26 Haziran 2026 Cuma

16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı   14:50   ÖZGÜR ÖZEL DIYARBAKıR’DA… CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL: “GÜNE BIZE SELAM YOLLAYAN SELAHATTIN DEMIRTAŞ’ıN SELAMıYLA BAŞLADıK”   14:44   GÜRSEL TEKIN: GARIP DEDE CEMEVI’NDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLERLE ILGILI 63 CHP ÜYESININ PARTI ÜYELIKLERI TEDBIREN ASKıYA ALıNMıŞTıR   13:49   NATO ZIRVESI ÖNCESI GÖZALTıNA ALıNAN 49 KIŞI DAHA ADLIYEYE SEVK EDILDI   13:47   MANSUR YAVAŞ’TAN AK PARTI’YE GEÇEN BAŞKANLARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM BIR KAYBıMıZ YOK"   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, TOPLU TAŞıMADA KLIMA DENETIMLERINI ARTTıRDı   10:30   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASı FıNDıKPıNARı-AYVAGEDIĞI FUTBOL TURNUVASı BAŞLADı   10:29   HATIMOĞULLARı’NDAN MERSIN MITINGINE DAVET: HERKESI BU BÜYÜK BULUŞMAYA BEKLIYORUM   16:50   MURAT EMIR’DEN NATO ZIRVESI’NDE AKREDITASYON UYGULAMASıNA ELEŞTIRI: "BU OHAL, BU SıKıYÖNETIM NEREYE KADAR SÜRECEK?"   16:48   CHP, SOSYAL MEDYA YASASı’NıN IPTALI ISTEMIYLE AYM’YE BAŞVURDU   16:44   DILEK İMAMOĞLU: ADALET IÇIN ARTıK KAYBEDILECEK BIR SAATIMIZ BILE YOK   16:42   NATO’DAN "AKREDITASYON" AÇıKLAMASı: "EV SAHIBI ÜLKENIN GÖRÜŞLERINE BAŞVURULUR"   16:40   İZMIR’DE SON 3 AYDA 5 BELEDIYE BAŞKANıNA OPERASYON YAPıLDı   15:25   MSB: ASTSUBAY KENAN ŞAHIN ŞEHIT OLDU   15:19   GAZETECI TEVFIK YENER YAŞAMıNı YITIRDI   15:16   CHP’LI VEKILLERDEN GÖZALTı TEPKISI: "FETULLAHÇıLARıN YAPMADıKLARıNı YAPıYORLAR"  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden Tarsus Yarenlik Alanı`nda denetim


Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus`ta araç trafiğine kapalı Yarenlik Alanı`nda motorlu veya motorsuz araçla geçiş yapan sürücülere yönelik uygulama gerçekleştirdi.

 

Tarih : 12 Aralık 2024 Perşembe 09:49   Okunma : 1083

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus`ta araç trafiğine kapalı Yarenlik Alanı`nda motorlu veya motorsuz araçla geçiş yapan sürücülere yönelik uygulama gerçekleştirdi. 

Yaya geçişlerinin yoğun olduğu ve her gün binlerce vatandaşın kullandığı Yarenlik Alanı`nda, yasak olmasına rağmen motorlu araçla veya bisikletle ilerleyen sürücülere yönelik yapılan çalışmada, trafik kuralları ve yasa hükümleri hatırlatıldı. 

“Amacımız vatandaşlarımızı bilinçlendirmek”

Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı`na bağlı Tarsus denetim ekibinden Zabıta Komiseri Mehmet Özkan, “Tarsus Yarenlik Alanı`nda motorlu veya motorsuz araçların seyahat etmesi yasak olduğundan dolayı, biz de Belediye Emir ve Yasakları Uygulama Yönetmeliği`nden hareket ederek; burada vatandaşlarımızın, esnafımızın rahat, huzurlu, düzenli bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için, rahat bir şekilde oturabilmeleri ve kullanabilmeleri için denetim yapıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızı bilinçlendirmek. Çalışmalarımız 24 saat esasına dayanarak devam etmektedir” dedi.

Vatandaşlar ve esnaf denetimlerden memnun

Yarenlik Alanı`nı sık ziyaret eden emeklilerden Hasan Şimşek, uygulamadan memnun olduklarını belirterek, “Bazı sürücüler hızlı kullanıyorlar. Ben şahsen rahatsız oluyordum. Denetlemenin iyi olduğunu düşünüyorum. Çok iyi, güzel bir uygulama” diye konuştu.

Yarenlik Alanı esnafından Yunus Emre Ulus ise denetimleri desteklediklerini vurgulayarak, “Bu denetimleri yapmaları çok güzel bir şey. Çünkü Yarenlik Alanı trafiğe kapalı bir alan. Tarsus`un neredeyse en işlek yerlerinden bir tanesi. Dolayısıyla buraya insanlar geliyor, yürüyorlar. Bazen çocuklar oyun oynuyorlar. Bu anlamda motosiklet ve bisikletlilerin burayı kullanmamaları yönünde denetim yapılması çok iyi bir şey” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA