15 Kasım 2025 Cumartesi

09:59   CHP’DEN VERI GÜVENLIĞI ÇıKıŞı: “SKANDALLARıN ÜSTÜNÜ ÖRTÜYORLAR”   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN EMEKLILERE TARIH VE DOĞA DOLU TARSUS KAMPı   16:01   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: “BALıKÇıLARıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ”   15:58   TOROSLAR’DA ÜRETICI KADıNLARıN EMEĞI HALKLA BULUŞUYOR   15:52   MHP MERSIN MILLETVEKILI VE MYK ÜYESI DR. LEVENT UYSAL’DAN TICARET BAKANLıĞıNA ZIYARET   15:40   ÖZGÜR ÖZEL, KKTC BAŞBAKANı ÜNAL ÜSTEL’I ZIYARET ETTI… ÖZEL: “KıBRıS’A UYGULANAN EKONOMIK AMBARGOLAR KABUL EDILEMEZ”   15:36   VATANDAŞLARıN ASGARI ÜCRET BEKLENTISI:    15:34   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP’LI VEKILLERDEN KÜLTÜR VE TURIZM BAKANı ERSOY’A KARTALKAYA TEPKISI   15:30   TÜRKIYE ŞEHITLERINI UĞURLUYOR... ŞEHITLER IÇIN ANKARA’DA TÖREN DÜZENLENDI   10:15   KENTLER ARASı DAYANıŞMA: MERSIN VE ANKARA ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’ OLDU   21:37   MERSIN’DEN DENIZE VE TOPRAĞA BÜYÜK DESTEK: SEÇER “ÜRETENIN YANıNDAYıZ” DEDI!   15:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜLNAR’A DEV ULAŞıM HAMLESI,GÜLNAR’ıN GRUP YOLU YENILENDI.   14:01   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI YARıN BAŞLıYOR   13:59   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SANAYICI VE İŞ İNSANLARıYLA BULUŞTU   13:55   ALI MAHIR BAŞARıR: "BU BIR MUHTıRADıR, IDDIANAME DEĞILDIR. MILLETI PARTIMIZE, IRADEMIZE SAHIP ÇıKMAYA DAVET EDIYORUZ"   13:54   İSTANBUL ŞEHIT ANALARı DAYANıŞMA VE YARDıMLAŞMA DERNEĞI BAŞKANı AKBABA: "ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURIYET MECLISI’NE PKK DAVET EDILIYOR. BÖYLE GÜNLERE MI ŞEHIT VERDIM?   13:53   KKTC CUMHURBAŞKANı ERHÜRMAN ATA’NıN HUZURUNDA...   13:51   PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA CHP’LI VEKILLERDEN BAKAN BAK’A KıRMıZı KARTLı PROTESTO...   09:03   MERSIN’DE EMEKLILER SAHILDE SPORLA HAYATA ENERJI KATıYOR   02:05   “DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN’E SOSYAL HIZMET ÇAĞRıSı”  
 
     
   

CHP Milletvekili Akay: "Yenice`deki Orman köylümüz, 3 aydır büyük mağduriyet yaşamaktadır"


CHP  Milletvekili Cevdet Akay, Yenice ilçesindeki orman köylülerinin aylardır haklarını alamadıkları için Orman İşletme Müdürlüğü önüne kamyonlarını çekerek eyleme başladıklarını duyurdu. Akay, "binlerce orman köylümüz, aileleriyle birlikte 3 aydır büyük bir mağduriyet yaşamaktadır "dedi.

 

Tarih : 11 Eylül 2024 Çarşamba 01:01   Okunma : 417

 

(ANKARA) - CHP  Milletvekili Cevdet Akay, Yenice ilçesindeki orman köylülerinin aylardır haklarını alamadıkları için Orman İşletme Müdürlüğü önüne kamyonlarını çekerek eyleme başladıklarını duyurdu. Akay, "binlerce orman köylümüz, aileleriyle birlikte 3 aydır büyük bir mağduriyet yaşamaktadır "dedi.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük`ün Yenice ilçesindeki orman köylülerinin 3 aydır haklarını alamadıklarını belirterek, köylülerin Yenice Orman İşletme Müdürlüğü önünde eylem başlattıklarını ifade etti. Cevdet Akay, "binlerce orman köylümüz, aileleriyle birlikte 3 aydır büyük bir mağduriyet yaşamaktadır "dedi.

Akay`ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şeklde:

“Yenice ilçemizde bulunan 34 Orman Kooperatifi ve bu orman kooperatifinde çalışan 3122 orman emekçimiz, haklarını almak için eylem yapıyorlar. Çevre il ve ilçelerimizde kayın üretimi devam ederken, Yenice ilçemizde kayın üretiminin durdurulması nedeniyle, geçimini orman üretim işi yaparak sağlayan binlerce orman köylümüz, aileleriyle birlikte 3 aydır büyük bir mağduriyet yaşamaktadır.

Orman köylülerinin isteği net: tüm kayın emvalinin kesilerek depoya indirilmesi ve Orman İşletme Müdürlüğü`nün beceriksizliği yüzünden oluşan mağduriyetlerinin giderilmesidir. Dün olduğu gibi bugün de orman köylülerimizin yanında, mağduriyetleri giderilene kadar arkalarındayız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA