17 Aralık 2025 Çarşamba

16:51   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:40   "PFDK’DAN FUTBOLA BAHIS ŞOKU: 248 İSIM CEZA ALDı"   16:30   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:20   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR   15:37   TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERI TAMAMLANDıKTAN SONRA GELECEK HAFTA 11. YARGı PAKETI GÖRÜŞÜLECEK   15:35   TBB BAŞKANVEKILI SEÇER: “DEMOKRASI BIR MIRAS DEĞIL EMEK ISTEYEN CANLı BIR YAPıDıR”   11:50   ÇYDD’DEN TÜRKAN SAYLAN’ıN DOĞUM GÜNÜNDE ZEYTIN İÇIN GÜÇLÜ ÇAĞRı: “BARıŞıN AĞACıNı GELECEĞE TAŞıYALıM”   10:53   MEZITLI’DE DAYANıŞMANıN SOFRASı BÜYÜYOR: AŞEVI 2025’TE 110 BINI AŞKıN SıCAK YEMEĞI KAPıLARA TAŞıDı   09:30   MERSIN’DE ÜCRETSIZ KAYNAK EĞITIMI İSTIHDAMA AÇıLAN KAPı OLDU   17:10   BAŞKAN SEÇER, GÜLŞAH DURBAY’ıN CENAZESINDE: “ACıNıZı PAYLAŞıYORUM”   15:20   “CHP AKDENIZ’DEN MANISA’YA VEFA: SEMIH PALAMUT’TAN BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY İÇIN BAŞSAĞLıĞı”   13:52   TOROSLAR’ıN YAYLALARıNDA HIZMET SEFERBERLIĞI: ULAŞıMDA YENI DÖNEM   13:23   MERSIN’DE TUTKUNUN VE KADERIN OPERASı: “LA VIDA BREVE” SAHNEDE!   11:55   MANISA ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY’A SON VEDA: “KALBIMIZDESIN”   10:15   AKDENIZ’DEN DÜNYA SOFRALARıNA: YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATı %44 ARTıŞLA REKORA KOŞTU   09:50   “MERSIN’DE KÜLTÜR POLITIKALARı MASAYA YATıRıLDı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜÇLÜ DESTEK”   22:58   MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜK BULUŞMA: SEÇER’DEN TARıMıN GELECEĞINE NET MESAJLAR   22:45   “YENIŞEHIR BELEDIYESI, YEREL YÖNETIMLERDE HAK TEMELLI YÖNETIŞIME YÖN VERIYOR”  
 
     
   

SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU


Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kenti hep birlikte yönetme adına muhtarlara çok önem verdiklerini ifade ederek, “Vatandaşlarımızın mutluluğu için muhtarlarımızın görüş, öneri ve talepleri bizim için çok kıymetli.” diye konuştu.

 

Tarih : 29 Şubat 2024 Perşembe 15:41   Okunma : 527

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, seçim çalışmaları kapsamında Akdeniz ve Yenişehir ilçelerinde faaliyet gösteren muhtarlarla bir araya geldi. Suphi Öner Öğretmenevi’nde gerçekleşen toplantıya, MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak ve Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker, Cumhur İttifakı il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra çok sayıda muhtar katıldı.

 

“MUHTARLARIMIZLA HER DAİM İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ”

Serdar Soydan burada yaptığı konuşmada, “Mersin’i her anlamda daha yukarı taşımak adına gayret sarf eden kıymetli muhtarlarımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. İlk günden bu yana kentin dinamikleriyle, ortak değerleriyle birlikte yönetim savunduğumuzu ifade ediyoruz. Bu noktada gerek sosyal yardımlar gerekse yapılması planlanan projelerden ilk muhtarlarımızın haberdar olması gerektiğinin farkındayız. Biz de her daim sizlerle istişare halinde olacağız ve bu şekilde ilerleyeceğiz. Vatandaşlarımızın mutluluğu için sizlerin görüş, öneri ve talepleri bizim için çok kıymetli.” dedi.

 

“YAPILMASI GEREKENLERİN FARKINDAYIZ”

Soydan, “Biz, ‘Mersin’i Hisset, Mersin’i Yaşa’ ana temasını hedef belirleyerek yola çıktık. Baktık ki kentimizin birçok sorunu ve eksiği var. Var olanları biliyoruz, yapılması gerekenlerin de farkındayız. Biz hala ulaşım sorununu çözememiş bir şehiriz. Gerek coğrafi konum itibarı ile gerek tarihi, doğası ile dört dörtlük olan bir kentin maalesef bir büyükşehir statüsünde yönetilmemesi bizi üzüyor. Artık Mersin’in geleceğini her alanda vizyon projelerle ileri seviyeye getirmemiz gerekiyor. Çünkü Mersin bunu hak ediyor.” diye konuştu.

 

“ÇÖZÜM ÜRETEN ANLAYIŞLA İLERLİYORUZ”

Soydan konuşmasının devamında, “Orası senin, burası benim yetki alanım tartışmaları yerine, çözüm üreten bir yönetim anlayışla yolumuzda ilerliyoruz. Biz, birliğin gücü ile projelerimizle geliyoruz. Cumhur İttifakı tüm projeleri yapabilecek güç ve iradededir. Sözümüzün eriyiz. Mersin’de gerçek ve üretken belediyecilik nasıl yapılır tüm dünyaya ilan edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  Serdar Soydan, Mersin, Cumhur İttifakı, MHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA