18 Ocak 2026 Pazar

13:20   AKDENIZ’DE PARKLAR YENILENIYOR   11:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN JAPONYA’DA AFET ZIRVESI: YENILIKÇI YENIDEN PLANLAMA MASADA   16:52   “LGBTİ ’LARı HEDEF GÖSTEREN “GÖKKUŞAĞı FAŞIZMI” BELGESELI... İHD: NEFRET SÖYLEMI ’BELGESEL’ KıLıFıYLA MEŞRULAŞTıRıLAMAZ   16:49   CHP’NIN "EMEKLILERIN ONURLU YAŞAM HAKKı BULUŞMASı"... SSK EMEKLISI HASAN ŞENSES: 35 YıLLıK ÇALıŞMANıN SONUCUNDA EMEKLI OLDUM AMA SEFALET VE ÇARESIZLIK DOLU BIR YAŞAM BIZI BEKLIYOR   16:47   CHP’NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN HATAY’DA... NERMIN YıLDıRıM KARA: "SAYıN BAŞKAN’ıMıZ İMAMOĞLU ZINDANDAN ÇıKANA KADAR BU MÜCADELEYI DEVAM ETTIRECEĞIZ"   16:45   EMEKLILER YAĞMUR ALTıNDA ÜCRETSIZ ÇORBA KUYRUĞUNDA: "EMEKLI DIYE BIR ŞEY KALMADı KI. HERKES BITTI. EMEKLIYIM DEYIP DE GEÇINEBILEN VARSA GELSIN BIR DE BENIMLE KONUŞSUN"   14:56   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN TEMIZLIK HAREKETI: “KENDINI DE KENTINI DE KORU”    14:47   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER; “ULU ÖNDERIMIZ ATATÜRK’Ü KARNELERDEN SILEMEZSINIZ”   14:45   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN ÇOCUKLARA KARNE HEDIYESI: SURVIVOR PARK AÇıLDı   14:43   GÜLCAN KıŞ: “BU TORBA YASA YEREL YÖNETIMLERI SARAY İZNINE BAĞLAMA GIRIŞIMIDIR”   17:26   “MITOLOJININ BÜYÜSÜ MERSIN’DE: ‘PAN’ıN SON DANSı’ SEYIRCIYLE BULUŞUYOR”   16:59   "KARNE TEPKISI TATILIN RITIMINI BELIRLIYOR"   15:39   İMAMOĞLU’NUN, DIPLOMA IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVANıN DURUŞMASı TAMAMLANDı, HEYET EN GEÇ 15 GÜN IÇINDE KARARıNı VERECEK   15:38   VELI AĞBABA: "EMEKLILERE DE BIR ÇAĞRıMıZ VAR; KAYBEDECEĞINIZ HIÇBIR ŞEYINIZ YOK. SIZ BIR ARAYA GELMEDIKÇE BU IKTIDAR SIZI DUYMAYACAK"   15:31   İMAMOĞLU, DIPLOMASıNıN IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVADA KONUŞTU: "TEK ISTEĞIM VAR, HUKUKA, VICDANA, ADALET DUYGUSUNA UYGUN BIR KARAR VERIN"   15:30   TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MURAT ÇALıK CEZAEVINE SEVK EDILDI   14:52   ZEYDAN KARALAR: "CANıM KARDEŞIMIN BU EN ACı GÜNÜNDE YANıNDA OLAMıYORUM"   13:16   MINIK BILIM KAHRAMANLARı YENIŞEHIR’DE BULUŞTU   13:14   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ: “TEKSTILKENT PROJESI İÇIN ULUSLARARASı TEMASLARDA BULUNACAĞıZ”   13:07   YAYLALARDA HIZMET KONUŞULDU, BAŞKAN TUNCER MAHALLE MAHALLE SAHADA  
 
     
   

MECLİSTE SAHTE İMZALI PUSULA SKANDALININ YANKILARI SÜRÜYOR


CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, mecliste sahte imzalı pusulayla yoklamaya katıldığı ortaya çıkan AKP Mersin Milletvekili Nureddin Nebati’ye, “Mersin’de yoksunuz, TBMM’de yoksunuz. Nebati Bey sahte imza pusulanız burada siz neredesiniz?” diye seslendi.

 

Tarih : 29 Şubat 2024 Perşembe 12:51   Okunma : 1075

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak Mersin’in başta havalimanı olmak üzere devlet yatırımlarını beklediği bir süreçte, AKP Mersin Milletvekili Nureddin Nebati’nin adının karıştığı TBMM Genel Kurulu’na gelmeden sahte imzalı pusula ile yoklamaya katılma skandalını değerlendirdi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAKANLARINA VE MERSİN VALİSİ’NE YALANLAMA

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’nun hem Mersin’de hem de TBMM’de defalarca  ifade ettiği Ocak 2024’te açılışını duyurduğu Çukurova Havalimanı yine söz verilen tarihlerde açılmadı.

Geçtiğimiz haftalarda konuyu TBMM’de basın toplantısı ile gündeme getiren CHP’li Kış, Mersin’e sözler veren Bakanların ve Mersin Valisi’nin bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yalanlanmasını skandal olarak ifade etti.

TBMM Genel Kurulu’nda söz alan Kış, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Şubat’ta Adana mitinginde canlı yayında Çukurova Havalimanı için ileri tarihli bir söylemde bulunmasını gündeme getirdi.

Milletvekili Kış, Mersinlilerin Ocak ayı içinde Havalimanı açılışını ilan eden Bakan’ın sözünü yerine getirmesini beklerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yıl içinde açılacak diye yeni bir tarih vermesinin tüm Mersinliler adına büyük bir ayıp olduğunu ifade etti.

Gülcan Kış şunları söyledi: “Ortadan garip bir havalimanı hikâyesi var. 13 yılda 3 temel atma töreni yapıldı, 8 bakan değişti, her seçim döneminde bir bakan tarafından açılış tarihi verildi. Geçen hafta Tarsus Kaymakamı “İnşaatı devam eden havalimanında incelemelerde bulunduk" derken, Mersin Valisi "Bitti, açılış için Cumhurbaşkanından tarih bekliyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Adana'da,Bakanı’nı, Valiyi ve bölgeye gelip tarih veren herkesi yalanladı.Ama hiç şaşırmıyoruz. Mersinlileri temsil etsin diye görevlendirdiğiniz AKP'li vekiliniz Gazi Meclise sahte imza pusulası göndererek hile yaparken defalarca birbirinizi yalanladığınız açıklamalarla bir projeyi neden bitiremediğinizi de bu millet artık olağan karşılıyor.” dedi.

Gülcan Kış, sahte imzalı oy pusulası skandalı nedeniyle Nureddin Nebati’ye şöyle seslendi:

“Gazi Meclise sahte imza pusulası vererek Meclisin itibarını zedeleyen, Mersin halkını temsil etmek için milletvekili seçilen Sayın Nebati’nin bu usulsüzlüğü asla kabul edilemez. Buradan Hazine ve Maliye Bakanlığı yapan Sayın vekile sesleniyorum: Mersin’de yoksunuz. TBMM’de yoksunuz. Nebati Bey sahte imza pusulanız burada siz neredesiniz?”

Paylaş :
Etiketler :  CHP, Gülcan Kış, Mersin, Nurettin Nebati

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA