14 Eylül 2026 Pazartesi

10:16   KENTIN KALBINDE TARIH YENIDEN DOĞUYOR! 100 YıLLıK SIMGE YAPı İÇIN DEV ADıM   09:35   BAŞKAN ERDINÇ ALTıOK DUYURDU: ’KIŞILERE DEĞIL, GÜÇLÜ BIR SISTEME DAYANACAĞıZ’   09:33   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU AKSARAY’DAN SESLENECEK: İYİ PARTI’DEN MEYDANLARA ÇıKMA KARARı!   09:31   TÜLAY HATIMOĞULLARı ALEVI KANAAT ÖNDERLERIYLE BIR ARAYA GELDI   09:30   MERSINLI ÇOCUKLAR BU ATÖLYEDE BULUŞUYOR: DIJITAL EKRANLAR KAPANDı, ZEKÂ OYUNLARı BAŞLADı!   01:42   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÜSKÜDAR’DA ERDOĞAN’A SERT SEÇIM ÇAĞRıSı: SAFLAR NETLEŞTI, AYRıLıKTA AZAP BIRLIKTELIKTE RAHMET VARDıR!   17:12   EĞITIM SEN MEB ÖNÜNDEN SESLENDI: "BILIMSEL VE LAIK EĞITIM ILKELERIYLE ÇELIŞEN MÜFREDAT UYGULAMASıNA SON VERILMELI"   17:11   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "MUHALEFETIN NE DEDIĞIYLE, NE YAPTıĞıYLA ILGILENMIYORUZ"   15:07   ASU KAYA: "CEREN DAMAR ŞENEL’IN AILESININ HAKLı VE MAKUL ADALET ARAYıŞıNıN YANıNDAYıZ"   15:06   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN SEÇIM AÇıKLAMASı... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "SEÇIMI TEHLIKE GÖRÜYOR"   14:42   İMAMOĞLU, IKI KEZ BERAAT ETTIĞI "HAKARET" DAVASıNDAN 2 YıL 1 AY HAPIS CEZASı ALDı: "BENIM ADıMA KARAR VERECEK HIÇBIR MAHKEME YOKTUR"   14:42   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: "MILLETIN UMUDU OLAN SEÇIM ATLATıLMAZ"   11:30   ERDEMLI’DE OKUL ALıŞVERIŞI YAPACAK VELILER DIKKAT! ZABıTADAN KıRTASIYELERE ŞOK DENETIM   11:20   SıCAK HAVADA MEYDANA TOPLANDıLAR: MERSIN’DE KıRSAL MAHALLE BIR GECEDE OYUN ALANıNA DÖNÜŞTÜ!   11:10   MINIKLERIN OKUL HEYECANıNA RENKLI BAŞLANGıÇ! MERSIN’DE UYUM HAFTASı KARNAVALA DÖNÜŞTÜ   10:49   ÜNIVERSITEDEKI SKANDAL DAVADA BERAAT KARARıNA SERT TEPKI: HSK VE BAKANLıĞA ÇAĞRı!   09:25   ÇIFTÇININ BORÇ YÜKÜ 1,5 TRILYON LIRAYA DAYANDı! REKOLTE ARTıŞı DA YARAYA MERHEM OLMADı: 20 YıLDA 230 KATLıK ARTıŞ   09:15   MINIKLER HEM ÖĞRENIYOR HEM HAZıRLANıYOR: SILIFKE ÇOCUK KAMPÜSÜ’NDE HAYAT KURTARAN PROJE!   08:43   İSTANBUL SIYASETINDE SıCAK GELIŞME! CHP’LI 3 MECLIS ÜYESI AK PARTI’YE KATıLDı   08:35   İL MILLÎ EĞITIM’DE PERSONEL DAKIKALAR İÇINDE TAHLIYE EDILDI  
 
     
   

CHP`nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyoruz” kampı başladı


CHP`nin 1-2-3 Kasım`da Antalya`da yapılması planlanan fakat Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanması ve yerine kayyum atanmasıyla İstanbul`da yapılması kararlaştırılan milletvekili kampı, “Millet İradesine Sahip Çıkıyoruz” gündemiyle revize edildi. Kamp, bugün Avcılar ilçesinde kapalı grup toplantısıyla başladı.

 

Tarih : 1 Kasım 2024 Cuma 13:51   Okunma : 1033

GÜLARA SUBAŞI 

CHP`nin 1-2-3 Kasım`da Antalya`nın Belek ilçesinde yapılması planlanan kampı, bugün İstanbul`da başladı. Önceki gün, gözaltına alınarak tutuklanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in yerine kayyum atanmasıyla CHP, her yıl düzenlediği TBMM Grubu yasama yılı kampının gündem değişikliğiyle İstanbul`da yapılmasını kararlaştırdı. 30 Ekim Çarşamba akşamı, milletvekillerine iletilen bilgi notunda kampın yerinin değiştiği, tüm milletvekillerinin ivedilikle İstanbul`a intikal etmesi gerektiği ifade edildi. Kamp bugün, Avcılar`da bir otelde başladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ardından CHP TBMM grubu, kapalı toplantıya başladı.

"Millet İradesine Kayyum Darbesi"

Edinilen bilgiye göre, kampın üç günü, üç ayrı başlıkla toplantılar devam edecek. Bu kapsamda bugün, “Millet İradesine Kayyum Darbesi” başlıklı toplantı yapılacak. Basına kapalı olarak devam eden toplantıda, Esenyurt Belediye Başkanı Özer`in yerine atanan kayyum ve CHP`nin bu konudaki siyasi yol haritası konuşulacak.

İmamoğlu ve Özel, "İktidara Yürümek" oturumunda konuşacak 

2 Kasım Cumartesi günü kampın gündemi, “Demokrasi Mücadelesiyle İktidara Yürümek” olacak. Açış konuşmalarıyla başlayacak ve basına açık olacak programda, ilk olarak CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik konuşacak. Çelik`in ardından ardından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamaoğlu katılımcılara hitap edecek. Ve son olarak CHP Lideri Özel konuşacak. Ardından kamp tekrar basına kapanacak. Bu kısımda, araştırma sunumları yapılacak. Burada, Reform Enstitüsü Direktörü Mehmet Ali Çalışkan ve Aksoy Araştırma Kurucusu Ertan Aksoy sunumlarını gerçekleştirecek. CHP`nin erken seçim çağrıları, anket sonuçları, parti programı hazırlığı konuları toplantının bu kısmında gündeme gelecek.

2025 bütçesi değerlendirilecek

TBMM CHP Grubu kampı, 3 Kasım Pazar günü ise “Teslim Olmuyoruz, Vatandaşın Gerçek Sorunları ve 2025 Bütçesi” başlığıyla toplanacak. Şu anda komisyon aşamasında olan "2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi", burada tüm milletvekillerinin katılımıyla değerlendirilecek. CHP`nin teklife yapacağı muhalefetin ana hatları şekillendirilecek. Kampın son günü, saat 16.00`da CHP Lideri Özel, Parti Meclisi`ni toplayacak.

Pazartesi Silivri ziyareti planlanıyor

4 Kasım Pazartesi günü ise Adalet Bakanlığından gelecek izne bağlı olarak Özel`in, Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Özer`i ziyaret etmesi planlanıyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA