11 Ocak 2026 Pazar

10:17   “VERGI VE SGK BORCU OLAN ESNAF SISTEM DıŞıNA İTILIYOR”   10:11    “BEYAZ BASTONLA BIR ADıM: MERSIN’DE EMPATI DENEYIMI”   19:38   “ÜLKE TARıMSıZ, TARıM MÜHENDISSIZ OLMAZ: 180 YıLLıK EĞITIM GELENEĞI ALARM VERIYOR”   17:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI 2025 YıLıNDA İKLIM VE SıFıR ATıK YÖNETIMINDE ÖNE ÇıKTı   17:01   TARSUS GERI DÖNÜŞÜM ATÖLYESI’NDE HER MALZEME DEĞER KAZANıYOR    16:55   CHP MERSIN İL GENÇLIK KOLLARı: KYK BURSU, ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERININ IHTIYAÇLARıNı KARŞıLAMAK ZORUNDADıR!   16:52   KORAL ÖMÜR’DEN 10 OCAK ÇALıŞAN GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:47   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN 10 OCAK ÇALıŞAN GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:30   MERSINLI EMEKLILERDEN OTURMA EYLEMI   17:05   “MERSIN’DE ORGANIK TARıM SERTIFIKASı ÜRETICININ KAZANCıNı VE DOĞAYı GÜÇLENDIRIYOR”   16:45   “RAMAZAN ÖKSÜZ: BASıN VE STK’LARLA İSTIŞARE ÖNCELIĞIMIZ”   16:39   “GAZETECILER GERÇEĞIN VE DEMOKRASININ SAVUNUCUSU”   16:32   BAŞKAN NECMI AĞAOĞLU’NDAN 10 OCAK GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:28   DEVRIMCI EMEKLILER SENDIKASı’NDAN CHP’NIN "MECLIS’I TERKETMEME" EYLEMINE DESTEK   16:11   MARDIN’DE 16 YAŞıNDAKI MELEK AYHAN’DAN GÜNLERDIR HABER ALıNAMıYOR. NAZMIYE AYHAN: "HER YERDE SENI ARıYORUM KıZıM"   16:10   ÖZGÜR ÖZEL: YOLLARA GEÇIŞ GARANTISI VAR, EMEKLIYE GEÇIM GARANTISI YOK   16:09   ABD BAŞKANı TRUMP: "VENEZUELA’NıN BÜYÜK PETROL REZERVLERINDEN UZUN SÜRE YARARLANMAYı HEDEFLIYORUZ"   16:07   AK PARTI, EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNıN 20 BIN LIRAYA ÇıKARıLMASıNA ILIŞKIN TEKLIFI TBMM’YE SUNDU   16:06   DONALD TRUMP: “VENEZUELA DESTEĞI KESILIRSE KÜBA REJIMI HAYATTA KALAMAZ”   21:30   TOROSLAR’DA BIN FIDANLA YEŞIL GELECEK: AĞAÇLANDıRMA SEFERBERLIĞI BAŞLADı  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL`DEN ZEKERİYA YAPICIOĞLU`NA: “AYETİ HATIRLATINCA AĞIRLARINA GİDİYOR. NASIL BÜYÜK ÇÜRÜMÜŞLÜĞÜN İÇİNDELERSE BİZİM BUNLARI İFADE ETMEMİZDEN BİLE RAHATSIZ OLUYORLAR”


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu`nun “Özgür Bey dini siyasete alet etmeye çalışan kişinin ta kendisidir” sözlerine yanıt verdi. Özel, “Bu dini anlatan, dini öğretenlerin yüzde 80`i torpilin, yani liyakatsizliğin, adam kayırmanın olduğunu söylüyor. Biz onlara iman ettikleri, hepimizin inandığı İslam dininin ayetini hatırlatınca da ağırlarına gidiyor. Demek ki nasıl büyük bir çürümüşlüğün içindelerse bizim bunları ifade etmemizden bile rahatsız oluyorlar” dedi.

 

Tarih : 22 Şubat 2024 Perşembe 18:51   Okunma : 982

Haber: ÇAĞATAN AKYOL - Kamera: SADIK KARAKULOĞLU

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu`nun “Özgür Bey dini siyasete alet etmeye çalışan kişinin ta kendisidir” sözlerine yanıt verdi. Özel, “Bu dini anlatan, dini öğretenlerin yüzde 80`i torpilin, yani liyakatsizliğin, adam kayırmanın olduğunu söylüyor. Biz onlara iman ettikleri, hepimizin inandığı İslam dininin ayetini hatırlatınca da ağırlarına gidiyor. Demek ki nasıl büyük bir çürümüşlüğün içindelerse bizim bunları ifade etmemizden bile rahatsız oluyorlar” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugün Sultangazi`de miting düzenledi. Özel, miting sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu`nun “Özgür Bey dini siyasete alet etmeye çalışan kişinin ta kendisidir” sözleri sorulan Özel, şunları söyledi:

“Gülerek değerlendiririm. İşin kötüsü, bir tarafta haksızlık yapan ve torpil yapanlar var. Şu caminin imamı Diyanet-Sen üyesi ve Diyanet-Sen`in 100 üyesinin 80`i ‘Bu ülkede torpil var` diyor. Bu dini anlatan, dini öğretenlerin yüzde 80`i itorpilin, yani liyakatsizliğin, adam kayırmanın olduğunu söylüyor. Biz onlara iman ettikleri, hepimizin inandığı İslam dininin ayetini hatırlatınca da ağırlarına gidiyor. Demek ki nasıl büyük bir çürümüşlüğün içindelerse bizim bunları ifade etmemizden bile rahatsız oluyorlar. Dini siyasete alet etmek, insanların dini duygularını kullanarak bir şey istemektir. Bizim yaptığımız, bu dini yaşayanların, yaşatanların, öğretenlerin ve ibadeti yaptıranların yüzde 80`ininin bu liyakatsizlikten, bu torpilcilikten yaka silktiğini hatırlatmaktır. Bu ayıp AK Parti`ye yeter, MHP`ye yeter ama bahsedilen kişi, adını anmaya bile değmez.”

Bir gazeteci de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in CHP ile ilgili “Atatürk`ün partisi DEM`leniyor” dediğini belirterek görüşünü sordu. Özel soruyu “Canı sağ olsun” diye yanıtladı. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA