15 Ocak 2026 Perşembe

15:39   İMAMOĞLU’NUN, DIPLOMA IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVANıN DURUŞMASı TAMAMLANDı, HEYET EN GEÇ 15 GÜN IÇINDE KARARıNı VERECEK   15:38   VELI AĞBABA: "EMEKLILERE DE BIR ÇAĞRıMıZ VAR; KAYBEDECEĞINIZ HIÇBIR ŞEYINIZ YOK. SIZ BIR ARAYA GELMEDIKÇE BU IKTIDAR SIZI DUYMAYACAK"   15:31   İMAMOĞLU, DIPLOMASıNıN IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVADA KONUŞTU: "TEK ISTEĞIM VAR, HUKUKA, VICDANA, ADALET DUYGUSUNA UYGUN BIR KARAR VERIN"   15:30   TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MURAT ÇALıK CEZAEVINE SEVK EDILDI   14:52   ZEYDAN KARALAR: "CANıM KARDEŞIMIN BU EN ACı GÜNÜNDE YANıNDA OLAMıYORUM"   13:16   MINIK BILIM KAHRAMANLARı YENIŞEHIR’DE BULUŞTU   13:14   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ: “TEKSTILKENT PROJESI İÇIN ULUSLARARASı TEMASLARDA BULUNACAĞıZ”   13:07   YAYLALARDA HIZMET KONUŞULDU, BAŞKAN TUNCER MAHALLE MAHALLE SAHADA   12:10   TALAT DINÇER’DEN SERT ÇıKıŞ: “MECLIS’TE ÇÖZÜM YOK, SADECE CEZA VE VERGI ARTıŞı VAR”   11:35   “MERSIN’DE KADıN EMEĞI KENT MEYDANıNDA HAYAT BULUYOR”   11:25   SEKTÖR DARALıRKEN AHKİB REKOR KıRDı: İHRACAT 550 MILYON DOLARA ULAŞTı   11:01   ÖZGÜR ÖZEL’DEN MIRAÇ KANDILI MESAJı: “SAĞLıK, BARıŞ VE ADALET DILIYORUM”   09:59   ADANA, YEŞIL DÖNÜŞÜME EV SAHIPLIĞI YAPTı   09:20   MERSIN, AKDENIZ’IN YÜKSELEN YıLDıZı: ULUSLARARASıLAŞMA VIZYONU DÜNYAYA AÇıLıYOR   15:37   DEM PARTI MILLETVEKILI KOCA: "MERSIN ULUSLARARASı LIMAN İŞLETMECILIĞI’NDE 185 IŞÇI, DAHA INSANI ÇALıŞMA KOŞULLARı ISTEDIKLERI IÇIN IŞTEN ÇıKARıLDı"   15:35   ÇYDD: "BIR KADıN HAKIMIN, ERKEK BIR SAVCı TARAFıNDAN SILAHLı SALDıRıYA UĞRAMASı KADıNA YÖNELIK ŞIDDETIN BOYUTUNU ÇARPıCı BIÇIMDE GÖZLER ÖNÜNE SERMIŞTIR"   15:33   GÜLIZAR BIÇER KARACA: SIZ ATATÜRK’TEN, İSTIKLAL MARŞı’NDAN, ATATÜRK’ÜN GENÇLIĞE HITABESI’NDEN NE ISTIYORSUNUZ?   15:31   İHD ESKI İZMIR ŞUBE EŞ BAŞKANı ALI AYDıN, ÇIĞLI’DE SABAH YÜRÜYÜŞÜ SıRASıNDA ÖLDÜRÜLDÜ   15:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, ‘AKDENIZ ULUSLARARASı TEKSTIL FUARı’NıN AÇıLıŞ TÖRENINE KATıLDı   15:23   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SOKAK HAYVANLARı IÇIN KURULAN DOĞAL YAŞAM ALANLARıYLA ILGILI KRITIK UYARıLARDA BULUNDU  
 
     
   

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın CHP`yi ziyaret edecek


Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, yarın CHP`ye iadeiziyarette bulunacak. Özgür Özel ile 2 Mayıs`ta AK Parti`de bir araya gelen Erdoğan`ın ziyareti saat 16.00`de gerçekleşecek. CHP Genel Başkanı Özel`in makamında gerçekleşecek görüşmede, emekli ve asgari ücret zammı, kayyum atanması, gezi tutukluları, Can Atalay, Sinan Ateş cinayeti, adalet arayan Emine Şenyaşar`ın durumu gibi konuların gündeme gelmesi bekleniyor.

 

Tarih : 10 Haziran 2024 Pazartesi 16:58   Okunma : 617

(ANKARA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, yarın CHP`ye iadeiziyarette bulunacak. Özgür Özel ile 2 Mayıs`ta AK Parti`de bir araya gelen Erdoğan`ın iadei ziyareti saat 16.00`de gerçekleşecek. CHP Genel Başkanı Özel`in makamında gerçekleşecek görüşmede, emekli ve asgari ücret zammı, kayyum atanması, gezi tutukluları, Can Atalay, Sinan Ateş cinayeti, adalet arayan Emine Şenyaşar`ın durumu gibi konuların gündeme gelmesi bekleniyor. 

Edinilen bilgiye göre, dün Cumhurbaşkanlığı protokol ekibi CHP Genel Merkez`ne gelerek ön çalışma yaptı. CHP Genel Merkezi`nin önündeki bayraklar arasına, Erdoğan`ın ziyareti esnasında rutin uygulamada olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı forslu bayrak asılacak.

CHP Genel Merkezi`nin girişinde 600 kişilik salonun önü ve bahçenin bir kısmı basın için çalışma alanı olarak hazırlanıyor. Bu alanın dışında çalışmalara ve ziyaret esnasında basının katlara çıkmasına izin verilmeyecek. Basın mensupları kendileri için hazırlanan alanda ziyareti takip edecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, protokollere göre nasıl karşılanıyorsa CHP`de de aynı protokol uygulanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan`ı Özgür Özel karşılayacak. Basının görüntü almasından sonra birlikte 12. kattaki makam odasına çıkılacak. 

Makam odasında, Erdoğan`ın AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı kimliğini de dikkate alınarak düzenleme yapıldı. CHP yetkilileri, oturma düzeni ve diğer konularda, herhangi bir mesaj veren veya imaya yol açan görsel düzenleme yapılmayacağını belirtti.

Gündemdeki konular asgari ücret, emekli maaşları, adalet arayanlar, kayyum ataması...

Erdoğan ile Özel`in görüşmesinde, gündemdeki birçok konunun ele alınması bekleniyor. Başta asgari ücret artışı ve emekli maaşları olmak üzere, kayyum atanması, gezi tutukluları, Can Atalay, adalet arayan Emine Şenyaşar, Sinan Ateş cinayeti, Anayasa Mahkemesi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararları, öğretmen atamalarında mülakat, yerel yönetimlerin borç yükü gibi birçok konu başlığının görüşmede gündeme getirilmesi bekleniyor.

CHP, bugünkü Parti Meclisi ve MYK toplantısında Erdoğan`la konuşulacak konular gündeme alınacak, başlıkları belirleyecek. Erdoğan-Özel görüşmesinin ardından da CHP MYK toplanacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA