14 Mayıs 2026 Perşembe

09:40   CHP’DEN KARADENIZ ÇıKARMASı: ORDU’DA KRITIK ZIRVE! İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU VE ‘BELEDIYE OPERASYONLARı’ MASADA   09:27   KARAKAYA KÖYÜ’NDE ‘DIYORIT’ KRIZI KAPıDA! MAHKEME KARARı DANıŞTAY’A TAŞıNDı: ’YAŞAM HAKKı TEHLIKEDE’   09:01   ODTÜ BAHAR ŞENLIĞI’NDEKI OLAYLARDA SıCAK GELIŞME: 6 TUTUKLAMA! O GÖRÜNTÜLERIN HESABı SORULUYOR   22:40   MERSIN’DE KORKUTAN YAKıT TANKı YANGıNı: BAKANLıK HABERI DUYURDU!   22:20   ESKI CHP PM ÜYESI GAMZE PAMUK SESSIZLIĞINI BOZDU: ’O İSIM HAKKıNDA SUÇ DUYURUSU!’   20:11   MERSIN’DE GENÇLERIN ‘SILIKON VADISI’ AÇıLDı: GARAJ VE KAMPÜS MERSIN ILE GELECEK YENIDEN YAZıLıYOR!   20:01   19 MAYıS’TA ANKARA’DA DEV BULUŞMA: TÜRK GENÇLIĞI ’TÜRK YÜZYıLı’ İÇIN MEYDANA İNIYOR!   15:24   SOMA FACIASıNıN 12’NCI YıLı… CHP LIDERI ÖZEL, MADEN ŞEHITLIĞI’NDEKI ANMA PROGRAMıNA KATıLDı   15:23   ASU KAYA’DAN BURCU KÖKSAL’A: "AFYON’UN SANA VERDIĞI O ŞEREFLI EMANETI SIYASI BIR RÜŞVET GIBI AKP’NIN ÖNÜNE ATTıN"   15:14   CASUSLUK DAVASı’NDA ARA KARAR VERILECEK… AVUKAT DEMIR: "SAVCıNıN ISTEDIĞI EKSIK EVRAKLARıN IDDIANAME HAZıRLANMADAN TAMAMLANMASı GEREKIRDI"   15:11   CHP’DEN DEM PARTI’YE ARA SEÇIM ZIYARETI... GÖKHAN GÜNAYDıN: “SANDıKTAN KAÇARAK HIÇ KIMSE BIR YERE VARAMAZ"   14:37   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... ALI BABACAN: "İKTIDARıN TARıM UYGULAMALARı, ÜRETICIYI GÜÇLENDIRMEK DEĞIL, ITHALAT KAPıSıNı AÇıK TUTMA ÜZERINE KURULMUŞ"   14:33   CASUSLUK DAVASı... GAZETECI MERDAN YANARDAĞ: "BIR ÜLKENIN CUMHURIYET SAVCıLıĞı SAHTE BELGE KOYABILIR MI?"   14:26   TÜRKIYE VE BELÇIKA’DAN ORTAK AÇıKLAMA: EKONOMIK MISYON, YAKıN SIYASI ILIŞKILER TESIS EDILMESI YÖNÜNDE ÖNEMLI BIR ADıM   14:26   SOMA MADEN FACIASı’NıN 12. YıLı… DİSK GENEL BAŞKANı ARZU ÇERKEZOĞLU: “SOMA’Yı UNUTMAK, YENI KATLIAMLARA DAVETIYE ÇıKARMAKTıR”   14:24   “CASUSLUK” DAVASı… İMAMOĞLU: “İDDIA MAKAMı ÇıKıP DESEYDI KI, ‘MEVCUT MİT BAŞKANı GELSIN DINLEYELIM’, O ZAMAN ‘CESUR BIR IDDIA MAKAMı’ DERDIM”   11:15   MILLET İRADESI BALıKESIR’DE ŞAHLANıYOR! CHP’DEN DEV MITING KARARı: ÖZGÜR ÖZEL O MEYDANDA OLACAK   09:45   SEKTÖRDE ’STOK’ ALARMı! ÜRETIM REKOR KıRDı AMA KAPıLAR KAPALı: ’30 YıLLıK PAZARLARı ÇIN’E KAPTıRıYORUZ’   09:04   ÇÖPE GITMIYOR, YENIDEN HAYAT BULUYOR   01:02   MERSIN’DE ‘SıRA DıŞı’ BELEDIYECILIK: BAŞKAN SEÇER KADıNLARLA ’KENTE SÖZÜMÜZ VAR’ DEDI!  
 
     
   

Yol kenarında 8 liraya süt mısır satan Osmaniyeli kadın üretici: "Geçen sene itiraz eden yoktu bu sene itiraz ediyorlar"


Osmaniye`nin Şekerdere köyünde bahçesinde yetiştirdiği süt mısırları yol kenarında satarak geçimini sağlayan Hülya Bebek, insanların 8 liradan sattığı mısır fiyatına itiraz ettiğini söyledi. Bebek, “Geçen sene 4 liraydı, bu sene 8 lira. İtiraz edenler yoktu geçen sene. Şimdi itiraz ediyorlar” dedi.

 

Tarih : 19 Haziran 2024 Çarşamba 11:53   Okunma : 753

HABER: BURHAN DEMİRCİOĞLU

(OSMANİYE)- Osmaniye`nin Şekerdere köyünde bahçesinde yetiştirdiği süt mısırları yol kenarında satarak geçimini sağlayan Hülya Bebek, insanların 8 liradan sattığı mısır fiyatına itiraz ettiğini söyledi. Bebek, “Geçen sene 4 liraydı, bu sene 8 lira. İtiraz edenler yoktu geçen sene. Şimdi itiraz ediyorlar” dedi.

Bahçesinde yetiştirdiği mısırları yol kenarında satan Osmaniyeli çiftçi Hülya Bebek zarar etmemek adına geçtğimiz yıl 4 liradan sattığı mısırı bu yıl 8 liradan tezgaha indirdi. Artan maliyetler sebebiyle zam yapan Bebek, yurttaşın 8 liralık mısıra itiraz ettiğini söyledi. Bebek, şunları söyledi: 

"Burada mısır satıyorum. Kendi üretimimiz bahçem var bir dönüm, yetiştirip satıyorum. Ama insanlar itiraz ediyor `pahalı` diyor. Geçen sene 4 liraydı bu sene 8 liraya veriyorum ama insanoğlu itiraz ediyor. 15 tane istiyor, 20 tane istiyor ama ben de veremiyorum çünkü masrafı çok. Gübresi, traktörle sürmesi, sulaması, su parasıyla geliyor akar suyumuz ama. Gübre daha pahalı geçen sene daha uygundu. Mazot daha fazla geçen sene uygundu bu sene daha pahalı. Üretiyorum satıyorum, üretmeyi çok seviyorum, satıyorum burada. Alım gücü mü düştü artık bilemiyorum insanlar mı şey. İşte uygununu istiyorlar ama ben de veremiyorum. Geçen sene 4 liraydı bu sene 8 lira. İtiraz edenler yoktu geçen sene şimdi şuan itiraz ediyorlar."
                             

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA