18 Mart 2025 Salı

07:32   CHP’LI MECLIS ÜYESI AKBAŞ’TAN ‘’ÇANAKKALE ZAFERI’’ MESAJı   19:19   GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN TARSUS’A GELIŞININ 102. YıLı COŞKUYLA KUTLANDı   16:08   DEPREMDE 12 KIŞIYE MEZAR OLAN METE APARTMANı`NA ILIŞKIN YENI BILIRKIŞI RAPORU: "YÖNETMELIĞE AYKıRı IMALAT YAPıLDı"   15:32   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KUZEY MAKEDONYA`YA TAZIYE TELEFONU   14:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, `ATATÜRK`ÜN MERSIN`E GELIŞININ 102. YıLı KUTLAMA PROGRAMı`NA KATıLDı   11:44   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT, ATAKENT MAHALLESI`NDEKI IFTARA KATıLDı   11:24   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, ÇILEK MAHALLESI`NDE VATANDAŞLAR ILE BIR ARAYA GELDI   10:32   “PLASTIKSIZ MERSIN SAHILLERI IÇIN BIRLEŞIYORUZ” PROJESI KAPSAMıNDA BIN 200 ÖĞRENCI EĞITIM ALACAK   10:04   TARSUS BELEDIYESI, NUSRET MAYıN GEMISI`NI YENILIYOR   01:29   DP GENEL BAŞKANı UYSAL: MILLETIN ÖNÜNE ÖCALAN, ERDOĞAN VE BAHÇELI ITTIFAKıNı GETIRMEK ISTIYORLAR   01:02   İMAMOĞLU ERZINCAN`DA KONUŞTU: 2019`DA DEMIŞTIM KI, ‘BEN, SIZI ÇıLDıRTMAYA GELIYORUM.` BUNLAR ÇıLDıRMıŞ, ÇıLDıRMıŞ.”   23:16   FENERBAHÇE ZIRVE YARıSıNDA DARBE ALDı: FENERBAHÇE 0 -0 SAMSUNSPOR   23:16   FENERBAHÇE ZIRVE YARıSıNDA DARBE ALDı: FENERBAHÇE 0 -0 SAMSUNSPOR   23:11   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı PıNAR UZUN OKAKıN`DAN "ÖN SEÇIM" DUYURUSU   22:59   BUSENAZ SÜRMENELI, KADıNLAR DÜNYA BOKS ŞAMPIYONASı`NDA ALTıN MADALYA KAZANDı   22:58   DERVIŞOĞLU`NDAN BAHÇELI`YE “PKK`NıN KURUCU ÖNDERI” TEPKISI: “SEN BU JARGONU NASıL IÇSELLEŞTIRDIN DE TÜRK MILLETINE KARŞı KULLANıYORSUN”   22:14   GÖKAN ZEYBEK: "İKI AYDA EN AZ 322 BIN KIŞI IŞTEN ÇıKARıLDı"   18:55   EMEK VE DEMOKRASI PLATFORMU`NDAN ULUSLARARASı KURULUŞLARA ÇAĞRı: SURIYE`DEKI KATLIAMı DURDURUN   11:48   DEM PARTI, YARıN MHP VE AK PARTI ILE TBMM`DE GÖRÜŞECEK   10:56   EMEKLI BAYRAM IKRAMIYESI ILE ILGILI KANUN TEKLIFI ILE TÜRKIYE`NIN ILK İKLIM KANUNU TEKLIFI`NIN GENEL KURUL`DA GÖRÜŞÜLMESI BEKLENIYOR  
 
     
   

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI SERDAR SOYDAN’DAN 3 ANA TEMA, 9 İLKE LANSMANI


Cumhur İttifakı’nın MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan basın tanıtım toplantısını Mersin Divan Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirdi.

 

Tarih : 4 Şubat 2024 Pazar 01:01   Okunma : 700

Cumhur İttifakı’nın MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan basın tanıtım toplantısını Mersin Divan Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirdi. Yaklaşık 750 kişinin katıldığı toplantı büyük ilgi gördü. Soydan, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a hayatımın sonuna kadar bir onur vesilesi sayacağım bu görevi şahsıma verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gerçekleşen basın toplantısına yoğun alkışlarla karşılanan Serdar Soydan, “Mersin, benim doğup büyüdüğüm, eğitim aldığım, çalıştığım ve hizmetkârı olmaktan gurur duyduğum memleketim. Şehrin sorunlarını, ihtiyaçlarını, potansiyelini ve güzelliklerini çok iyi biliyorum. Bundan sonra en büyük hedefim, sizlere verdiğim sözleri tutmak ve Mersin’i hak ettiği yere taşımak olacaktır” ifadelerini kullandı.

3 ANA TEMA ALTINDA 9 İLKEMİZ VAR

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, proje ve hedeflerini ekonomi, tarım ve turizm başlıklı 3 ana temada özetledi. “Mersin Vizyonu” ekseninde tasarladıkları 9 ilkeyi de kamuoyuyla paylaşan Serdar Soydan, bu ilkeleri; “Dijital ve Akıllı Şehir Mersin”, “Planlı ve Dirençli Şehir Mersin”, “Ayrıştıran Değil, Birleştiren Şehir Mersin”, “Yatırım ve Lojistik Şehri Mersin”, “Herkes için Herkese Göre Belediyecilik”, “Yeşili ve Mavisi ile Yaşanabilir Şehir Mersin”, “İnsana Âşık Şehir Mersin”, “Canlıların Dost Şehri Mersin”, “Kültür ve Sanat Şehri Mersin” şeklinde ifade etti.

Soydan, hedeflerinin daha gelişmiş, vizyon sahibi, daha yaşanabilir bir Mersin olduğunu söyledi. Soydan, 9 Mart tarihini işaret ederek; Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’nda 100 proje açıklayacakları büyük proje lansmanına da tüm Mersin halkını davet etti. Rakamlara bakıldığında Mersin’in limon, portakal, greyfurt, mandalina başta olmak üzere tüm narenciye üretimlerinde ilk sıralarda yer alması gerektiğini ifade eden Başkan Adayı Serdar Soydan, planladıkları projelerle bu çerçevede Mersin’i üst sıralara taşıyacaklarını söyledi. Son beş yılda Mersin’in geriye gittiğinin ifade eden Serdar Soydan, ‘bu duruma artık dur demenin zamanının geldiğini ve Mersin’in billboard ya da sosyal medya belediyeciliğini bırakıp vizyoner çalışmalara odaklanması gerektiğini’ vurguladı. Soydan, “Bu kent bırakın Türkiye’yi, sadece narenciye üretimi ile bile Akdeniz’in en önemli kentlerinden biri olmalıydı” dedi.

Mersin’in sahip olduğu kültürel varlıklar ve inanç çeşitliliğinden bahseden Serdar Soydan, “Mersin’imiz UNESCO Dünya Kültür Varlıkları Geçici Listesi’nde 4 kültür varlığına sahip. Bunlar Saint Paul Kuyusu ve Kilisesi, Alahan Manastırı, Mamure Kalesi ve Kızkalesi. İnanç turizmi açısından müthiş bir potansiyel bu” dedi.

Soydan, Mersin’in turizm hedeflerini dünya standartlarına taşıyacaklarını ifade etti. 9 ilkesini tek tek açıklayan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, bu yolda herkesin desteğine ve duasına ihtiyacı olduğunu söyleyerek programını tamamladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA