8 Eylül 2026 Salı

13:20   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: ’103 YıLLıK ÇıNAR HALKıN İNANCıYLA GÜÇLENMEYE DEVAM EDECEK’   12:50   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN KÖPRÜ VE OTOYOL SATıŞLARıNA SERT TEPKI: ’SEÇIM EKONOMISI İÇIN MILLETIN MALı SATıLıYOR!’   12:10   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN O MAHALLEDE KRITIK HAMLE! YOLLAR SıFıRLANDı, TEHLIKE SAÇAN ENGELLER TEK TEK KALDıRıLDı   11:59   CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN OVP ÇıKıŞı: “2027 BÜTÇESINDE GIZLI BIR SENARYO MU VAR?”   11:25   MERSIN’DE EĞITIM ALAN GENÇLER İŞ DÜNYASıYLA BULUŞTU: İSTIHDAMA GEÇIŞ ARTıK DAHA KOLAY!   11:01   ÜÇAY MÜHENDISLIK CEO’SU TURAN ŞAKACı: ’ELARIS ILE ELEKTRIKLI ARAÇ MIMARISINE YÖN VERIYOR, ŞARJ AĞıMıZı YÜZDE 58 BÜYÜTÜYORUZ’   10:52   TELEFON VE TABLET KULLANAN GENÇ KıZLAR İÇIN TEHLIKE BÜYÜYOR! MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN HAYAT KURTARAN PROJE   10:50   MERSIN’DE EĞITIMIN SEYRINI DEĞIŞTIRECEK ZIYARET: İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI SAHAYA İNDI!   10:49   ERDEMLI HAYVAN YAŞAM ALANı’NDA DÖNÜŞÜM: HAYAKF BAŞKANı NESRIN ÇıTıRıK ÇALıŞMALARı YERINDE İNCELEDI   10:48   GEÇERSIZ OYLAR DENGELERI DEĞIŞTIRDI! ÜSKÜDAR’DA BAŞKAN VEKILLIĞI SEÇIMINDE İKINCI TUR HEYECANı   10:45   MERSIN’DE 8 AY ÖNCE BAŞLAYAN SESSIZ DEVRIM: ’YAĞ GIBI AKıYOR, SıFıR EMISYON’   11:36   MERSIN’E MEGAKENT DOKUNUŞU: MÜFTÜ DERESI YAŞAM VADISI’NDE GERI SAYıM BAŞLADı!   11:10   GAZIANTEP’TE ASGARI ÜCRETLI BABADAN ÇARESIZLIK DILEKÇESI: ’ÖTANAZI İSTIYORUM!’ KONU TBMM’DE   11:10   GAZIANTEP’TE ASGARI ÜCRETLI BABADAN ÇARESIZLIK DILEKÇESI: ’ÖTANAZI İSTIYORUM!’ KONU TBMM’DE   10:50   MGM’DEN KRITIK UYARı: O İLLERDE SAĞANAK, SEL VE HEYELAN RISKI! HAVA SıCAKLıKLARı ANIDEN DÜŞÜYOR   10:40   30 YıLLıK KÖPRÜ VE OTOYOL GELIRI ELDEN GIDIYOR! YENI PARTI’DEN ÇOK SERT KARARNAME TEPKISI   10:25   FILENIN SULTANLARı ÜST ÜSTE 2. KEZ AVRUPA ŞAMPIYONU! MERSIN DEV EKRANDA TEK YÜREK OLDU   10:15   CHP’LI TÜRKER ATEŞ’TEN OVP TEPKISI: ’SANAYICI VE ÜRETICI NEFES ALAMAYACAK!’   10:10   AŞK, TUTKU VE DÖNÜŞÜM SAHNEDE: MERSIN’DE SIHIRLI BIR MITOLOJIK GECE!   09:40   MERSIN İHRACATTA REKORA KOŞUYOR: MÜSİAD BAŞKANı KAYAN’DAN ‘KATMA DEĞERLI ÜRETIM’ ÇAĞRıSı!  
 
     
   

Yenişehir`de Minipaint-3 Ulusal Karma Resim Sergisi açıldı


Yenişehir`de yılın son sergisi olan Minipaint-3 Ulusal Karma Resim Sergisi açıldı. Sergide farklı illerden 95 sanatçının toplam 380 eseri bulunuyor. Vatandaşları sergiyi ziyaret etmeye davet eden Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Minipaint-3 Sergisi, Türkiye`nin dört bir yanından sanatçıların eserlerini bir araya getirerek kentin kültür-sanat yaşamına bir soluk getiriyor. Tüm vatandaşlarımızı sergiyi ziyaret etmeye bekliyoruz" dedi.

 

Tarih : 9 Aralık 2024 Pazartesi 12:05   Okunma : 1334

Yenişehir`de açılışı yapılan Minipaint-3 Ulusal Karma Resim Sergisi, Türkiye genelinden 95 sanatçının eserlerini bir araya getirerek resim sanatının farklı tekniklerini, tarzlarını ve temalarını izleyicilerle buluşturuyor. Sergide, her biri özenle seçilen 380 eser yer alıyor. Yılın son sergisi olma özelliğini taşıyan Minipaint-3, 6 Ocak 2025 tarihine kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. 

“Sanat kenti Yenişehir vizyonu güçleniyor”

Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sanatın toplum üzerindeki birleştirici ve dönüştürücü gücüne dikkat çekerek, "Sanat galerilerimizle Mersin`in kültürel dokusunu zenginleştirmeye devam ediyoruz. Amacımız, daha fazla insanı sanatla buluşturmak ve sanatçılarımıza destek olmaktır. Minipaint-3 Sergisi, Türkiye`nin dört bir yanından sanatçıların eserlerini bir araya getirerek kentin kültür-sanat yaşamına bir soluk getiriyor. Tüm vatandaşlarımızı sergiyi ziyaret etmeye bekliyoruz" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA