27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ: “31 MART GECESİ MERSİN’DE ZAFER BİZİM OLACAK”


CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, seçime bir hafta kala Mersin ve ilçelerinde yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Tarih : 26 Mart 2024 Salı 11:31   Okunma : 523

Mersin’de seçim ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla, esnafla, sivil toplum kuruluşları dahil her kesimle bir araya gelen Kış, Mersin’de ki seçim atmosferine yönelik yaptığı değerlendirmede; “Mersinlilerin, Büyükşehir’in hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyete bizzat şahid olmanın çok sevindirici olduğunu” vurguladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer başta olmak üzere, CHP Mersin il, ilçe örgütleri ile yoğun bir seçim programı gerçekleştiren Kış, Mersin’de ki genel manzaradan çok memnun olduklarını ifade etti.

Kış, hemşerileriyle yaptığı sohbetlerde, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü hizmet politikasının büyük taktir topladığını ifade etti.

Hangi kapıyı çalsalar, hangi eli sıksalar yediden yetmişe herkesin tek derdinin ekonomik kriz olduğunu belirten CHP’li Kış, bugüne kadar iktidarın yanında olan, oy veren kesimlerin bile büyük bir pişmanlık içerisinde olduğunu söyledi. Kış, emeklinin, çiftçinin, öğrencinin, işçinin, iş verenin toplumun her kesiminin yarayan kanası olarak geçim derdine dikkat çekti. Seçime bir hafta kala ilçe ziyaretlerine devam eden Kış, vatandaşların hükümetin politikalarına yönelik, sandıkta gereken tepkiyi göstereceklerine emin olduklarını belirtti.

Seçim gezilerinde, Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, gencinden yaşlısına her kesimin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Kış, Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere, kadınlara, çiftçiyedestek projelerinden duyulan memnuniyeti de görmenin gurur verici olduğunu söyledi.

Yenişehir İlçesi’nde seçim ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla ve Pazar esnafı ile bir araya gelen CHP’li Kış, Yenişehir ilçesinde yaptıkları çalışmada Belediye Başkanı Seçer’e yoğun ilgi gösterildiğini belirtti.

Aynı gün içerisinde Gülnar, Bozyazı ve Anamur’a ziyaret gerçekleştiren CHP’li Kış, burada da vatandaşlarla bir araya geldi, ilçelerdeki memnuniyeti yerinde gördü.

Geçtiğimiz hafta, Gülnar İlçesi Büyükeceli Mahallesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in “Halk Buluşması”na eşlik eden Kış, burada da halk tarafından coşkuyla karşılandıklarını ifade etti.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in 2019 yılından bu yana 5 yıllık görev süresince 13 ilçede çok önemli hizmetler gerçekleştirdiğini vurguladı.

Kış, “Başkanımız Vahap Seçer, göreve geldiği ilk gün neler yapıyorsa 5 yıl boyunca aynı çalışma azmini, kararlılığı ve hakkaniyeti göstererek hizmetlerini yapmaya devam ediyor. Bizim belediyecilik anlayışımız diğer partilerden çok başka. Bizim belediyeciliğimiz artık bir marka oldu. Bu markanın altında insan, dayanışma, birlikte yol alma var, hakkaniyet, huzur ve birlik beraberlik var” diye konuştu. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler hakkında konuşan Kış, “Ben inanıyorum ki 31 Mart’ta sandıklarda hem Gülnar’da hem de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığında rekor oy farkıyla bu seçimi kazanacağız ve hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

‘Halk Buluşması’ sonrası Büyükeceli’de esnaf ziyareti de yapan Kış, esnaf ve yurttaşlarla konuşarak sorunlarını dinledi.

Daha sonra Bozyazı İlçesi’ne geçen CHP heyeti, burada esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Bozyazı’nın ardından Anamur’a geçen milletvekili Kış,  otobüsle ilçe turu yapıp, CHP Büyükşehir Belediye Başkanı ve AdayıVahap Seçer ve CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz ile birlikte Anamur halkını selamladı.

CHP heyeti Anamur’da da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Seçim gezilerine ara vermeden devam eden Kış, Mut İlçesi’ni de ziyaret etti.

 Mut’ta vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, “Gerçekleştirdikleri her hizmeti her yurttaşa eşit şekilde ulaştırdıklarını hiç kimseye ayrımcılık yapmadıklarını” söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Mut tarihi Taşhan’da düzenlenen ‘Üretici Kadınlar Buluşması’na katılan CHP’li Kış burada üretici kadınlar ile bir araya geldi.

Mut’un insanların her zaman çalışkan, üretken ve becerikli olduğunu belirten CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, “Anadolu’nun her noktasında en çok çalışan, emek eden, zahmet çeken elbette ki kadınlar. Kadınlar evde çocuğa bakar, tarlada bahçede çalışır inanılmaz derecede emek harcarlar ama bunlar hiçbir zaman göz önünde görülmez. Ama 2019 yılında Vahap Seçer Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra yapmış olduğu projelerde özellikle kadın üreticilerimize, kadın çalışanlara ayrı bir önem ve çalışma gerçekleştirdi. Mut adayımız Gülsüm Hanım da hem kooperatifçilikten hem üretimden gelen bir adayımız. Sizlerin desteğiyle Gülsüm Başkan Mut Belediye Başkanı seçilecek ve Başkan Seçer de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilecek. Bu hizmetler sizlerle birlikte kat ve kat devam edecek.” diye konuştu.

CHP’li Kış, Mersin’in hangi noktasına giderse gitsinler, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden dolayı vatandaşların taktir ve memnuniyeti ile karşılaştıklarını ifade etti.

Kış, seçim gezileri kapsamında Akdeniz İlçesinede gitti. Akdeniz’de; Karaduvar, Kazanlı, Anadolu ve Adanalıoğlu mahallelerini ziyaret etti.

Akdeniz’in Mersin’in özeti olduğunu kaydeden CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, “Mersin’i var eden, Mersin’in zenginliğini oluşturan tüm kesimler Akdeniz’de buluşmuş. Böylesine derin ve çeşitli bir ilçenin elbette çok derin sorunları ve talepleri de var. 2019 yılında Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in belediye başkanı seçilmesiyle daha çok ilgi ve alaka gördü. Başkanımız, burada zor olanı gerçekleştirdi. Her yere eşit, adaletli ve ayrımsız hizmetler götürdü ve götürmeye de devam ediyor. Ben inanıyorum ki ikinci 5 yılda sizlerin oylarıyla ve destekleriyle Vahap Seçer Başkanımız tekrardan Başkan seçilerek hizmetlerine devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

Toroslar İlçesi’nde Halk Buluşmasına katılan milletvekili Kış, CHP Belediye Başkan Adayları ve örgütüyle beraber, Arslanköy, Güzelyayla, Ayvagediği, Gözne, Düğdüören ve Kaşlı Mahalle halkı ile bir araya geldi.

Toroslarda ilgi ve coşkuyla karşılanan CHP heyetinde yer alan Kış, Toroslar halkının tam desteğini alacağımız ortada diyerek, “Mersin’i açık ara fark ile kazanacağız.” dedi.

Tarsus ziyaretinde tekstil işçileri ile bir araya gelen Kış, Vahap Seçer’in Mersin’de fark yarattığını, tüm ziyaretlerde memnuniyetle, sevgiyle karşılandığını ve 31 Mart gecesi yeniden zafer yazacaklarını vurguladı.

CHP’li Kış, seçime kadar 13 ilçede seçim ziyaretlerini aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, Gülcan Kış, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA