14 Nisan 2026 Salı

17:57   CHP’LI TANAL’DAN ŞANLıURFA’DA OKULA SILAHLı SALDıRıYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "EĞITIM KURUMLARıNı KORUYAMAYAN BIR YÖNETIM, GELECEĞI KORUYAMAZ"   17:57   ALI MAHIR BAŞARıR: “İNANıYORUM KI BAŞSAVCı CANSU VERDIĞI SÖZÜ TUTACAK VE GÜLISTAN DOKU’YA NE OLDUĞUNU BULACAK”   17:51   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "EVLATLARıMıZı VERESIYE DEFTERLERINE DÜŞÜRENLERI BU MILLETIN ELINDEN HIÇBIR ŞEY KURTARAMAYACAK"   11:55   MERSIN’DE ÇOCUKLAR İÇIN DEV BULUŞMA: ÇÖPLÜK KRALı VE İCATÇı SAHNEYE DÖNÜYOR!   11:47   MERSIN SAHILINE MODERN DOKUNUŞ: KÜLTÜR PARK’TA İBADET ARTıK DAHA KOLAY!   11:39   HAZıR GIYIMDE DEV ATAK: AHKİB TÜRKIYE ORTALAMASıNı İKIYE KATLADı!   11:38   PAZAR TEZGAHıNDA "BIBER" YANGıNı: 3 LIRALıK ÜRÜN NASıL 120 LIRA OLDU? ESNAFıN İSYANı SERT!   10:24   KEMAL OKUYAN’DAN ’AYDıN’ ÇıKıŞı: ’KONFOR ALANıNDAN ÇıKıN, SERT HESAPLAŞMA DÖNEMI BAŞLADı!’   09:40   ABD’DE ’MESIH’ KRIZI! TRUMP O PAYLAŞıMı SILDI: ’BEN ONU DOKTOR SANMıŞTıM’   09:20   MERSIN’DE ‘BIYOMARATON’ BAŞLADı: DENIZ CANLıLARıNı KEŞFETMEK İÇIN TELEFONUNU AL GEL!   23:58   MERSIN’IN ‘MARKA ŞEHIR’ ROTASı ÇIZILDI: BAŞKAN SEÇER’DEN ANKARA’YA GÜÇ BIRLIĞI ÇAĞRıSı!   23:57   SUSUZLUK VE İKLIM KRIZIYLE MÜCADELEDE TARSUS MODELI: AVRUPA BIRLIĞI PROJESINE ONAY ÇıKTı   23:52   TOROSLAR’DA EDEBIYAT RÜZGARı: OKUMA SALONLARı KÜLTÜR YUVASıNA DÖNÜŞÜYOR!   20:56   MERSIN LIMANı’NDA BÜYÜK BAŞARı AMA MIP’YE TEPKI SERT: ’KEYFI UYGULAMALAR İHRACATÇıYı ZORLUYOR!’   20:44   MERSIN’DE ADALETLE GEÇEN YARıM ASıR: DUAYEN HUKUKÇULARA GÖRKEMLI ONUR GECESI!   20:32   MERSIN’DE ‘VAHAP SEÇER’ MODELI: BORÇLAR SıFıRLANDı, DEV PROJELER İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   17:50   AKDENIZ BELEDIYE SPOR ZIRVEYI KIMSEYE BıRAKMıYOR   17:50   AKDENIZ BELEDIYE SPOR ZIRVEYI KIMSEYE BıRAKMıYOR   17:35   MERSIN’IN KADıN VIZYONU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLDU: 25 BELEDIYE ‘EŞITLIK’ İÇIN EL ELE VERIYOR!   17:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN HADıRLı’DA İLHAM VEREN ÇıKıŞ: ’BAŞARı BIR MÜCADELE AZMIDIR!’  
 
     
   

PROF. DR. EROL ÖZVAR’DAN MERSİN ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET


Hatay’daki deprem bölgesinde incelemelerde bulunduktan sonra Mersin’e gelen Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Mersin Üniversitesini ziyaret ederek Senato Toplantısı’na katıldı.

 

Tarih : 9 Aralık 2023 Cumartesi 16:30   Okunma : 11468

Hatay’daki deprem bölgesinde incelemelerde bulunduktan sonra Mersin’e gelen Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Mersin Üniversitesini ziyaret ederek Senato Toplantısı’na katıldı.

8 Aralık Cuma günü gerçekleşen ziyarette  Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a Yükseköğretim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Naci Gündoğan, Prof. Dr. Mahmut Ak, Prof. Dr. Arif Bilgin, Yükseköğretim Kurulu Genel Sekreteri Batıkan Aksoy eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından karşılanan Prof. Dr. Erol Özvar, ilk olarak Rektörlük makamındaki Mersin Üniversitesi Şeref Defteri’ni imzaladı. Daha sonrasında Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından, Prof. Dr. Özvar’a çiçek ve hediye takdimi gerçekleştirildi. Mersin Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Erdal Baykan da Prof. Dr. Özvar’a bir hediye takdiminde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyaretin ardından, Senato Toplantısı’na geçildi. Toplantıda konuşan Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Mersin Üniversitesine  uzun zamandır gelmek istediğini ve gerçekleştirmiş oldukları bu ziyaretten ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek; Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar’a ev sahipliğinden ötürü teşekkürlerini iletti. Mersin Üniversitesi Akademik personeli ile yüz yüze konuşabilmek ve temas edebilmek için bu tarz ziyaretlerin çok önemli olduğunu belirten Prof. Dr. Özvar, Üniversite mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar da yoğun programı arasında Mersin Üniversitesine  gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü Prof. Dr. Özvar’a şükranlarını sundu ve Üniversitede gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a bilgilendirmelerde bulundu. Toplantı, Senato Üyelerimizin soru ve görüşlerini dile getirmesinin ardından sona erdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA