13 Kasım 2025 Perşembe

16:10   “ZAFER PARTISI: YERLI SANAYI VE TARıMı İTHALATA TESLIM ETMEYECEĞIZ”   15:51   MAHMUDIYE’DEN BAŞLAYAN HIJYEN HAREKETI TÜM AKDENIZ’E YAYıLıYOR   15:47   ‘HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM’ KıRSALDA KALKıNMAYı YENIDEN YAZıYOR   15:36   BIR YıLDıR TUTUKLU BULUNAN ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı AHMET ÖZER’IN TENSIPLE TAHLIYE EDILMESINE KARAR VERILDI   14:15   TOROSLAR BELEDIYESI YAYLA YOLLARıNı YENILIYOR   14:13   MERSIN BAROSU KOŞU TAKıMıNDAN GURUR VEREN BAŞARı   14:11   TSK’YA AIT C130 KARGO UÇAĞı DÜŞTÜ... 20 ŞEHIDIN KIMLIKLERININ BELLI OLDUĞU KAZAYLA ILGILI INCELEMELER SÜRÜYOR, AKıNCı TİHA DESTEK IÇIN GÖNDERILDI   14:09   GÜLCAN KıŞ: BIR YANDA SARAYıN ıŞıKLARı HIÇ SÖNMÜYOR, DIĞER YANDA VATANDAŞ MUM ıŞıĞıNDA BORÇ HESAPLıYOR   09:30   AKDENIZ BELEDIYESI’NDE VERGI ÖDEMELERINDE İKINCI DÖNEM BAŞLADı   09:22   MERSIN’DE GÜNE SıCAK BAŞLANGıÇ: ‘1 EKMEK 1 ÇORBA’ 2,5 MILYON VATANDAŞA ULAŞTı   09:03   TARSUS’TAN ANKARA’YA DUYGU DOLU ANLAR: MINIK YÜREKLER ATATÜRK’E MINNETLE   23:55   AHMET ÖZER TAHLIYE SONRASı ILK SÖZLERIYLE GÜNDEM OLDU: “YÜREĞIMIN YARıSı HÂLÂ IÇERIDE!”   23:02   “BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ERGENEKON PAZARı’NA YERINDE ÇÖZÜM: HIJYEN VE DÜZEN ÖNCELIK”   23:01   “DR. LEVENT UYSAL’DAN TBMM’DE GÜÇLÜ MESAJ: MERSIN İŞKUR 25 BIN VATANDAŞA İŞ KAPıSı AÇTı”   21:53   “SEÇER’DEN SERT MESAJ: HALKıN İRADESI YARGı KARARıYLA GASP EDILEMEZ”   21:35   CHP’DEN İBB İDDIANAMESINE SERT TEPKI: “BU BIR MUHTıRA, İDDIANAME DEĞIL”   19:45   C130 ASKERI UÇAĞı GÜRCISTAN’DA DÜŞTÜ: TÜRKIYE YASTA   15:16   237 GÜN SONRA İBB IDDIANAMESININ HAZıR OLDUĞU AÇıKLANDı   13:34   PERIHAN KOCA: TAPETEN MENSUCAT IŞÇILERININ CANıNDAN OLMASı IÇIN BILINÇLI BIR ŞEKILDE UĞRAŞıLıYOR   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASININ TEMELI OLAN HALK IRADESININ BIR TESCILI OLAN SEÇILMIŞLERIN, GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLMALARıNı DOĞRU BULMUYORUZ"  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin üretici kadın stantları, yeni yıl temasıyla kuruldu


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde kadınların üretim yapmalarını teşvik ettiği ve kendi yaptığı ürünleri daha geniş kitlelerle buluşturmalarını sağladığı üretici stantları kuruldu. Yeni yıl temasıyla kurulan stantlar, 15 Aralık`a kadar ziyaret edilebilecek.

 

Tarih : 13 Aralık 2024 Cuma 09:21   Okunma : 634

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından evde üretim yapan kadınlara mali kaynak yaratmak için kentin dört bir yanında kurulan üretici kadın stantları, Sayapark AVM`de yer aldı.

Yeni yıl temalı hediyelik süs eşyalarının yer aldığı stantlar vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, ürünlerini alıcılarla buluşturan ve kazanca dönüştüren üretici kadınlar da böyle bir organizasyonda yer almaktan mutlu olduklarını söyledi. Seramik eşyalardan biblolara, bijuteriden oyuncaklara pek çok ürünü bulmanın mümkün olduğu üretici kadın stantları, 15 Aralık`a kadar ziyaret edilebilecek.

"Üretici kadın stantlarımızı bu kez yeni yıl konsepti ile hazırladık"

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı`ndan Burcu Sert, “Üretici kadın stantlarımızı bu kez Sayapark AVM`de açtık. 15 Aralık tarihine kadar sabah 09.00 ile akşam 22.00 arasında üretici kadınlar, yılbaşına özel ürettikleri ürünlerle birlikte alışveriş merkezinde olacaklar. Kadın elinden üretimi desteklemek isteyen herkesi alışveriş merkezine bekliyoruz” dedi.

“Büyükşehir`le iş birliği içerisinde kadın elinden üretimi destekliyoruz”

Sayapark AVM Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Engin Türkyılmaz, kadın elinden üretimi desteklemek için Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde olduklarını dile getirerek,“Kıymetli Başkanımız Vahap Seçer`in önderliğinde; ‘Yeni Yıl`, ‘Kadınlar Günü`, Anneler Günü` gibi her özel günde üretici kadın stantlarına yer vermek bizler için mutluluk verici. 1 hafta boyunca üretici kadın stantlarımız, Mersinlilerin ziyaretine açık olacak” diye konuştu.

Kadın üreticiler ise şunları söyledi:

-Derya Terzili: “Evde satış yaparken daha az kişiye ulaşabiliyoruz, ama burada daha çok insana hitap edip daha geniş bir kitleyle buluşabiliyoruz. Bunun için çok avantajlı ve çok güzel bir duygu. Herkesi stantlarımızı ziyarete bekleriz."

-Hande Şahin: “Normal zamanda evde üretim yapıp, sosyal medyadan satış yapıyorum. Daha çok insana ulaşmak anlamında böyle bir avantaja sahip olmak bizler için çok kıymetli. Büyükşehir, sosyal anlamda çok güzel adımlar atan ve vatandaşlara çok değer veren bir belediye. Bu sunmuş olduğu fırsatlar, vatandaşlar için de çok kıymetli. Evde oturduğumda böyle bir imkana sahip olamayabilirdim, ama Büyükşehir sayesinde daha çok tanınıp daha çok satış yapabileceğiz."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA