19 Temmuz 2025 Cumartesi

20:28   GÜLNAR KıRSALıNDA ULAŞıMıN KALITESI BÜYÜKŞEHIR İLE ARTıYOR   19:25   TOROSLAR’DA PARKLAR DAHA CANLı, YEŞIL ALANLAR DAHA TEMIZ   19:19   TBMM GENEL KURULU’NDA AK PARTILI VARANK ILE CHP’LI BAŞARıR ARASıNDA "AYı" TARTıŞMASı   19:16   BÜYÜKŞEHIR’IN ÜCRETSIZ YÜZME KURSLARıYLA MERSIN’DE YÜZME BILMEYEN KALMAYACAK   22:26   TBMM GENEL KURULU’NDA "LGS" TARTıŞMASı...CHP’LI BAŞARıR: GÖREVDEN ALıNAN BILIŞIM SORUMLUSUNUN 2022’DE ÇOCUĞU DA TÜM SORULARı TAM YAPMıŞ   22:15   KAMU IŞÇILERI, İSTANBUL’DA SES YÜKSELTTI: “İŞÇILERIN BIRLIĞI SERMAYEYI YENECEK”   22:15   EKREM İMAMOĞLU: TERÖRÜN BITMESI ADıNA BAŞLATıLAN SÜREÇ, MILLETLE BIRLIKTE YAPıLMALıDıR   21:47   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: MEMURLAR, DOĞUMDAN ITIBAREN ILK ÖĞRETIM ÇAĞıNA BAŞLAYANA KADAR YARı ZAMANLı ÇALıŞABILECEK   20:35   TBB HEYETI, SAVUNMA HAKKı IÇIN AVUKATı TUTUKLU BULUNAN İMAMOĞLU’NUN KARAR DURUŞMASıNA KATıLDı   19:05   ZEYDAN KARALAR: "BEN IYIYIM, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜN OLDUĞU GÜNLER ÖZLEMIYLE..."   19:03   TBMM ZIRAI DON KOMISYONU DEĞERLENDIRME TOPLANTıSı... CHP’LI GÜRER: "NISAN AYıNDA YAŞANAN BIR DONA KASıM AYıNDA VERECEĞINIZ DESTEĞIN ARTıSı OLMAZ"   18:59   TBB BAŞKANı SAĞKAN, SILIVRI’DE EKREM İMAMOĞLU VE ZEYDAN KARALAR’ı ZIYARET ETTI   18:55   CHP’LI EMIR : TÜRKIYE’NIN FAILI MEÇHULLERLE ANıLAN BEYAZ TOROSLAR YERINE BARıŞLA, ADALETLE ANıLMASı GEREKIYOR   18:46   CHP’DEN KONGRE KARARı!   16:56   İMRALı HEYETI, ÖZGÜR ÖZEL ILE GÖRÜŞTÜ...   15:39   YENI ÖMERLI MAHALLESI’NDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:34   MERSIN BAROSU BAŞKANı ÖZDEMIR, İMAMOĞLU DURUŞMASıNA KATıLDı   11:36   BÜYÜKŞEHIR’IN SULAMA BORUSU DESTEĞIYLE ÜRETICI SUSUZ KALMıYOR   11:08   CUMHURBAŞKANLıĞı’NDA KAMU IŞÇILERININ BEKLEDIĞI ZAM GÖRÜŞMESI... TÜRK-İŞ, RESMI OLMAYAN YÜZDE 22’LIK TEKLIFI KABUL ETMEDI   10:28   EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN: "TÜRK-İŞ YÖNETIMI, IŞÇININ GREV TALEBINE KULAK VERMEK YERINE, TARIHI ERTELEYEREK HÜKÜMETIN GÖNLÜNÜ HOŞ TUTUYOR"  
 
     
   

Bir tane incirin fiyatının 15 lira olmasına tepki gösteren vatandaş: "Ben bunu nasıl alıp yiyeceğim?"


Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde seyyar satıcılık yapan İbrahim Cinli, incirin kilosunun 150 lira olduğunu, bir tane incirin fiyatının 15 liraya denk geldiğini söyledi. İncir fiyatına tepki gösteren Uğur Kara, "İncir alacaktım, bir tane inciri tarttırdım 15 lira tuttu ben bunu nasıl alıp yiyeceğim? Parası olan yer ama biz yiyemeyiz. Biz garibanlar ne yapacağız" dedi.

 

Tarih : 1 Ağustos 2024 Perşembe 11:27   Okunma : 618

BURHAN DEMİRCİOĞLU                  

(OSMANİYE)- Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde seyyar satıcılık yapan İbrahim Cinli, incirin kilosunun 150 lira olduğunu, bir tane incirin fiyatının 15 liraya denk geldiğini söyledi. İncir fiyatına tepki gösteren Uğur Kara, "İncir alacaktım, bir tane inciri tarttırdım 15 lira tuttu ben bunu nasıl alıp yiyeceğim? Parası olan yer ama biz yiyemeyiz. Biz garibanlar ne yapacağız" dedi.

Osmaniye`nin Kadirli ilçesinde seyyar satıcılık yapan İbrahim Cinli, incirin kilosunun 150 lira, bir tanesinin ise 15 lira, bir kilogram Antep fıstığının ise 600 lira olduğunu, vatandaşların alım gücünün düştüğü içinde alamadığını ifade etti.

"150 lira eskinin 15 lirası olmuş"

İbrahim Cinli şöyle konuştu:

"Ben seyyar satıcıyım Kadirli`de. Bu ürünleri satmakta zorlanıyoruz. Bir tane incir 15 lira çekiyor. Vatandaşın alma gücü yok, zorlanıyoruz. 150 lira eskinin 15 lirası olmuş. Bir incir ver diyor 15 lira para tutuyor. Bir incir, iki incir alan var. 1 kilogram, yarım kilogram işi bitti, alan yok. 1 kilogram Antep fıstığımız 600 lira. Antep fıstığımızı satmakta zorlanıyoruz. Ürünlerimizi satamıyoruz. Vatandaşın alacak gücü yok."

Uğur Kara ise "İncir alacaktım, bir tane inciri tarttırdım 15 lira tuttu ben bunu nasıl alıp yiyeceğim? Parası olan yer ama biz yiyemeyiz. Biz garibanlar ne yapacağız? Haydi buyurun söylüyorum size" dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA