5 Ağustos 2026 Çarşamba

21:33   YENİ PARTI BAĞıŞ KAMPANYASı SONUÇLARı AÇıKLANDı: ÖZGÜR CEYLAN TOPLANAN MIKTARı DUYURDU   19:11   VEDAT BILGIN’DEN DORUK MADENCILIK İŞVERENINE SERT ÇıKıŞ: ’EMEĞE VE DEVLETE SAYGıSıZLıK!’   16:13   CHP GRUP TOPLANTıSı... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: YOLSUZUN, HıRSıZıN, MALı GÖTÜRENLERIN YANıNDA DURULMAZ   16:12   TÜRKIYE MADEN-İŞ ÜYELERI, ULUS ATATÜRK HEYKELI ÖNÜNDEN GAR’A YÜRÜDÜ: "HAKKıMıZı ALMADAN ANKARA’DAN AYRıLMAYACAĞıZ"   16:11   ÜMIT ÖZDAĞ, ÇORLU KARATEPE CEZAEVI’NDE SINEM DEDETAŞ VE OĞUZHAN UĞUR’U ZIYARET ETTI   16:09   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... BAKıRHAN’DAN MECLIS’E "ÇERÇEVE YASA" ÇAĞRıSı: "BARıŞ İZLEME KURULU KURULSUN, SONBAHARDA YOL HARITASı ÇıKARıLSıN"   14:57   ABD EYALETLERI, TÜRKIYE DAHIL 60 TICARET ORTAĞıNA YÖNELIK YENI GÜMRÜK VERGILERI NEDENIYLE TRUMP YÖNETIMINE DAVA AÇTı   14:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN EKREM İMAMOĞLU’NUN X HESABıNA GETIRILEN ERIŞIM ENGELINE TEPKI   14:03   MHP GENEL BAŞKANı DEVLET BAHÇELI,    14:01   YENİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIN 10 GÜN ÖNCE KURDUĞU PARTIYI, 10 YıLDıR FIRARI OLAN FETÖ’CÜLER KIRLETMEYE ÇALıŞıYORLAR"   12:14   KÜRESEL KRIZ DINLEMEDI, REKOR KıRDı! AKİB’DEN TEMMUZ AYıNDA 1,32 MILYAR DOLARLıK İHRACAT HAMLESI   11:55   TOROSLAR BELEDIYESI AKıL VE ZEKA OYUNLARı ATÖLYESI ÇANDıR MAHALLESI’NDE! BAŞKAN YıLDıZ ÇOCUKLARLA BULUŞTU   09:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KÜLTÜR PARK’TA AÇıK HAVA SINEMASı NOSTALJISI: ÇOCUKLAR HAYRAN KALDı   01:36   YENİ PARTI BAĞıŞ KAMPANYASıNDA SON DURUM: ÖZGÜR CEYLAN BEŞ GÜNLÜK TOPLAMı DUYURDU   17:19   YENİ PARTI SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: "İKI HAFTA IÇERISINDE YENI GENEL MERKEZIMIZE GIRMEYI PLANLıYORUZ"   17:18   ORMAN YANGıNLARıNDAN ETKILENEN BÖLGELERE 25 MILYON LIRALıK KAYNAK AKTARıLDı   17:15   YENİ PARTI’DEN ŞEHIT YAKıNLARı, GAZILER VE GATA IÇIN IKI KANUN TEKLIFI   17:12   ROJIN KABAIŞ’IN BABASı: "KıZıMıN DOSYASıNDA ETKIN SORUŞTURMA YÜRÜTÜLMÜYOR"   15:07   EKREM İMAMOĞLU: "ERDAL BAŞKANıMıZıN YANıNDAYıZ"   15:06   CHP ESKIŞEHIR MILLETVEKILI SÜLLÜ: “KıLıÇDAROĞLU’NUN GENEL BAŞKAN OLARAK KALMA GIBI BIR NIYETI YOK”  
 
     
   

Büyük Önder Atatürk`ü anıyoruz... Erdoğan: ``Türkiye Cumhuriyeti`ni her alanda yüceltmek, güçlendirmek etrafındaki krizlere rağmen istikrar ve güven içinde büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz``


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün ölümünün 86`ncı yılı dolayısıyla Anıtkabir`i ziyaret etti. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri`ne, ``Türkiye Cumhuriyeti`ni her alanda yüceltmek, güçlendirmek etrafındaki krizlere rağmen istikrar ve güven içinde büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz`` diye yazdı.

 

Tarih : 10 Kasım 2024 Pazar 09:34   Okunma : 651

(ANKARA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün ölümünün 86`ncı yılı dolayısıyla Anıtkabir`i ziyaret etti. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri`ne, ``Türkiye Cumhuriyeti`ni her alanda yüceltmek, güçlendirmek etrafındaki krizlere rağmen istikrar ve güven içinde büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz`` diye yazdı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 86. yılında Anıtkabir`de düzenlenen resmi törenle anıldı. Tören, saat 08.45`te; devlet erkanının Aslanlı Yol`dan yürüyüşüyle başladı.

Aslanlı Yol`daki korteje; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yüksek yargı organlarının başkanları, TSK komuta kademesi ve üst düzey bürokratlar katıldı.

Yürüyüşün ardından Atatürk`ün mozolesine gelindi. Erdoğan, kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan ay yıldızlı çelengi, mozoleye bıraktı. Atatürk`ün 86 yıl önce vefat ettiği saat olan 09.05`te saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Saygı duruşu sırasında gönderdeki Türk bayrağı yarıya indirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve protokolde yer alan devlet erkanı, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi`ne geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri`ne şunları yazdı:

"Aziz Atatürk ebedi aleme irtihalinizin 86`ncı yıl dönümünde zat-ı alinizi bir kez daha rahmetle yad ediyoruz. Şahsınızın ve şehitlerimizin emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti`ni her alanda yüceltmek, güçlendirmek etrafındaki krizlere rağmen istikrar ve güven içinde büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeniden büyük Türkiye hedefiyle ve Türkiye Yüzyılı vizyonu ile 85 milyon tek yürek, tek bilek olarak şanlı mazimizden daha aydınlık ve atiye uzanan kutlu yolculuğumuzu emin adımlarla sürdürüyoruz. Vatan topraklarının her karışında barışın, huzurun, adaletin, kalkınmanın ve kardeşliğin egemen olduğu bir Türkiye`yi inşa edene kadar durmadan, dinlenmeden yürüyeceğiz. Ruhun şad olsun."

 
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA