22 Ocak 2026 Perşembe

16:39   BAKAN TUNÇ: “MATTIA AHMET MINGUZZI DAVASıNDA VERILEN KARAR, ADALETIN GECIKMEDEN VE EKSIKSIZ ŞEKILDE TECELLI ETTIĞININ AÇıK GÖSTERGESIDIR"   16:38   CHP’LI AKAY VE TANAL’DAN ÜST DÜZEY BÜROKRATLARıN ÖZEL SEKTÖRE GEÇIŞLERININ SıNıRLANDıRıLMASı IÇIN KANUN TEKLIFI   15:35   İSTINAF, MATTIA AHMET MINGUZZI’NIN KATILLERINE VERILEN 24’ER YıL HAPIS CEZASıNı HUKUKA UYGUN BULDU   15:32   TGC: "BASıN KARTı SAHIPLERININ YEŞIL PASAPORT KAPSAMıNA ALıNMASı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN GÜÇLENDIRILMESI ANLAMıNA GELECEKTIR"   13:28   DOKTOR DERTLI HASTA DERTLI... KıRıMLı: ZORUNLU OLARAK TAZE MEYVE SEBZE YIYIN, PROTEIN AĞıRLıKLı BESLENIN DIYORUZ, AMA IMKANLARı YOK. BU BATAN BIR GEMININ IÇINDEN KAŞıKLA SUYU BOŞALTMAYA BENZIYOR   13:27   KAMER GENÇ’IN VEFATıNıN 10’UNCU YıLı... CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL:    10:59   “GÜLCAN KıŞ’TAN TBMM’YE TARIHI TEKLIF: BORÇ KRIZINE SOSYAL DEVLET ÇÖZÜMÜ”   10:28   MERSIN’DE SIVRISINEĞE KARŞı ORTAK MÜCADELE: BÜYÜKŞEHIR’DEN BILINÇLENDIRME HAMLESI   10:21   “KARTALKAYA FACIASıNıN YıLDÖNÜMÜNDE DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN MECLISTE VICDAN ÇAĞRıSı: ‘İÇIMIZDEKI YANGıN SÖNMEDI’”   09:28   ATLANTIK’TE 10 TON KOKAIN: İSTANBUL’DA DEV SORUŞTURMA, 10 TUTUKLAMA!   17:04   KARTALKAYA OTEL YANGıNı FACIASıNıN 1. YıLı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "TURIZM BAKANı MEHMET NURI ERSOY, YARGıLANACAKTıR, YARGıLANMADAN BU DOSYA KAPANMAYACAK"   17:02   ÜMIT ÖZDAĞ: "MILLI BIRLIĞIMIZI EN FAZLA ZEDELEYEN HUSUSLARıN BAŞıNDA IKTIDARıN MUHALEFETE KARŞı UYGULADıĞı DÜŞMAN CEZA HUKUKU GELMEKTEDIR"   17:01   TURAN TAŞKıN ÖZER’DEN "SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK" AÇıKLAMASı: "TÜM KURUMLARıN ELINI TAŞıN ALTıNA KOYUP IVEDI KARARALAR ALMASı GEREKIR"   16:55   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: KIMSE BENIM KÜRT KARDEŞIMIN IRADESINI IPOTEK ALTıNA ALAMAZ, KÜRTLERIN TEK TEMSILCISIYMIŞ GIBI KONUŞAMAZ   12:37   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR: “TÜRK BAYRAĞı’NA YAPıLAN ALÇAK EYLEMI LANETLIYORUZ”   12:33   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN EVLERE UZANAN SOSYAL DESTEK   12:24   MERSIN BELLEK OFISI KENT MIRASıNı GELECEK NESILLERE TAŞıYACAK   19:25   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN BÜYÜK DOKUNUŞ: MAHALLELER YEPYENI PARKLARLA BULUŞTU”   19:03   “MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN VERDI’NIN ÖLÜMSÜZ RIGOLETTO’SU SAHNEDE”   18:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE ÜCRETSIZ FIZIKI YETERLILIK KURSU: HAYALLERE GIDEN YOL AÇıLDı  
 
     
   

MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI 


Mezitli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Emir Can İğrek`i vatandaşlarla buluşturdu.

 

Tarih : 24 Nisan 2024 Çarşamba 11:24   Okunma : 739

(MERSİN) - Mezitli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Emir Can İğrek`i vatandaşlarla buluşturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM`nin 104. açılış yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanırken; Mezitli Belediyesi tarafından da Soli Arena Konser Alanı`nda Emir Can İğrek konseri düzenlendi. 

Mezitli Belediyesi`nin çocuk gündüz bakımevi öğrencileri, günler öncesinden hazırladıkları anlamlı hediyeyi konser için Mezitli`ye gelen Emir Can İğrek`e sahnede takdim etti. Çocukların hazırladıkları tabloda, Emir Can İğrek ile Onur Can Özcan`ın fotoğraflarının yanı sıra ‘Can Dostum` şarkısının sözleri yer aldı. 

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, konser öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İyi akşamlar Mezitli, iyi akşamlar Mustafa Kemal Atatürk`ün askerleri, iyi akşamlar aydın Mezitli, Cumhuriyetçi Mezitli, çağdaş Mezitli. Bugün burada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`mızı kutluyoruz. Çocuklarımıza, Atatürk`ümüzün hediye ettiği ilk bayramımızı kutluyoruz. Şuna inanın; bu kardeşiniz, bu abiniz, bu başkanınız her zaman Atatürk ilke ve inkılaplarını yaşatacak ve onun arkasında aslanlar gibi duracak. Sizleri seviyorum. İyi ki varsınız. Mezitli gencine sahip çıkan bir belediye olacak, kadınına sahip çıkan bir belediye olacak çiftçisine, emeklisine, esnafına sahip çıkan bir belediye olacak. Sizlerle birlikte çok güzel işler yapacağız. Bizlere güvenin, bizlere inanın, bizleri sevin. Bizler sizi çok seviyoruz.”

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün önünde saygıyla ve özlemle eğildiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Burada gençleri görüyorum, genç kardeşlerimi görüyorum. 31 Mart`tan sonra umutlanan genç kardeşlerimi görüyorum. Size söz vermiştik;‘Mezitli`yi, Mersin`i, Afyon`u, Uşak`ı, Kütahya`yı, İstanbul`u, Bursa`yı kazanacağız` demiştik. Size bir söz daha veriyoruz;ilk seçimde Çankaya`ya Cumhuriyet`in evladı bir cumhurbaşkanını hep beraber yollayacağız. Gençler, artık üzülmeyeceksiniz. Bu ülkenin kaynakları, nimetleri bir avuç zengin, bir avuç seçkin arasında paylaşılmayacak. Artık adalet gelecek. Artık lale devri bitecek; eşitlik gelecek,mülakat kalkacak.Amcası, dayısı olanlar bir yere gelmeyecek. Bu ülkenin,Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün evlaları; siz eşit bir şekilde yarışacaksınız. Mezitli`nin binlerce genci burada. Size son olarak bir söz daha veriyorum; Mersin`de artık bu meydanlarda en sevdiğiniz sanatçılar gelecek, sizlerle buluşacak. Bunu kim yapacak? Genç Başkan Ahmet Serkan Tuncer yapacak. Gençler, genç başkanı Mezitli`ye koyduk. Bodrum`a 29 yaşında bir kardeşlinizi belediye başkanı yaptık. Türkiye`nin her yerinde siyaset yaşını gençleştirdik. Türkiye`yi artık sizler yöneteceksiniz. Sizlere güveniyoruz, inanıyoruz.”


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA