12 Ocak 2026 Pazartesi

22:58   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN KÖKSAL AILESINE DESTEK: ‘GEÇMIŞ OLSUN’ ZIYARETI”   17:35   “DENIZLI MEYDANı ‘İSTIFA’ SESLERIYLE YANKıLANDı: ÖZEL’DEN TÜRKIYE’YE YÖNETIM MESAJı”   15:59   12 PARTI’DEN HALEP ÇıKıŞı: “SAVAŞ SUÇLARı DURDURULSUN, HALKLARıN BARıŞı KAZANSıN”   10:17   “VERGI VE SGK BORCU OLAN ESNAF SISTEM DıŞıNA İTILIYOR”   10:11    “BEYAZ BASTONLA BIR ADıM: MERSIN’DE EMPATI DENEYIMI”   22:47   MERSIN GAZETECILER CEMIYETI’NDEN 10 OCAK MESAJı: “GAZETECILIK KAMU ADıNA SORUMLULUK GEREKTIRIR”   19:38   “ÜLKE TARıMSıZ, TARıM MÜHENDISSIZ OLMAZ: 180 YıLLıK EĞITIM GELENEĞI ALARM VERIYOR”   17:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI 2025 YıLıNDA İKLIM VE SıFıR ATıK YÖNETIMINDE ÖNE ÇıKTı   17:01   TARSUS GERI DÖNÜŞÜM ATÖLYESI’NDE HER MALZEME DEĞER KAZANıYOR    16:55   CHP MERSIN İL GENÇLIK KOLLARı: KYK BURSU, ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERININ IHTIYAÇLARıNı KARŞıLAMAK ZORUNDADıR!   16:52   KORAL ÖMÜR’DEN 10 OCAK ÇALıŞAN GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:47   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN 10 OCAK ÇALıŞAN GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:30   MERSINLI EMEKLILERDEN OTURMA EYLEMI   17:05   “MERSIN’DE ORGANIK TARıM SERTIFIKASı ÜRETICININ KAZANCıNı VE DOĞAYı GÜÇLENDIRIYOR”   16:45   “RAMAZAN ÖKSÜZ: BASıN VE STK’LARLA İSTIŞARE ÖNCELIĞIMIZ”   16:39   “GAZETECILER GERÇEĞIN VE DEMOKRASININ SAVUNUCUSU”   16:32   BAŞKAN NECMI AĞAOĞLU’NDAN 10 OCAK GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:28   DEVRIMCI EMEKLILER SENDIKASı’NDAN CHP’NIN "MECLIS’I TERKETMEME" EYLEMINE DESTEK   16:11   MARDIN’DE 16 YAŞıNDAKI MELEK AYHAN’DAN GÜNLERDIR HABER ALıNAMıYOR. NAZMIYE AYHAN: "HER YERDE SENI ARıYORUM KıZıM"   16:10   ÖZGÜR ÖZEL: YOLLARA GEÇIŞ GARANTISI VAR, EMEKLIYE GEÇIM GARANTISI YOK  
 
     
   

MERSİN, ULUSLARARASI MARATONA HAZIR


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bu yıl 10 Aralık`ta 5`incisini gerçekleştireceği ‘Uluslararası Mersin Maratonu` hakkında, paydaşların katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

Tarih : 21 Kasım 2023 Salı 09:38   Okunma : 517

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bu yıl 10 Aralık`ta 5`incisini gerçekleştireceği  ‘Uluslararası Mersin Maratonu` hakkında, paydaşların katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mersin Valiliği Toplantı Salonu`nda düzenlenen toplantıda; 42 kilometre, 10 kilometre ve Halk Koşusu`nun başlangıç ve bitiş noktaları ile birlikte parkur güzergâhları tanıtıldı. Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük başkanlığında gerçekleşen toplantıda, organizasyona destek veren Mersin Valiliği, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileriyle, maraton boyunca sorumluluk alanlarındaki görevlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

KÜÇÜK: “MARATON HEM MERSİN`İN, HEM DE ÜLKEMİZİN TANITIMI AÇISINDAN ÖNEMLİ”

Bu yıl 5`incisi düzenlenecek ‘Uluslararası Mersin Maratonu`nun, kentin ve ülkenin tanıtımı açısından önemli olduğuna inandığını ifade eden Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, “Aynı zamanda prestij olarak da saygın bir yarışma olduğu için, böyle bir yarışmanın paydaşı olmak ve destek vermekten dolayı mutluyuz. Organizasyonun çok geniş katılımla, güzel bir havada ve güzel bir ortamda gerçekleşmesini ümit ediyorum” diyerek, emeği geçenleri kutladı.  

TAŞKIN: “GÜZEL VE BAŞARILI BİR ORGANİZASYON İÇİN YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUZ”

Her alanda olduğu gibi spor alanında da kent genelinde çok önemli etkinlikler yapıldığını aktaran Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, bunlardan birinin ‘Uluslararası Mersin Maratonu` olduğunu dile getirdi. Maratonun ‘Elite Label` düzeyinde bir organizasyon olduğuna dikkat çeken Taşkın, maratonun en önemli özelliklerinden birinin, olimpiyatlara katılacak sporcuların kota alabileceği bir yarışma olduğunu ifade etti.

Aralık ayında hem Mersin ikliminin güzel olması, hem de düz bir parkurda koşulacak olmasının maratonu avantajlı kıldığını sözlerine ekleyen Taşkın, “Mersin Valiliğimizde, Vali Yardımcımız İbrahim Küçük başkanlığında, paydaşlarımızla bir toplantı yaptık. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi kamu kurumlarıyla beraber, maratonumuzun güzel ve başarılı bir organizasyon olması için yoğun bir tempoda çalışıyoruz” dedi.

AKYAR: “BU ORGANİZASYONU ALNIMIZIN AKIYLA TAMAMLAYACAĞIZ”

İl genelinde düzenlenen bu organizasyonların oldukça önemli olduğunu dile getiren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Birimi Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi Şube Müdürü Vedat Akyar da “Bizim açımızdan bu organizasyonlar, özellikle uluslararası etkinliklere ve olimpiyatlara kota vermesi sebebiyle çok önemli. 10 Aralık`ta yapılacak olan ‘Uluslararası Mersin Maratonu`nda da sporcularımız, hakemlerimiz ve bütün kulüplerimizle, kurum olarak elimizden gelen bütün katkıyı göstereceğiz. Mersin olarak, alnımızın akıyla çok güzel bir şekilde bu organizasyonu tamamlayacağız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA