9 Haziran 2026 Salı

17:38   EKREM İMAMOĞLU: "TÜRK YARGıSıNı BINDIRDIKLERI ARABAYı SÜREN ZIHNIYET, O ARABAYı HURDAYA DÜŞÜRMÜŞTÜR"   16:39   MERSIN ÜNIVERSITESI’NDE FLAŞ KARAR! TAM YETKI SÜRECINDE BAYRAM ÖNCESI SÜRPRIZ ATAMA: DİSK’TEN SERT TEPKI   15:10   MESUD PEZEŞKIYAN: NE SAVAŞ ALANıNı NE DE MÜZAKERE MASASıNı TERK ETMEDIK   14:21   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU “BEN KONUŞACAĞıM” DEMIŞTI, GRUP BAŞKANı ÖZEL DE “BEN KONUŞACAĞıM” DEDI   13:35   ÖCALAN’DAN DEM PARTI’NIN KONFERANSıNA MESAJ: “DEMOKRASININ KOLAYCA INKAR EDILEBILDIĞI BIR ÜLKEDE, HIÇBIR SORUN ÇÖZÜLEMEZ"   13:34   İBB DAVASıNDA YARGıLANAN REKLAMCı SERKAN ÖZTÜRK: "BEN KASA OLMUŞUM, HESAPLARıMı GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR, KASANıN KENDISINE HAYRı YOK"   09:59   AKDENIZ’DE TATILIN YENI ROTASı: DÖVEÇ DENEYIMIYLE KUZEY KıBRıS   09:24   DIJITAL DÜNYAYA ÇEVRIMDıŞı MEYDAN OKUMA! MERSIN’DE ÇOCUKLARı EKRAN BAŞıNDAN KALDıRAN GIZLI FORMÜL   01:01   KADıKÖY’DE AZIZ YıLDıRıM DÖNEMI YENIDEN BAŞLADı! SANDıKTAN REKOR KATıLıM ÇıKTı: İŞTE STAT VE TRANSFER MÜJDESI...   22:59   2 YıLDA YÜZDE 150 ARTTı! CHP’LI GÖKAN ZEYBEK 6 BELDEDEKI O TABLOYU İŞARET ETTI: ’CEVAP BEKLEYEN EN ÖNEMLI SORU...’   12:47   MERSIN’DE GADIR-I HUM COŞKUSU: BAŞKAN TOPRAK ÇALıŞKAN KARDEŞLIK SOFRASıNDA BULUŞTU   10:10   TÜRKIYE BUGÜN SANDıK BAŞıNDA! 6 BELDE VE 362 MAHALLEDE ARA SEÇIM HEYECANı: İŞTE YARıŞAN PARTILER   01:19   BAŞKAN SEÇER’DEN GADIR HUM BAYRAMı’NDA BIRLIK MESAJı: ’MERSIN’DE AYRıMCıLıĞı YERIN YEDI KAT ALTıNA GÖMDÜK!’   14:30   SIYASET KULISLERINI HAREKETLENDIREN PAYLAŞıM! İMAMOĞLU’NUN OFISINDEN ÖZGÜR ÖZEL’E NET DESTEK: ’HEP BIRLIKTE YÜRÜYELIM’   09:32   YSK SON DAKIKA DUYURDU: TÜRKIYE YARıN SANDıK BAŞıNDA! İŞTE 7 HAZIRAN ARA SEÇIM LISTESI VE OY PUSULASı SıRALAMASı   01:05   VAHAP SEÇER’DEN CHP’DEKI ’MUTLAK BUTLAN’ KRIZINE İLK YORUM: ’TUZAK KURULUYOR, OYUNA GELMEYECEĞIZ!’   01:01    BAŞKAN VAHAP SEÇER VE MÜSAVAT DERVIŞOĞLU’NDAN MUT’TA ORTAK ÇıKıŞ: ‘TÜRK SIYASETI ÜZERINDEKI YARGı VESAYETINI KABUL ETMIYORUZ!’   16:01   ÖZGÜR ÖZEL GÜMÜŞHANE’DE: ARTıK MESELE BU PARTI IÇIN GEREKIRSE KURBAN OLMAK AMA BAŞARıLı OLMAK   15:48   KILIS BELEDIYE BAŞKANı HAKAN BILECEN, CHP’DEN ISTIFA ETTI   15:48   İSMAIL ARı’NıN DURUŞMASı ÖNCESINDE BASıN MESLEK ÖRGÜTLERINDEN AÇıKLAMA  
 
     
   

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI SERDAR SOYDAN’DAN 3 ANA TEMA, 9 İLKE LANSMANI


Cumhur İttifakı’nın MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan basın tanıtım toplantısını Mersin Divan Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirdi.

 

Tarih : 4 Şubat 2024 Pazar 01:01   Okunma : 985

Cumhur İttifakı’nın MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan basın tanıtım toplantısını Mersin Divan Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirdi. Yaklaşık 750 kişinin katıldığı toplantı büyük ilgi gördü. Soydan, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a hayatımın sonuna kadar bir onur vesilesi sayacağım bu görevi şahsıma verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gerçekleşen basın toplantısına yoğun alkışlarla karşılanan Serdar Soydan, “Mersin, benim doğup büyüdüğüm, eğitim aldığım, çalıştığım ve hizmetkârı olmaktan gurur duyduğum memleketim. Şehrin sorunlarını, ihtiyaçlarını, potansiyelini ve güzelliklerini çok iyi biliyorum. Bundan sonra en büyük hedefim, sizlere verdiğim sözleri tutmak ve Mersin’i hak ettiği yere taşımak olacaktır” ifadelerini kullandı.

3 ANA TEMA ALTINDA 9 İLKEMİZ VAR

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, proje ve hedeflerini ekonomi, tarım ve turizm başlıklı 3 ana temada özetledi. “Mersin Vizyonu” ekseninde tasarladıkları 9 ilkeyi de kamuoyuyla paylaşan Serdar Soydan, bu ilkeleri; “Dijital ve Akıllı Şehir Mersin”, “Planlı ve Dirençli Şehir Mersin”, “Ayrıştıran Değil, Birleştiren Şehir Mersin”, “Yatırım ve Lojistik Şehri Mersin”, “Herkes için Herkese Göre Belediyecilik”, “Yeşili ve Mavisi ile Yaşanabilir Şehir Mersin”, “İnsana Âşık Şehir Mersin”, “Canlıların Dost Şehri Mersin”, “Kültür ve Sanat Şehri Mersin” şeklinde ifade etti.

Soydan, hedeflerinin daha gelişmiş, vizyon sahibi, daha yaşanabilir bir Mersin olduğunu söyledi. Soydan, 9 Mart tarihini işaret ederek; Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’nda 100 proje açıklayacakları büyük proje lansmanına da tüm Mersin halkını davet etti. Rakamlara bakıldığında Mersin’in limon, portakal, greyfurt, mandalina başta olmak üzere tüm narenciye üretimlerinde ilk sıralarda yer alması gerektiğini ifade eden Başkan Adayı Serdar Soydan, planladıkları projelerle bu çerçevede Mersin’i üst sıralara taşıyacaklarını söyledi. Son beş yılda Mersin’in geriye gittiğinin ifade eden Serdar Soydan, ‘bu duruma artık dur demenin zamanının geldiğini ve Mersin’in billboard ya da sosyal medya belediyeciliğini bırakıp vizyoner çalışmalara odaklanması gerektiğini’ vurguladı. Soydan, “Bu kent bırakın Türkiye’yi, sadece narenciye üretimi ile bile Akdeniz’in en önemli kentlerinden biri olmalıydı” dedi.

Mersin’in sahip olduğu kültürel varlıklar ve inanç çeşitliliğinden bahseden Serdar Soydan, “Mersin’imiz UNESCO Dünya Kültür Varlıkları Geçici Listesi’nde 4 kültür varlığına sahip. Bunlar Saint Paul Kuyusu ve Kilisesi, Alahan Manastırı, Mamure Kalesi ve Kızkalesi. İnanç turizmi açısından müthiş bir potansiyel bu” dedi.

Soydan, Mersin’in turizm hedeflerini dünya standartlarına taşıyacaklarını ifade etti. 9 ilkesini tek tek açıklayan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, bu yolda herkesin desteğine ve duasına ihtiyacı olduğunu söyleyerek programını tamamladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA