3 Mayıs 2024 Cuma

15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"   10:47   CHP`Lİ ARPACI: ``12 AYDA ÖDENECEK DIŞ BORÇ 228 MİLYAR DOLAR``   10:44   SEVGİ KILIÇ: “KYK ÖĞRENCİ YURTLARINDAKİ İHMAL GÜNDEN GÜNE ARTIYOR. BİZ UYARMAKTAN BIKTIK KİMSE ÖNLEM ALMIYOR, HESAP VERMİYOR"   10:41   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ: “TÜM SAĞLIK EMEKÇİLERİMİZ KADROLU VE GÜVENCELİ ÇALIŞACAK”  
 
     
   

Tuna’dan Atatürk’ün Mersin’e Gelişi Mesajı


Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Mersin’e gelişinin 96’ncı Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 16 Mart 2019 Cumartesi 15:56   Okunma : 1292

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Mersin’e gelişinin 96’ncı Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

17 Mart 1923 tarihinin Mersin için büyük önem taşıdığını belirten Tuna; “Ulu Önderimiz Atatürk’ün kentimizi ilk ziyaret edişinin 96’ncı yılında duyulan heyecanı halen yüreğimizde hissediyoruz. Mersinliler olarak Ulu Önderimizin ilkeleri doğrultusunda büyük bir gururla yolumuzda ilerliyoruz” dedi.

 

Mersin’in coğrafi konumu itibariyle önemli bir merkez olduğunu kaydeden Tuna; “Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün Mersinlilere vermiş olduğu ‘Mersinliler, Mersin'e sahip çıkınız’ öğüdü çerçevesinde, Allah’ın bütün güzelliklerini içerisinde barındıran Mersinimizin sahip olduğu zenginliklere inşallah yenilerini ekleyeceğiz. Güzel kentimizi; tarım, sanayi, lojistik, kültür, sanat ve spor alanında daha da büyüterek, üreterek ve zenginleştirerek bir ‘Dünya kenti’ yapma kararlılığındayız. İnşallah 31 Mart’tan sonra değerli Mersinli hemşehrilerimizin desteği ile Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda Mersin’imizi; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Ulu Önderimiz Atatürk’ün yol göstericiliğinde çok daha ileri noktalara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“Ülkemize, devletimize ve milli bütünlüğümüze yönelik saldırıların arttığı bu dönemde ihtiyacımız olan milli birlik ve beraberlik ruhudur” diyen Tuna, şöyle konuştu: “Atatürk; ‘Arkadaşlar! Gidip, Toros Dağları'na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez’ vecizesi ile bütün Türk Milleti’ne güvenini ifade etmiştir. Biz de bize emanet edilen bu kutsal vatanımıza her  zaman sahip çıkacağımızı belirtiyor ve  bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve  silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum”

Paylaş :
Etiketler :  HAMİTT TUNA, CUMHUR İTTİFAKI, MHP, AK PARTİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA