22 Ekim 2024 Salı

16:26   MURAT EMIR`DEN SAĞLıK BAKANı MEMIŞOĞLU`NA: "BEBEKLERIN ÖLÜME TERK EDILDIĞI APAÇıK ORTADA..."   16:15    ÖZGÜR ÖZEL: “SADECE KURUCUSU ÖLDÜ, ÖRGÜT ORTADA DURUYOR. BU SINSI ÖRGÜTE KARŞı HERKES TETIKTE OLMALıDıR”   15:38   EMEKLILER MERSIN`DEN SESLENDI...   15:03   SELAHATTIN DEMIRTAŞ: TÜRKIYE`DEKI SORUNLARıN ÇÖZÜM YOLU SIYASET, ÇÖZÜM KURUMU DA TBMM`DIR   14:31   TSE GÖZETIM HEYETI, MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN UYGULAMALARıNı YERINDE INCELEDI   13:51   ADANA`DA DEPREMDE YıKıLAN BELUK APARTMANı A BLOK DAVASıNDA YENI GELIŞME   13:32   PROF. DR. AHMET TANER KıŞLALı, KATLEDILIŞININ 25. YıLıNDA ANıLDı...   12:36   SAVCıLıK SORUŞTURMA IZNI ISTEDI, SAĞLıK BAKANLıĞı BIR YıLDıR YANıT VERMEDI   12:35   FETULLAH GÜLEN: SIYASILERLE YAKıN ILIŞKIDEN DARBE GIRIŞIMINE...   12:20   BAKAN FIDAN`DAN TERÖR ÖRGÜTÜ FETÖ ELEBAŞı GÜLEN`IN ÖLÜMÜNE ILIŞKIN AÇıKLAMA   11:43   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, SELAHATTIN DEMIRTAŞ`A ZIYARET   11:39   DEM PARTI`DEN, "YENIDOĞAN ÇETESINE" ILIŞKIN SAĞLıK BAKANLıĞı ÖNÜNDE AÇıKLAMA...   10:47   CHP BAĞCıLAR GENÇLIK KOLLARı, YENIDOĞAN ÇETESIYLE ILIŞKILI HASTANELERIN KAPıSıNA AFIŞ ASTı   09:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "TÜRKIYE GERI DÖNÜLMEYECEK BIR YOLA GIRMIŞTIR. BUNU DEĞIŞTIRMEMIZ LAZıM"   08:24   FETÖ`NÜN INTERNET SITELERI: FETULLAH GÜLEN HAYATıNı KAYBETTI   12:50   YENIŞEHIR BELEDIYESI, `6`NCı ULUSLARARASı MERSIN KUSHIMOTO SOKAK SANATÇıLARı FESTIVALI` DÜZENLEDI   12:47   TÜRK-İŞ`IN “ZORDAYıZ, GEÇINEMIYORUZ” MITINGI… ERGUN ATALAY`DAN HÜKÜMETE: “BIZ SIZIN OY MAKINENIZ DEĞILIZ, AYAĞıNıZı DENK ALıN”   12:32   ÖZGÜR KARABAT: “KÜRESEL EMEKLILIK ENDEKSI`NIN VERILERINDE TÜRKIYE, 48 ÜLKE ARASıNDA 45`INCI SıRADA YER ALıYOR”   12:24   AKKUŞ İLGEZDI, YARDıMCı HIZMETLER SıNıFı`NDA ÇALıŞAN PERSONELIN KADRO DEĞIŞIKLIĞI TALEPLERINI TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   11:35   İSRAIL`IN GAZZE`NIN KUZEYINE DÜZENLEDIĞI SALDıRı SONUCU 73 KIŞI ÖLDÜ  
 
     
   

Silifke`de parklar ve yeşil alanlar bakımda 


Silifke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki park ve yeşil alanlarda bakım çalışması yapıyor. 

 

Tarih : 10 Temmuz 2024 Çarşamba 09:36   Okunma : 379

(MERSİN) - Silifke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki park ve yeşil alanlarda bakım çalışması yapıyor. 

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, belediyenin sorumluluk sahasında yer alan orta refüj, park ve bahçeleri bakıma aldıklarını duyurdu. Belediye ekipleri, yeşil alanlarda toprak tesviye, çim serimi, bitkilendirme ve peyzaj uygulamalarını da sürdürüyor.

Çalışmalara ilişkin konuşan Başkan Turgut, şunları söyledi:

“Belediye ekiplerimiz, parklarımızı daha güzel, daha estetik ve bakımlı bir hale getiriyor. Kenti gösteren en önemli unsurlar park ve bahçelerdir. Mahallelerimizde yeşil alanlarımızda peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Park ve bahçelerimize yeni oyun alanları, spor aletleri tahsis ederek, çocuklarımızın sağlıklı, huzur ve güven içerisinde oynayabileceği yeni mekanları hizmete sunuyoruz. Bununla birlikte farklı yaş gruplarındaki vatandaşımızın spor aktivitelerini rahatça yerine getirebileceği, oturabileceği, dinlenebileceği yeşil alanlarımızı da artırarak ilçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz.” 



 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA