12 Eylül 2026 Cumartesi

17:12   EĞITIM SEN MEB ÖNÜNDEN SESLENDI: "BILIMSEL VE LAIK EĞITIM ILKELERIYLE ÇELIŞEN MÜFREDAT UYGULAMASıNA SON VERILMELI"   17:11   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "MUHALEFETIN NE DEDIĞIYLE, NE YAPTıĞıYLA ILGILENMIYORUZ"   15:07   ASU KAYA: "CEREN DAMAR ŞENEL’IN AILESININ HAKLı VE MAKUL ADALET ARAYıŞıNıN YANıNDAYıZ"   15:06   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN SEÇIM AÇıKLAMASı... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "SEÇIMI TEHLIKE GÖRÜYOR"   14:42   İMAMOĞLU, IKI KEZ BERAAT ETTIĞI "HAKARET" DAVASıNDAN 2 YıL 1 AY HAPIS CEZASı ALDı: "BENIM ADıMA KARAR VERECEK HIÇBIR MAHKEME YOKTUR"   14:42   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: "MILLETIN UMUDU OLAN SEÇIM ATLATıLMAZ"   11:30   ERDEMLI’DE OKUL ALıŞVERIŞI YAPACAK VELILER DIKKAT! ZABıTADAN KıRTASIYELERE ŞOK DENETIM   11:20   SıCAK HAVADA MEYDANA TOPLANDıLAR: MERSIN’DE KıRSAL MAHALLE BIR GECEDE OYUN ALANıNA DÖNÜŞTÜ!   11:10   MINIKLERIN OKUL HEYECANıNA RENKLI BAŞLANGıÇ! MERSIN’DE UYUM HAFTASı KARNAVALA DÖNÜŞTÜ   10:49   ÜNIVERSITEDEKI SKANDAL DAVADA BERAAT KARARıNA SERT TEPKI: HSK VE BAKANLıĞA ÇAĞRı!   09:25   ÇIFTÇININ BORÇ YÜKÜ 1,5 TRILYON LIRAYA DAYANDı! REKOLTE ARTıŞı DA YARAYA MERHEM OLMADı: 20 YıLDA 230 KATLıK ARTıŞ   09:15   MINIKLER HEM ÖĞRENIYOR HEM HAZıRLANıYOR: SILIFKE ÇOCUK KAMPÜSÜ’NDE HAYAT KURTARAN PROJE!   08:43   İSTANBUL SIYASETINDE SıCAK GELIŞME! CHP’LI 3 MECLIS ÜYESI AK PARTI’YE KATıLDı   08:35   İL MILLÎ EĞITIM’DE PERSONEL DAKIKALAR İÇINDE TAHLIYE EDILDI   01:05   ’E-TICARETTE DEVRIM NITELIĞINDE ADıM: KADıN KOOPERATIFLERINE 5 YıL BOYUNCA SıFıRA YAKıN KOMISYON VE TAM DIJITAL PAZARLAMA DESTEĞI’   01:04   BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN İŞ DÜNYASıNA NET MESAJ: ’MERSIN’DE SIVIL TOPLUMLA İSTIŞARE KARANLıKTA BIR EL FENERIDIR’   16:10   MEZITLI ZABıTASı’NDAN YENI EĞITIM ÖĞRETIM YıLı ÖNCESI KıRTASIYELERDE DENETIM   16:08   KONYA’DA MAHMUT TANAL’A DERT YANAN EMEKLI: “24 BIN 700 LIRA EMEKLI MAAŞı 4 GÜN YETIYOR”   16:07   GÖKHAN GÜNAYDıN: "MEHMET ŞIMŞEK, HER DÖRT EKMEĞIMIZDEN ÜÇÜNÜ ÇALAN SEN VE SENIN AĞABABALARıNDıR"   16:06   ÜCRETLI ÖĞRETMENLER DAYANıŞMA DERNEĞI MEB ÖNÜNDEN SESLENDI: "15-20 SENE ÇALıŞTıK, EMEKLI BILE OLAMADıK"  
 
     
   

Yol kenarında 8 liraya süt mısır satan Osmaniyeli kadın üretici: "Geçen sene itiraz eden yoktu bu sene itiraz ediyorlar"


Osmaniye`nin Şekerdere köyünde bahçesinde yetiştirdiği süt mısırları yol kenarında satarak geçimini sağlayan Hülya Bebek, insanların 8 liradan sattığı mısır fiyatına itiraz ettiğini söyledi. Bebek, “Geçen sene 4 liraydı, bu sene 8 lira. İtiraz edenler yoktu geçen sene. Şimdi itiraz ediyorlar” dedi.

 

Tarih : 19 Haziran 2024 Çarşamba 11:53   Okunma : 969

HABER: BURHAN DEMİRCİOĞLU

(OSMANİYE)- Osmaniye`nin Şekerdere köyünde bahçesinde yetiştirdiği süt mısırları yol kenarında satarak geçimini sağlayan Hülya Bebek, insanların 8 liradan sattığı mısır fiyatına itiraz ettiğini söyledi. Bebek, “Geçen sene 4 liraydı, bu sene 8 lira. İtiraz edenler yoktu geçen sene. Şimdi itiraz ediyorlar” dedi.

Bahçesinde yetiştirdiği mısırları yol kenarında satan Osmaniyeli çiftçi Hülya Bebek zarar etmemek adına geçtğimiz yıl 4 liradan sattığı mısırı bu yıl 8 liradan tezgaha indirdi. Artan maliyetler sebebiyle zam yapan Bebek, yurttaşın 8 liralık mısıra itiraz ettiğini söyledi. Bebek, şunları söyledi: 

"Burada mısır satıyorum. Kendi üretimimiz bahçem var bir dönüm, yetiştirip satıyorum. Ama insanlar itiraz ediyor `pahalı` diyor. Geçen sene 4 liraydı bu sene 8 liraya veriyorum ama insanoğlu itiraz ediyor. 15 tane istiyor, 20 tane istiyor ama ben de veremiyorum çünkü masrafı çok. Gübresi, traktörle sürmesi, sulaması, su parasıyla geliyor akar suyumuz ama. Gübre daha pahalı geçen sene daha uygundu. Mazot daha fazla geçen sene uygundu bu sene daha pahalı. Üretiyorum satıyorum, üretmeyi çok seviyorum, satıyorum burada. Alım gücü mü düştü artık bilemiyorum insanlar mı şey. İşte uygununu istiyorlar ama ben de veremiyorum. Geçen sene 4 liraydı bu sene 8 lira. İtiraz edenler yoktu geçen sene şimdi şuan itiraz ediyorlar."
                             

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA