26 Haziran 2026 Cuma

16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı   14:50   ÖZGÜR ÖZEL DIYARBAKıR’DA… CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL: “GÜNE BIZE SELAM YOLLAYAN SELAHATTIN DEMIRTAŞ’ıN SELAMıYLA BAŞLADıK”   14:44   GÜRSEL TEKIN: GARIP DEDE CEMEVI’NDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLERLE ILGILI 63 CHP ÜYESININ PARTI ÜYELIKLERI TEDBIREN ASKıYA ALıNMıŞTıR   13:49   NATO ZIRVESI ÖNCESI GÖZALTıNA ALıNAN 49 KIŞI DAHA ADLIYEYE SEVK EDILDI   13:47   MANSUR YAVAŞ’TAN AK PARTI’YE GEÇEN BAŞKANLARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM BIR KAYBıMıZ YOK"   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, TOPLU TAŞıMADA KLIMA DENETIMLERINI ARTTıRDı   10:30   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASı FıNDıKPıNARı-AYVAGEDIĞI FUTBOL TURNUVASı BAŞLADı   10:29   HATIMOĞULLARı’NDAN MERSIN MITINGINE DAVET: HERKESI BU BÜYÜK BULUŞMAYA BEKLIYORUM   16:50   MURAT EMIR’DEN NATO ZIRVESI’NDE AKREDITASYON UYGULAMASıNA ELEŞTIRI: "BU OHAL, BU SıKıYÖNETIM NEREYE KADAR SÜRECEK?"   16:48   CHP, SOSYAL MEDYA YASASı’NıN IPTALI ISTEMIYLE AYM’YE BAŞVURDU   16:44   DILEK İMAMOĞLU: ADALET IÇIN ARTıK KAYBEDILECEK BIR SAATIMIZ BILE YOK   16:42   NATO’DAN "AKREDITASYON" AÇıKLAMASı: "EV SAHIBI ÜLKENIN GÖRÜŞLERINE BAŞVURULUR"   16:40   İZMIR’DE SON 3 AYDA 5 BELEDIYE BAŞKANıNA OPERASYON YAPıLDı   15:25   MSB: ASTSUBAY KENAN ŞAHIN ŞEHIT OLDU   15:19   GAZETECI TEVFIK YENER YAŞAMıNı YITIRDI   15:16   CHP’LI VEKILLERDEN GÖZALTı TEPKISI: "FETULLAHÇıLARıN YAPMADıKLARıNı YAPıYORLAR"  
 
     
   

Yol kenarında 8 liraya süt mısır satan Osmaniyeli kadın üretici: "Geçen sene itiraz eden yoktu bu sene itiraz ediyorlar"


Osmaniye`nin Şekerdere köyünde bahçesinde yetiştirdiği süt mısırları yol kenarında satarak geçimini sağlayan Hülya Bebek, insanların 8 liradan sattığı mısır fiyatına itiraz ettiğini söyledi. Bebek, “Geçen sene 4 liraydı, bu sene 8 lira. İtiraz edenler yoktu geçen sene. Şimdi itiraz ediyorlar” dedi.

 

Tarih : 19 Haziran 2024 Çarşamba 11:53   Okunma : 862

HABER: BURHAN DEMİRCİOĞLU

(OSMANİYE)- Osmaniye`nin Şekerdere köyünde bahçesinde yetiştirdiği süt mısırları yol kenarında satarak geçimini sağlayan Hülya Bebek, insanların 8 liradan sattığı mısır fiyatına itiraz ettiğini söyledi. Bebek, “Geçen sene 4 liraydı, bu sene 8 lira. İtiraz edenler yoktu geçen sene. Şimdi itiraz ediyorlar” dedi.

Bahçesinde yetiştirdiği mısırları yol kenarında satan Osmaniyeli çiftçi Hülya Bebek zarar etmemek adına geçtğimiz yıl 4 liradan sattığı mısırı bu yıl 8 liradan tezgaha indirdi. Artan maliyetler sebebiyle zam yapan Bebek, yurttaşın 8 liralık mısıra itiraz ettiğini söyledi. Bebek, şunları söyledi: 

"Burada mısır satıyorum. Kendi üretimimiz bahçem var bir dönüm, yetiştirip satıyorum. Ama insanlar itiraz ediyor `pahalı` diyor. Geçen sene 4 liraydı bu sene 8 liraya veriyorum ama insanoğlu itiraz ediyor. 15 tane istiyor, 20 tane istiyor ama ben de veremiyorum çünkü masrafı çok. Gübresi, traktörle sürmesi, sulaması, su parasıyla geliyor akar suyumuz ama. Gübre daha pahalı geçen sene daha uygundu. Mazot daha fazla geçen sene uygundu bu sene daha pahalı. Üretiyorum satıyorum, üretmeyi çok seviyorum, satıyorum burada. Alım gücü mü düştü artık bilemiyorum insanlar mı şey. İşte uygununu istiyorlar ama ben de veremiyorum. Geçen sene 4 liraydı bu sene 8 lira. İtiraz edenler yoktu geçen sene şimdi şuan itiraz ediyorlar."
                             

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA