15 Ekim 2026 Perşembe

19:58   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU’NDAN İKTIDARA AĞıR ELEŞTIRILER: ’TÜRK DEMOKRASISI BU KADARıNA ŞAHIT OLMADı’   18:25   ’SıRA HALK TV’YE MI GELDI?’ DEDI VE SERT ÇıKTı: AP TÜRKIYE RAPORTÖRÜ AMOR’DAN ÇOK KONUŞULACAK MEDYA ÇıKıŞı!   18:20   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKAN VEKILLIĞI SEÇIMINDE KRITIK HAMLE: AYŞE ÜNLÜCE ADAY GÖSTERILDI   17:26   KESK’TEN HALK TV KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’BU SALDıRıLAR TESADÜF DEĞIL!’   10:15   MERSIN’DE ÇEVRE KIRLILIĞINE TEK TıKLA MÜDAHALE: ’ÇEVRESIN’ UYGULAMASı YAYıNDA!   09:43   HALK TV’YE ŞAFAK OPERASYONU! CANLı YAYıN KESILDI, ŞIRKETLERE TMSF KAYYUMU ATANDı: İŞTE TÜM DETAYLAR   09:40   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN HALK TV’YE KAYYıM KARARıNA TEPKI: ’KORKUYORLAR, BU KARANLıK GEÇECEK!’   09:35   ÇGD’DEN HALK TV KARARıNA SERT TEPKI: ’BASıN ÖZGÜRLÜĞÜNE AĞıR DARBE!’   09:32   HALK TV KARARıNA MANSUR YAVAŞ’TAN İLK AÇıKLAMA: BASıN ÖZGÜRLÜĞÜNE AÇıK MÜDAHALE!   09:30   MEDYA DÜNYASıNDA ŞOK GELIŞME! SABAHA KARŞı POLIS BASKıNı: HALK TV’YE KAYYıM ATANDı, YAYıNLAR DURDURULDU!   06:33   DEVLER LIGI’NDE BATRAKOV’UN GOLÜ YETMEDI! CIMBOM SAHASıNDA 4-1 MAĞLUP   18:05   MERSIN’DE VAHAP SEÇER’IN TUTUKLANMASıNıN ARDıNDAN YENI DÖNEM: BAŞKAN VEKILI GÜLŞAH YıLDıRıM GENÇ OLDU   16:50   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SIYASETTE DEPREM ETKISI YARATACAK ’FON KRIZI’ VE ’HARAMZADELER’ ÇıKıŞı!   16:27   EMEKLILER BAŞKENTE ÇıKARMA YAPTı: ’SANDıK ÖNÜMÜZE GELSIN, HESABıNı SORACAĞıZ!’   14:28   TOROSLAR’DA AĞAÇ BAKıM VE BUDAMA ÇALıŞMALARı HıZ KESMEDEN DEVAM EDIYOR   14:15   TEKNOLOJININ KALBI MERSIN’DE ATACAK! DEVFEST 2026 İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı   11:20   MERSIN’DE KRITIK SAATLER! VAHAP SEÇER’IN TUTUKLANMASıNıN ARDıNDAN CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   09:30   MERSIN’DE ŞIDDETLI SAĞANAK ALARMı: BÜYÜKŞEHIR VE MESKİ ÖNLEMLERI ARTıRDı!   21:46   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN ISıNMA DESTEĞI ÇAĞRıSı: ’SOSYAL YARDıMLAR GÜNCELLENMELI’   21:25   MERSIN YENIŞEHIR VE MEZITLI BELEDIYELERINDE BAŞKAN VEKILI SEÇIMI YAPıLDı: İŞTE YENI BAŞKAN VEKILLERI!  
 
     
   

LİDER MARKA İZOCAM, WCM MODELİ İLE ÜRETİM SÜREÇLERİNİ DÜNYA STANDARTLARINA TAŞIYOR!


Türkiye’nin en büyük yalıtım üreticisi İzocam, operasyonel mükemmellik hedefiyle uyguladığı WCM Modeli ile tüm üretim süreçlerini dünya standartlarına taşıyor.

 

Tarih : 11 Aralık 2023 Pazartesi 11:21   Okunma : 2453

Türkiye’nin en büyük yalıtım üreticisi İzocam, operasyonel mükemmellik hedefiyle gerçekleştirdiği çalışmalarıyla sektörüne örnek olmayı sürdürüyor. 2022 yılından bu yana, tüm üretim süreçlerini dünya standartlarına taşımak amacıyla WCM (World Class Manufacturing – Dünya Sınıfında Üretim) modelini uygulayan lider firma, gerçekleştirdiği yatırımlarla 2024 yılı itibariyle tüm tesislerini bu modele dahil edecek.

2022 yılı itibariyle WCM vizyonunu başlatan İzocam, ilk olarak 2023 yılının ilk yarısında XPS, EPS ve Sandviç Panel üretimini gerçekleştirdiği Gebkim Tesisinde, Kasım ayı itibariyle ise Camyünü ve Taşyünü Tesisleri’nde yapılan denetimleri başarıyla geçerek üç tesisine de temel seviye rozeti almaya hak kazandı. İzocam, 2024 yılı ilk çeyreğinde ise Eskişehir Tesisi’nde belgelendirme süreçlerini tamamlayarak tüm tesislerini bu modele dahil etmeyi hedefliyor.

Lider firma İzocam, WCM metodolojisi ile yürüttüğü üretim sistemi projelendirmeleri süresince yalıtım sektörüne örnek olan pek çok önemli başarıya da imza attı. Bu kapsamda; iş ve çevre kazalarını sıfır noktasına getiren şirkette, enerji tüketimi düşürülürken, sürdürülebilirlik projeleri kapsamındaki CO2 salımı, su tüketimi ve atıklar da azaltıldı. Bunlarla birlikte ürün kalitesi ve üretimde verimlilik artırıldı. Ayrıca müşteri memnuniyetini yükselten şirket, çalışan memnuniyetini ise düzenli olarak takip ederek, sürekli iyileşmesini sağladı.

WCM modeli sayesinde, yüksek ve yoğun rekabet ortamının getirdiği maliyet baskısına rağmen, iş güvenliği, çevre güvenliği, yüksek ürün kalitesi, sürdürülebilirlik, yönetmelik ve standartlara tam uyumlu biçimde üretimler gerçekleştiren İzocam, yalıtım pazarındaki lider ve öncü pozisyonunu büyük bir kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA