salonu`nda düzenlenen toplantıda; 42 kilometre, 10 kilometre ve Halk Koşusu`nun başlangıç ve bitiş noktaları ile birlikte parkur güzergâhları tanıtıldı. Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük başkanlığında gerçekleşen toplantıda, organizasyona destek veren Mersin Valiliği, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileriyle, maraton boyunca sorumluluk alanlarındaki görevlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

KÜÇÜK: “MARATON HEM MERSİN`İN, HEM DE ÜLKEMİZİN TANITIMI AÇISINDAN ÖNEMLİ”

Bu yıl 5`incisi düzenlenecek ‘Uluslararası Mersin Maratonu`nun, kentin ve ülkenin tanıtımı açısından önemli olduğuna inandığını ifade eden Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, “Aynı zamanda prestij olarak da saygın bir yarışma olduğu için, böyle bir yarışmanın paydaşı olmak ve destek vermekten dolayı mutluyuz. Organizasyonun çok geniş katılımla, güzel bir havada ve güzel bir ortamda gerçekleşmesini ümit ediyorum” diyerek, emeği geçenleri kutladı.  

TAŞKIN: “GÜZEL VE BAŞARILI BİR ORGANİZASYON İÇİN YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUZ”

Her alanda olduğu gibi spor alanında da kent genelinde çok önemli etkinlikler yapıldığını aktaran Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, bunlardan birinin ‘Uluslararası Mersin Maratonu` olduğunu dile getirdi. Maratonun ‘Elite Label` düzeyinde bir organizasyon olduğuna dikkat çeken Taşkın, maratonun en önemli özelliklerinden birinin, olimpiyatlara katılacak sporcuların kota alabileceği bir yarışma olduğunu ifade etti.

Aralık ayında hem Mersin ikliminin güzel olması, hem de düz bir parkurda koşulacak olmasının maratonu avantajlı kıldığını sözlerine ekleyen Taşkın, “Mersin Valiliğimizde, Vali Yardımcımız İbrahim Küçük başkanlığında, paydaşlarımızla bir toplantı yaptık. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi kamu kurumlarıyla beraber, maratonumuzun güzel ve başarılı bir organizasyon olması için yoğun bir tempoda çalışıyoruz” dedi.

AKYAR: “BU ORGANİZASYONU ALNIMIZIN AKIYLA TAMAMLAYACAĞIZ”

İl genelinde düzenlenen bu organizasyonların oldukça önemli olduğunu dile getiren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Birimi Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi Şube Müdürü Vedat Akyar da “Bizim açımızdan bu organizasyonlar, özellikle uluslararası etkinliklere ve olimpiyatlara kota vermesi sebebiyle çok önemli. 10 Aralık`ta yapılacak olan ‘Uluslararası Mersin Maratonu`nda da sporcularımız, hakemlerimiz ve bütün kulüplerimizle, kurum olarak elimizden gelen bütün katkıyı göstereceğiz. Mersin olarak, alnımızın akıyla çok güzel bir şekilde bu organizasyonu tamamlayacağız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA