12 Ağustos 2026 Çarşamba

16:33   ÖMER ÇELIK’TEN "ÇERÇEVE YASA" DEĞERLENDIRMESI: "BU, TERÖRSÜZ BÖLGEYI ARZULAYAN BÜTÜN KARDEŞ HALKLAR IÇIN YANKı OLUŞTURACAKTıR"   16:31   CEVDET YıLMAZ: 2028’DE KADıNLARıN IŞGÜCÜNE KATıLıMıNı YÜZDE 40’ıN ÜZERINE YÜKSELTMEYI HEDEFLIYORUZ   16:30   KATAR: MEKKE ORTAK SAVUNMA ANLAŞMASı’Nı MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   15:53   CHP MYK YARıN TOPLANACAK   13:52   ENERJI VE TABII KAYNAKLAR BAKANLıĞı’NA YÜRÜMEK ISTEYEN MADENCILERE ABLUKA: İŞÇILER AÇ, ÇOCUKLARı EKMEK BEKLIYOR   13:51   FILISTIN BAŞBAKANı ABBAS, TÜRKIYE’YE GELIYOR   13:49   MANSUR YAVAŞ: "EREN BÜLBÜL VE FERHAT GEDIK’I ÖLÜM YıL DÖNÜMÜNDE RAHMET VE MINNETLE ANıYORUM"   09:06   KOLOMBIYA DEPREMINDE SON DURUM: ÖLÜ SAYıSı 132’YE YÜKSELDI, ARAMA KURTARMA SÜRÜYOR   09:05   VATANDAŞ İSTEDI, EKIPLER HAREKETE GEÇTI: AKDENIZ’DE ALTYAPı ONARıM SEFERBERLIĞI   08:59   TBMM’DEN GEÇTI! İŞTE 12 MADDELIK "TERÖRSÜZ TÜRKIYE" YASASıNıN TÜM DETAYLARı   08:56   MERSIN’IN TESCILLI LEZZETI DÜNYACA ÜNLÜ MUFFIN’E DÖNÜŞTÜ: HAMZABEYLI’DE MIS GIBI KOKULAR YÜKSELDI!   04:04   CHP’DEN İSTIFA EDEN BELEDIYE BAŞKANı VE 19 MECLIS ÜYESI YENI PARTI’YE GEÇTI   03:49   KOLOMBIYA’DA KÂBUS GECESI! 7,4’LÜK DEPREM ÜLKEYI SALLADı: CAN KAYBı HıZLA ARTıYOR   02:42   BÖLGEDE TÜM DENGELERI DEĞIŞTIREN İMZALAR İTILAF Mı YARATTı? İRAN BÜYÜKELÇILIĞI SESSIZLIĞINI BOZDU!   02:36   TUTUKLU İL BAŞKANı İLKSEN ÖZALPER’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’HAKLı MÜCADELEMIZ DEVAM EDECEK’   01:55   EĞITIM-İŞ’TEN TBMM’DEKI ’ÇERÇEVE YASA’ TEKLIFINE SERT TEPKI: ’SIYASI HESAP UĞRUNA KABUL EDILEMEZ!’   01:24   TBMM’DE KRITIK ’ÇERÇEVE YASA’ OYLAMASı TAMAMLANDı! İŞTE PARTI PARTI FIRELER VE TÜM OY DÖKÜMÜ   17:16   BAHÇELI ILE ÖZEL ARASıNDA YENİ PARTI DIYALOĞU: “BIR GECEDE 91 MILLETVEKILINE NASıL ULAŞTıNıZ”   17:15   “ÇERÇEVE YASA” TEKLIFI TBMM GENEL KURULU’NDA... ÖZGÜR ÖZEL, “‘HAYıR’ DEME HAKKıNA EN ÇOK SAHIP OLAN YENİ PARTI’NIN, KENDI HAKKıNı MILLETIN BARıŞ HAKKıNıN ÖNÜNE KOYMAYACAĞıNı” SÖYLEDI   16:14   ZAFER PARTISI GENEL BAŞKANı ÖZDAĞ’DAN "ÇERÇEVE YASA"YA TEPKI: "BU, YENI BIR SEVR TASARıMıDıR"  
 
     
   

Gülcan Kış: “AKP’nin amacı CHP’li belediyelerin vatandaşa hizmetinin önünü kesmek”


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP Grup Toplantısında CHP’li belediyeleri hedef alarak borçlarını ödemeyen belediyelerin kaynaklarının kesileceği yönünde açıklama yapmasının ardından CHP içerisinden peş peşe tepkiler geldi.

 

Tarih : 1 Ağustos 2024 Perşembe 15:38   Okunma : 1318

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı’nın belediyeleri hedef almasını sert bir şekilde eleştirdi.

Kış, 31 Mart Yerel Seçimlerine kadar belediyelerin borçlarını tahsil etmeyen AKP’nin, Belediyelerin CHP’ye geçmesi ile böyle bir karar aldığını vurguladı. 

CHP’li Kış, AKP’nin ekonomik krizin kötüye gidişatını gündem değiştirerek CHP’li belediyelerden çıkardığını, ifade etti.  

Genel Kurul’da söz alan Kış, “SGK prim borçlarını gönderdiğimiz paralardan keseceğiz” diye tehdit eden AKPiktidarının amacının belediyelerin hizmetini engellemeye yönelik olduğunu vurguladı. 

Kış konuşmasına şöyle devam etti: “ AKP’li belediyelerin geçmişten gelen ve yıllarca biriken borçlarını, CHP yerelde iktidar olunca almaya kalkmak, olsa olsa vatandaşı cezalandırmaktır. Yerel seçimlerde Hatay’da vatandaşları tehdit eden Erdoğan’ın “oy vermezseniz hizmet yok”anlayışı hayata geçirilmiştir.  Çünkü, Korku dağları sarmıştır. Çabalarınız nafile! Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı geliyor. CHP’li beledilerin hiçbirinden “paramız yok, hizmet yok”diye bir cümle duyamayacaksınız. Cumhuriyet Halk Partisi halktan aldığı güçle hizmet vermeye devam edecektir.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hesaplarına haciz konulması sonrası da açıklama yapan Kış, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile hiç vakit kaybetmeden harekete geçildiğini vurguladı. 

Kış, konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Tarihi oy rekoruyla Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Vahap Seçer, bu konuda gerekli açıklamayı yapmıştır. Ne hizmette, ne de çalışmalarda bir aksama olmadan görevimizin başındayız demiştir. 

AKP'nin amacı kamu hizmetine engel olmaktır. 

Mersin Büyükşehir Belediyemiz 2019 yılından bu yana çalışmalarıyla, hizmeti ile en gözde Belediyelerimizdendir. 

Türkiye'ye örnek olacak projelere imza atmıştır.

Mersin, ilklerin hayata geçirildiği bir kent  olmuştur. 

Ben de Mersinimiz için yıllarca Büyükşehir Belediyesinde Başkanımızla omuz omuza çalıştım. 

Onun,  kriz yönetme becerisinin en yakın tanığıyım. 

Belediyemiz mali disiplini olan güçlü bir belediyedir.

Sayın Seçer, her türlü zorluğun üstesinden ekibiyle ve halkın desteği ile beraber gelecektir. 

Kentimizin kamu yatırımlarını tamamlamayanlar, projeleri yarım bırakanlar, Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerini engellemek üzere zora sokanlar, şunu net bir şekilde görsünler ki; 

Bugün bu kentte hiçbir parti ayrımı olmaksızın tüm Mersinliler Başkanımız Vahap Seçer'in etrafında kenetlenmiştir. 

Çünkü, Mersin Mutlu, Mersin Memnun."

Paylaş :
Etiketler :  CHP, Gülcan Kış, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA