1 Nisan 2026 Çarşamba

16:20   MHP’Lİ UYSAL MECLIS’TE UYARDı: 2 MILYON AILE BAĞıMLıLıKLA MÜCADELE EDIYOR   16:09   İRAN’DAN TRUMP’A: HÜRMÜZ BOĞAZı ELBETTE AÇıLACAK, AMA SIZIN IÇIN DEĞIL   16:08   İSIAS OTEL’DE EVLATLARıNı KAYBEDENLER, 16 YıL 4 AY HAPIS CEZASı ALAN HASAN ASLAN’ıN 1 YıL 3 AYDıR YAKALANMAMASıNA TEPKI GÖSTERDI   16:07   BAKAN TEKIN’DEN, MILLI MAÇ ILE ÇAKıŞAN LGS’NIN TARIHINDE DEĞIŞIKLIK SINYALI   16:06   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı 6 MAYıS’A BıRAKıLDı   10:01   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ÜCRETSIZ "DENVER II" DESTEĞI   09:26   MERSINLI KADıNLAR BU HIZMETLE YENILENIYOR: DIYETISYEN DESTEĞIYLE SAĞLıKLı YAŞAMA MERHABA!   09:25   ABD’DE TARIHI KıRıLMA: 8 MILYON KIŞI SOKAKLARA DÖKÜLDÜ! BERNIE SANDERS’TAN "KRALLARA HAYıR" AÇıKLAMASı   09:03   ADANA’DA DENIZ ULAŞıMı DEVRIMI İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı: KARATAŞ VE YUMURTALıK’TAN KKTC’YE FERIBOT SEFERI TALEBI!   09:02   AYVAGEDIĞI’NDE İÇME SUYU HATTı YENILENDI! HEYELANıN İZLERI SILINDI, SULAR AKMAYA BAŞLADı   05:06   24 YıLLıK ZINCIR KıRıLDı, İMAMOĞLU’NDAN TARIHI MESAJ: "HEPIMIZE MORAL OLDUNUZ!"   05:03   24 YıLLıK HASRET BITTI, TÜRKIYE AYAKTA! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MILLI TAKıM’A GURUR DOLU MESAJ   01:01   MERSIN’IN HUKUK ÇıNARı "AZIZ BABAM" İLE ÖLÜMSÜZLEŞTI: BARODA DUYGU DOLU BULUŞMA!   16:32   CHP’LI SENCER SOLAKOĞLU: "DÜNYADA HAYVAN ITHAL EDEN EN BÜYÜK IKINCI ÜLKE POZISYONUNA GELDIK"   16:30   GÖKÇE GÖKÇEN: 6 ŞUBAT DAVALARı SONUCUNDA NEREDEYSE HIÇ KIMSENIN CEZAEVINDE OLMADıĞı BIR YERE GELIYORUZ   16:28   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: 5G TEKNOLOJISINI 2 SENE IÇINDE ÜLKEMIZIN HER KARıŞıNDA HIZMETE SUNACAĞıZ   16:02   MUSTAFA BOZBEY: "İÇIMIZ RAHAT, YARGıYA DA BURSA HALKıNA DA VEREMEYECEĞIMIZ BIR HESABıMıZ YOK"   16:01   ABD BAŞKANı TRUMP’TAN, BIRLEŞIK KRALLıK’A, HÜRMÜZ TEPKISI: "KENDI BAŞıNıZA SAVAŞMAYı ÖĞRENMEYE BAŞLAMANıZ GEREKECEK, ABD ARTıK SIZE YARDıM ETMEK IÇIN ORADA OLMAYACAK"   15:57   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: "İRAN SAVAŞıNı BARıŞ SÜRECININ EL FRENI YAPMAK POLITIK BASIRETSIZLIK OLUR"   15:56   MUSTAFA BOZBEY’IN GÖZALTıNA ALıNMASı... CHP BURSA İL BAŞKANı NIHAT YEŞILTAŞ: “TÜM BURSALıLARı KENDI IRADESINE SAHIP ÇıKMAYA DAVET EDIYORUZ”  
 
     
   

CHP GRUP TOPLANTISI... ÖZGÜR ÖZEL, BAHÇELİ`YE DÖRT SORUYLA KARŞILIK VERDİ


TBMM`de partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş cinayeti davası ile ilgili olarak iddianameden bazı isimlerin çıkarıldığını iddia etti.

 

Tarih : 21 Mayıs 2024 Salı 14:38   Okunma : 695

(TBMM) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün grup toplantısında kendisine dört soru soran MHP Genel Bahçeli`ye dört soruyla karşılık verdi. Özel, "Sinan Ateş cinayeti sonrasında `kimse tweet atmayacak, cenazeye gitmeyecek, taziye bildirmeyecek` diyenler kimlerdir?" sorusunu yöneltti. 

"Sayın Bahçeli bunları dönmüş promterdan okumuş, ben o promtere bunları kimin yazdığını biliyorum. O meşhur ikili var ya MHP örgütünün `illallah` dediği ikili, gerçek MHP`lilerin tüylerini diken diken yapan ikili, MHP`de metinleri yazan, gece bir elinde telefon bir elinde bardak tweetler atan o birisi ile o Meclis`in uzman çavuşuyum deyip de uzman çavuşa bile verdiği sözleri tutmayan birisi var ya, o ikisi dört tane soru yazmışlar promtere. `Oku bakalım` Sayın Bahçeli`ye... “Özgür Özel cevap versin”.

Ben o dört soruyu okumam da Sayın Bahçeli size bu soruları yazan o arsız metin yazarları var ya şu dört soruya cevap versinler bakalım; bu iki kişinin isimleri Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde nasıl ve kimler tarafından iddianameden ayıklanmıştır? Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış bir ismin sokak ortasında ölümünen sonra `kimse tweet atmayacak, cenazeye gitmeyecek, taziye bildirmeyecek` diyen hangi ikisidir? Bu talimatı bütün partiye hangi ikisi yaymıştır? Tetikçiyi kaçıran aracın fotoğrafları açığa çıkıp Ülkü Ocakları Genel Başkanı`na bu aracın ceza yemeyecek, trafikte durdurulmayacak bir statüye kavuşturulmasına hangi ikisi ya da ikisinden hangisi katkı sağlamıştır? İran Cumhurbaşkanı`nın ölümünün üzerindeki sis perdesi aralanmalıdır diye bugün promtere yazanlar, Sinan Ateş davasının üzerine sis çöktürürken bu ikisinin bu sisteki payı nedir? Yoksa bu sisin kendisi bizatihi bu ikisi midir? Bu dört soruyu cevaplayın, benim dört soruya bakarız."

(Sürecek)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA