29 Ekim 2026 Perşembe

20:38   KEMAL TUNCER: ’CUMHURIYET KAZANıMLARıNA SAHIP ÇıKMAK TARIHI GÖREVIMIZDIR’   20:25   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ERDAL NUR: ’CUMHURIYET, ÖZGÜRLÜĞÜN VE ADALETIN SARSıLMAZ KALESIDIR’   20:17   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKAN YARDıMCıSı HASAN ÖNAL ÖZALP: ’CUMHURIYET IŞıĞıNDA HALKıMıZA HIZMET EDIYORUZ’   19:55   GÖKHAN ÇIÇEKÇILIK’TEN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYETIN AÇTıĞı BAĞıMSıZLıK ÇIÇEKLERI ASLA SOLMAYACAK’   19:45   İSMAIL ÖZGÜN: ’CUMHURIYETIN SUNDUĞU VIZYONLA DAHA GÜÇLÜ BIR EKONOMIYE İLERLIYORUZ’   19:36   HÜSEYIN SAVAŞ: ’CUMHURIYET RUHUNU VE KÜLTÜREL MIRASıMıZı GELECEĞE TAŞıYACAĞıZ’   19:27   ADD MERSIN ŞUBE BAŞKANı ADEM ÇETIN: ’CUMHURIYET DEVRIMLERI İLELEBET PAYIDAR KALACAKTıR’   19:20   İSMAIL YURTSEVEN: ’CUMHURIYETIMIZIN BIRIKIMI, YARıNLARıMıZı AYDıNLATAN EN BÜYÜK GÜÇTÜR’   19:10   MÜSLÜM ÖZEL: ’CUMHURIYET, TAM BAĞıMSıZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’NIN PUSULASıDıR’   19:04   YENIMAHALLE MUHTARı SERVET DOĞAN: ’CUMHURIYET COŞKUSU MAHALLELERIMIZDEN SOKAKLARıMıZA YAYıLıYOR’   19:01   ATAHAN KAYTAŞ: ‘CUMHURIYET, GENÇLIĞIN İNANCı VE GELECEĞIN GÜVENCESIDIR’   18:58   ERCAN MUTLUAY’DAN 29 EKIM MESAJı: ‘CUMHURIYET, ORTAK GELECEĞIMIZIN EN KıYMETLI MIRASıDıR’   18:56   KADIR ÖZCAN: ’EKONOMIK VE SOSYAL KALKıNMANıN TEMELI CUMHURIYET İLKELERIDIR’   18:54   CHP TOROSLAR İLÇE BAŞKANı CUMALI AKBAŞ: ’CUMHURIYET MEŞALESI TOROSLAR’ıN ZIRVESINDE DAIMA YANACAK’   18:53   GÜROL AKBAŞ’TAN 29 EKIM MESAJı: ’CUMHURIYET, GÜÇLÜ TÜRKIYE VE AYDıNLıK GELECEĞIMIZIN TEMINATıDıR’   17:56   SÜMER :‘CUMHURIYET SADECE BIR MIRAS DEĞIL, AKLıN VE BILIMIN ÖNCÜLÜĞÜNDE BIR AYDıNLANMA YÜRÜYÜŞÜDÜR’   20:08   CHP’NIN İPTAL EDILEN KURULTAYı AİHM YOLUNDA! YENİ PARTI’DEN KRITIK ADıM   09:26   ÖZGÜR ÖZEL 81 İL BAŞKANıYLA MASADA: ’ARTıK KIMSE KOLTUĞUNU VEKILE BORÇLU OLMAYACAK’   01:10   MERSINLI KADıN ÇIFTÇILER KONGRE SARAYı’NDA BULUŞTU: EMEĞIN BEREKETI GELECEĞE TAŞıNıYOR   10:59   SÜRÜCÜLER DIKKAT! 1 KASıM’DA DEPOLAR ALEV ALACAK: BENZIN VE MOTORINE YÜKLÜ ZAM KAPıDA!  
 
     
   

CHP Milletvekili Akay: "Yenice`deki Orman köylümüz, 3 aydır büyük mağduriyet yaşamaktadır"


CHP  Milletvekili Cevdet Akay, Yenice ilçesindeki orman köylülerinin aylardır haklarını alamadıkları için Orman İşletme Müdürlüğü önüne kamyonlarını çekerek eyleme başladıklarını duyurdu. Akay, "binlerce orman köylümüz, aileleriyle birlikte 3 aydır büyük bir mağduriyet yaşamaktadır "dedi.

 

Tarih : 11 Eylül 2024 Çarşamba 01:01   Okunma : 814

 

(ANKARA) - CHP  Milletvekili Cevdet Akay, Yenice ilçesindeki orman köylülerinin aylardır haklarını alamadıkları için Orman İşletme Müdürlüğü önüne kamyonlarını çekerek eyleme başladıklarını duyurdu. Akay, "binlerce orman köylümüz, aileleriyle birlikte 3 aydır büyük bir mağduriyet yaşamaktadır "dedi.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük`ün Yenice ilçesindeki orman köylülerinin 3 aydır haklarını alamadıklarını belirterek, köylülerin Yenice Orman İşletme Müdürlüğü önünde eylem başlattıklarını ifade etti. Cevdet Akay, "binlerce orman köylümüz, aileleriyle birlikte 3 aydır büyük bir mağduriyet yaşamaktadır "dedi.

Akay`ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şeklde:

“Yenice ilçemizde bulunan 34 Orman Kooperatifi ve bu orman kooperatifinde çalışan 3122 orman emekçimiz, haklarını almak için eylem yapıyorlar. Çevre il ve ilçelerimizde kayın üretimi devam ederken, Yenice ilçemizde kayın üretiminin durdurulması nedeniyle, geçimini orman üretim işi yaparak sağlayan binlerce orman köylümüz, aileleriyle birlikte 3 aydır büyük bir mağduriyet yaşamaktadır.

Orman köylülerinin isteği net: tüm kayın emvalinin kesilerek depoya indirilmesi ve Orman İşletme Müdürlüğü`nün beceriksizliği yüzünden oluşan mağduriyetlerinin giderilmesidir. Dün olduğu gibi bugün de orman köylülerimizin yanında, mağduriyetleri giderilene kadar arkalarındayız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA