13 Ekim 2026 Salı

14:15   TEKNOLOJININ KALBI MERSIN’DE ATACAK! DEVFEST 2026 İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı   09:30   MERSIN’DE ŞIDDETLI SAĞANAK ALARMı: BÜYÜKŞEHIR VE MESKİ ÖNLEMLERI ARTıRDı!   21:46   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN ISıNMA DESTEĞI ÇAĞRıSı: ’SOSYAL YARDıMLAR GÜNCELLENMELI’   21:25   MERSIN YENIŞEHIR VE MEZITLI BELEDIYELERINDE BAŞKAN VEKILI SEÇIMI YAPıLDı: İŞTE YENI BAŞKAN VEKILLERI!   21:21   SARı-KıRMıZıLıLARDA DEV KAPıŞMA ÖNCESI SON DÜZLÜK! KEMERBURGAZ’DA KRITIK TAKTIK PROVASı   20:51   ’GÖKHAN GÜNAYDıN’DAN SERT ÇıKıŞ: ’BANKER KASTELLI’NIN 6 KATıNı GÖTÜRDÜLER!’   20:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN YAŞ ALMıŞ BIREYLERE TAM DESTEK   19:51   HUKUK FAKÜLTELERINDE DEVAM ZORUNLULUĞU MAĞDURIYETI: MEB VE YÖK’E DERSI TEKRAR ETME TEPKISI   15:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR MECLISI’NDE SıCAK SAATLER! VAHAP SEÇER VE İLÇE BAŞKANLARı HAKKıNDAKI KARAR SONRASı İLK AÇıKLAMA   15:40   CHP MERSIN’DE YENI DÖNEM: MEZITLI VE YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKAN VEKILI ADAYLARı BELLI OLDU   10:05   MESKİ’DEN AYDıNCıK’A DEV ALTYAPı HAMLESI: YENI MAHALLE KESINTISIZ İÇME SUYUNA KAVUŞTU   09:50   METEOROLOJI’DEN ÇIFTE ALARM! HAVA SıCAKLıĞı DÜŞÜYOR, YAĞMUR VE TOZ TAŞıNıMı GELIYOR: HANGI İLLER RISK ALTıNDA?   03:45   BEŞIKTAŞ EVINDE HATA YAPMADı! SÜPER LIG’DE ZIRVE HATTı ALEV ALDı   01:01   ’ZOR GÜNLERI BIRLIKTE ATLATACAĞıZ!’ İBB BAŞKAN VEKILI NURI ASLAN MERSIN’DE DAYANıŞMA MESAJı VERDI   15:30   YUMURTALıK’ıN YÖRESEL LEZZETLERI VE TARIHI 10. ADANA LEZZET FESTIVALI’NE DAMGA VURDU   14:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN İŞ BULMAYı KOLAYLAŞTıRAN KURS: YAPAY ZEKA VE YAZıLıM EĞITIMI BAŞLADı   13:50   ADANA’DA MIMARLıK SıNıRLARı AŞıYOR: 3. ADANA MIMARLıK FESTIVALI KAPıLARıNı AÇıYOR!   13:38   AKMİB’DEN 9 AYDA 4,63 MILYAR DOLARLıK İHRACAT: KIMYA DEVLERI AVRUPA VE KUZEY AFRIKA’Yı SALLADı   12:22   AKDENIZ BELEDIYE SPOR YENI SEZONA İDDIALı HAZıRLANıYOR: BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU’NDAN TAKıMA MORAL ZIYARETI   11:20   MERSIN’DE YÜZLERI GÜLDÜREN DEV HIZMET: 9 AYDA BINLERCE AILEYE ’NEFES’ OLDULAR!  
 
     
   

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI SERDAR SOYDAN’DAN 3 ANA TEMA, 9 İLKE LANSMANI


Cumhur İttifakı’nın MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan basın tanıtım toplantısını Mersin Divan Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirdi.

 

Tarih : 4 Şubat 2024 Pazar 01:01   Okunma : 1310

Cumhur İttifakı’nın MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan basın tanıtım toplantısını Mersin Divan Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirdi. Yaklaşık 750 kişinin katıldığı toplantı büyük ilgi gördü. Soydan, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a hayatımın sonuna kadar bir onur vesilesi sayacağım bu görevi şahsıma verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gerçekleşen basın toplantısına yoğun alkışlarla karşılanan Serdar Soydan, “Mersin, benim doğup büyüdüğüm, eğitim aldığım, çalıştığım ve hizmetkârı olmaktan gurur duyduğum memleketim. Şehrin sorunlarını, ihtiyaçlarını, potansiyelini ve güzelliklerini çok iyi biliyorum. Bundan sonra en büyük hedefim, sizlere verdiğim sözleri tutmak ve Mersin’i hak ettiği yere taşımak olacaktır” ifadelerini kullandı.

3 ANA TEMA ALTINDA 9 İLKEMİZ VAR

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, proje ve hedeflerini ekonomi, tarım ve turizm başlıklı 3 ana temada özetledi. “Mersin Vizyonu” ekseninde tasarladıkları 9 ilkeyi de kamuoyuyla paylaşan Serdar Soydan, bu ilkeleri; “Dijital ve Akıllı Şehir Mersin”, “Planlı ve Dirençli Şehir Mersin”, “Ayrıştıran Değil, Birleştiren Şehir Mersin”, “Yatırım ve Lojistik Şehri Mersin”, “Herkes için Herkese Göre Belediyecilik”, “Yeşili ve Mavisi ile Yaşanabilir Şehir Mersin”, “İnsana Âşık Şehir Mersin”, “Canlıların Dost Şehri Mersin”, “Kültür ve Sanat Şehri Mersin” şeklinde ifade etti.

Soydan, hedeflerinin daha gelişmiş, vizyon sahibi, daha yaşanabilir bir Mersin olduğunu söyledi. Soydan, 9 Mart tarihini işaret ederek; Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’nda 100 proje açıklayacakları büyük proje lansmanına da tüm Mersin halkını davet etti. Rakamlara bakıldığında Mersin’in limon, portakal, greyfurt, mandalina başta olmak üzere tüm narenciye üretimlerinde ilk sıralarda yer alması gerektiğini ifade eden Başkan Adayı Serdar Soydan, planladıkları projelerle bu çerçevede Mersin’i üst sıralara taşıyacaklarını söyledi. Son beş yılda Mersin’in geriye gittiğinin ifade eden Serdar Soydan, ‘bu duruma artık dur demenin zamanının geldiğini ve Mersin’in billboard ya da sosyal medya belediyeciliğini bırakıp vizyoner çalışmalara odaklanması gerektiğini’ vurguladı. Soydan, “Bu kent bırakın Türkiye’yi, sadece narenciye üretimi ile bile Akdeniz’in en önemli kentlerinden biri olmalıydı” dedi.

Mersin’in sahip olduğu kültürel varlıklar ve inanç çeşitliliğinden bahseden Serdar Soydan, “Mersin’imiz UNESCO Dünya Kültür Varlıkları Geçici Listesi’nde 4 kültür varlığına sahip. Bunlar Saint Paul Kuyusu ve Kilisesi, Alahan Manastırı, Mamure Kalesi ve Kızkalesi. İnanç turizmi açısından müthiş bir potansiyel bu” dedi.

Soydan, Mersin’in turizm hedeflerini dünya standartlarına taşıyacaklarını ifade etti. 9 ilkesini tek tek açıklayan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, bu yolda herkesin desteğine ve duasına ihtiyacı olduğunu söyleyerek programını tamamladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA