7 Ağustos 2026 Cuma

16:06   TÜRKIYE VE 7 ÜLKE, İSRAIL’IN GAZZE’DEKI SALDıRıLARıNı KıNADı   16:05   ÇAĞLAYAN’DA IFADE VEREN GAZETECI ERTUĞRUL ÖZKÖK: CUMHURBAŞKANıNA HAKARET, ASLA AKLıMıN UCUNDAN DAHI GEÇMEYECEK BIR ŞEY   16:04   DERVIŞOĞLU, 16 AĞUSTOS’TA BALıKESIR KUVAYı MILLIYE MEYDANı’NDA YAPıLACAK "BAYRAK KALDıRıYORUM" MITINGE ÇAĞRıDA BULUNDU   16:02   ERDOĞAN, BAHÇELI’YI KABUL ETTI   16:01   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEKLIFI DEĞERLENDIRMESI: "BÜTÜN SORUNLARı ÇÖZEN NIHAI BIR DÜZENLEME DEĞIL, BIR BAŞLANGıÇ"   16:01   AHMET ÖZER’DEN "ÇERÇEVE YASA" YORUMU: "BU DÜZENLEME BIR SON DEĞIL, YENI BIR BAŞLANGıÇTıR”   13:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI AV. ALI BOZAN, BAKAN YUMAKLı’YA SORDU: "MERSIN’IN YANGıNLARA KARŞı HAZıRLıK KAPASITESI NE DÜZEYDE"   13:53   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEPKISI: "ŞU ANDA CEZAEVLERINDE BULUNAN ADLI MAHKUMLARıN SUÇU NE, YETERINCE ADAM ÖLDÜRMEMELERI MI?"   13:52   ADALET BAKANı GÜRLEK, UĞUR MUMCU’NUN AILESIYLE GÖRÜŞTÜ   13:50   ÖZGÜR ÖZEL’DEN, ER ŞEHIT YAKıNLARı VE ER GAZILERIN EYLEMINE DESTEK ZIYARETI   13:49   MALATYALı KAYıSı ÜRETICISI MALIYET VE DÜŞÜK FIYAT KıSKACıNDA: “KAYıSıNıN SAHIBI YOK”   13:48   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK’TEN "ÇERÇEVE YASA" AÇıKLAMASı: "HEDEFIMIZ; GÜVENLIĞIN, HUZURUN VE KARDEŞLIĞIN KALıCı OLDUĞU GÜÇLÜ BIR TÜRKIYE’DIR"   10:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AILELERI RAHATLATAN MODEL: GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZI’NE NASıL BAŞVURULUR?   10:15   ÜSKÜDAR’DA KOLTUK SAHIBINI BULDU! GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLAN SINEM DEDETAŞ’TAN İLK AÇıKLAMA: ’EN GÜZEL CEVAP...’   10:10   MEZITLI BELEDIYESI ARAÇ FILOSUNU GÜÇLENDIRDI: HIZMET HıZı İKI KATıNA ÇıKACAK   06:28   TUZLA’DA TRANSFER DEPREMI! ÖZGÜR ÇELIK’TEN ŞOK İDDIA: ’40 MILYARLıK VURGUNA KıLıF Mı ARANıYOR?’   21:39   AKDENIZ BELEDIYE MECLISI’NDEKI GERGINLIĞE CHP’DEN İLK TEPKI! SEMIH PALAMUT ŞEFFAFLıK VURGUSU YAPTı   14:21   DEM PARTI’NIN "ÇERÇEVE YASA" TOPLANTıSı SÜRÜYOR.... BAKıRHAN: "DEĞERLENDIRIYORUZ, IÇERIDE BAKACAĞıZ"   14:20   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN AÇLıK GREVINDEKI ŞEHIT YAKıNLARı VE GAZILERE DESTEK ÇAĞRıSı: "BÜYÜK TÜRK MILLETI’NI CUMARTESI GÜVENPARK’A DAVET EDIYORUM"   14:19   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU’NDAN ’ÇERÇEVE YASA’ TEKLIFINE IMZA ATAN VEKILLERE TEPKI: "SIZ LOZAN’A DEĞIL SEVR’E IMZA ATıYORSUNUZ"  
 
     
   

Mersin Büyükşehir`in dil kulübü `Hello Mersin`de yaz kursları başladı


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin kısa süre önce başlattığı ve yoğun ilgi gören dil kulübü ‘Hello Mersin`, yaz tatili boyunca İngilizce ve Almanca dillerinde eğitim vermeye devam edecek.

 

Tarih : 12 Temmuz 2024 Cuma 10:19   Okunma : 1168

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin kısa süre önce başlattığı ve yoğun ilgi gören dil kulübü ‘Hello Mersin`, yaz tatili boyunca İngilizce ve Almanca dillerinde eğitim vermeye devam edecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ‘Hello Mersin` dil kulübü, verdiği ücretsiz yabancı dil eğitimleri ile kent halkının yanında olmayı sürdürüyor. 

Yaz tatili boyunca çocukların ve gençlerin verimli bir tatil geçirmesinin yanı sıra öğrendiklerini de unutmamasını sağlayan kulüp, interaktif ve eğlenceli ortamı ile yabancı dil öğrenimini keyifli hale getiriyor.

Almanca eğitimi yetişkinler için salı günleri saat 18.00`de verilirken, İngilizce eğitimi ortaokul, lise ve yetişkinler için hafta içi her gün 09.00-11.00, 13.30-15.30, 16.00-17.30 ve 18.00-19.30 saatleri arasında veriliyor. Kursa katılmak isteyenlerin başvuruları, `www.mercek.mersin.bel.tr` adresi üzerinden alınıyor.

“Hello Mersin`de yabancı dili eğlenerek öğretiyoruz”

İngilizce Öğretmeni Rezzan Öztekin, “Almanca konuşma kulübü sadece yetişkinler için var. Ortaokul, lise ve yetişkin gruplarımız için de İngilizce eğitimi var. 20 grubumuz var ve her sınıfımız 25 kişiden oluşuyor. Talepler de yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.

Öztekin, öğrencilerin kulübü çok sevdiğine değinerek, “İlk geldiklerinde, bir ders olacak önyargısı taşıyorlar. Fakat bizim onların günlük konuşma rutinlerine İngilizceyi dahil ettiğimizi gördükten sonra bu önyargıdan kurtuluyor ve eğlenceli bir şekilde katılım sağlıyorlar” diye konuştu.

Eğitimin içeriğinden de bahseden Öztekin, “Konuşma kulübünde 7 öğretmen görev yapıyor. Kutu oyunlarımız var. Onun dışında her gün çeşitli oyunlar düzenliyoruz. Konuşma kartları ve oyun grupları planlıyoruz. Bu şekilde yabancı dili eğlenerek öğretiyoruz” ifadelerini kullandı.

İngilizce kursuna katılan vatandaşlar ise kursa ilişkin şunları söyledi:

-Öykü Kara: “Hello Mersin`de derslerimiz eğlenceli geçiyor. Öğretmenlerimiz, takıldığımız noktalarda yardım ediyorlar. Oyunlar oynuyoruz ve değişik aktivitelerimiz var. Okuldaki İngilizce dersinde pek bir şey öğrenemiyoruz. Burayı duyunca gelmek istedim ve gelince de bırakmak istemiyorum. Burada eğlenerek öğreniyoruz."

-Nezihe Öykü Dolgu: “İngilizce kursunu çok iyi buluyorum, eğlenceli geçiyor. Birçok aktivite yapıyor, oyunlar oynuyor ve eğleniyoruz. Okulda ders biraz sıkıcı geçiyor. Buraya geldiğimizde neşemiz daha çok artıyor. İngilizcemi geliştirmek için gelmek istedim."

-Toprak Özcan: “Eğlenerek İngilizcemi geliştiriyorum. Burada Türkçe konuşmuyoruz. İngilizce konuşuyor ve faydasını görüyoruz.” 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA