4 Ağustos 2026 Salı

11:55   TOROSLAR BELEDIYESI AKıL VE ZEKA OYUNLARı ATÖLYESI ÇANDıR MAHALLESI’NDE! BAŞKAN YıLDıZ ÇOCUKLARLA BULUŞTU   09:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KÜLTÜR PARK’TA AÇıK HAVA SINEMASı NOSTALJISI: ÇOCUKLAR HAYRAN KALDı   01:36   YENİ PARTI BAĞıŞ KAMPANYASıNDA SON DURUM: ÖZGÜR CEYLAN BEŞ GÜNLÜK TOPLAMı DUYURDU   17:19   YENİ PARTI SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: "İKI HAFTA IÇERISINDE YENI GENEL MERKEZIMIZE GIRMEYI PLANLıYORUZ"   17:18   ORMAN YANGıNLARıNDAN ETKILENEN BÖLGELERE 25 MILYON LIRALıK KAYNAK AKTARıLDı   17:15   YENİ PARTI’DEN ŞEHIT YAKıNLARı, GAZILER VE GATA IÇIN IKI KANUN TEKLIFI   17:12   ROJIN KABAIŞ’IN BABASı: "KıZıMıN DOSYASıNDA ETKIN SORUŞTURMA YÜRÜTÜLMÜYOR"   15:07   EKREM İMAMOĞLU: "ERDAL BAŞKANıMıZıN YANıNDAYıZ"   15:06   CHP ESKIŞEHIR MILLETVEKILI SÜLLÜ: “KıLıÇDAROĞLU’NUN GENEL BAŞKAN OLARAK KALMA GIBI BIR NIYETI YOK”   15:02   UĞUR MUMCU’NUN AILESINDEN ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK’E RANDEVU TALEBI   15:01   CHP’LI KıŞ’TAN "ENFLASYON" TEPKISI: ASGARI ÜCRETLININ CEBINDEN 7 AYDA 5 BIN 575 LIRA BUHAR OLDU   15:01   MAAŞ, AYLıK VE ASGARI ÜCRET ERIYOR... ASGARI ÜCRETTE 7 AYLıK ERIME 5 BIN 766 TL’YE ULAŞTı   10:35   ETIMESGUT BELEDIYESI’NDEKI SORUŞTURMADA SıCAK GELIŞME: ERDAL BEŞIKÇIOĞLU VE 39 KIŞI HAKKıNDA TUTUKLAMA KARARı!   10:20   ANKARA’DAN PAZAR AKŞAMı ÇıKAN SORUŞTURMA KARARıNA TİP’TEN SERT TEPKI: ’YARGı SOPASıYLA...’   10:12   SILIFKE’DE EZBER BOZAN ZIRVE: 81 MAHALLE İÇIN DEV İŞ BIRLIĞI!   10:12   SILIFKE’DE EZBER BOZAN ZIRVE: 81 MAHALLE İÇIN DEV İŞ BIRLIĞI!   11:01   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN V. MURAT BEŞIKCI TOROSLAR MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI: PARK VE YOLLAR YENILENIYOR   09:45   MERSIN’DE MINIK MUCITLERDEN BÜYÜK BAŞARı: RUBIK KÜP ÇÖZEN ROBOT TASARLADıLAR   09:40   VATANDAŞıN BANKA BORCU 7 TRILYON LIRAYı AŞTı! İCRA DOSYALARıNDA REKOR ARTıŞ   01:20   ANKARA’DAKI DEV EKONOMI ZIRVESINE USİAD DAMGASı: NEVAF KıLıÇ’TAN MERSIN, ERBIL VE BAĞDAT İÇIN STRATEJIK ÇAĞRı!  
 
     
   

CHP`lilerin Esenyurt Belediyesine girişleri yine engellendi


Ahmet Özer`in tutuklanmasının ardından kayyum atanan Esenyurt Belediyesi`nin seçilmiş CHP`li meclis üyeleri bugün de içeri alınmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu`nun da aralarında bulunduğu CHP heyeti de polis tarafından engellendi. CHP`li meclis üyeleri, kimliklerini göstererek AKP`li üyelerin içeri girdiğini, kendilerine yönelik tutumu "Gün gelecek AKP halka hesap verecek" sloganıyla protesto etti. Özgür Çelik de "Geçici statüde mülteci belgesi gösterselerdi geçerlerdi" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

 

Tarih : 5 Kasım 2024 Salı 12:01   Okunma : 903

Haber: Çağatan Akyol-Kamera: Umut Emre Gökbulut

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ve seçilmiş CHP`li belediye meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu CHP heyeti bu sabah Esenyurt Belediyesi önündeydi. Belediyeye girmek isteyen üyeler dün olduğu gibi bugün de içeri alınmadı. AKP`li üyelerin içeri girmesine izin verildiğini hatırlatarak duruma tepki gösteren üyeler, "Gün gelecek devran dönecek AKP halka hesap verecek" diye slogan attı. 

"Mülteci belgesi gösterselerdi geçerlerdi"

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de "Seçilmiş meclis üyesini neden içeri almıyorsunuz" diye tepki gösterirken, polis barikatının önünde bekleyen meclis üyeleri topluca meclis üyesi olduklarına dair kimliği gösterdi. "Hukuk devletini ne hale getirdiğiniz" diye tepki gösteren üyeler, "Kayyum gidecek biz kalacağız" "Hak, hukuk, adalet" "Faşizme karşı omuz omuza" sloganları attı. CHP İstanbul İl başkanı Özgür Çelik de "Geçici statüde mülteci belgesi gösterselerdi geçerlerdi" diyerek tepkisini dile getirdi.

Bir süre polis barikatını aşmaya çalışan CHP heyeti, protestolara devam etti.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA