16 Kasım 2025 Pazar

21:02   KAYYUMUN GÖLGESINDEN DOĞAN TELE2: “GERÇEĞIN SESINI SUSTURAMAYACAKSıNıZ”   19:15   “MECLIS’TE SAHTE DIPLOMA İDDIASı: CHP’DEN ŞOK ÇAĞRı”   09:59   CHP’DEN VERI GÜVENLIĞI ÇıKıŞı: “SKANDALLARıN ÜSTÜNÜ ÖRTÜYORLAR”   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN EMEKLILERE TARIH VE DOĞA DOLU TARSUS KAMPı   16:01   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: “BALıKÇıLARıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ”   15:58   TOROSLAR’DA ÜRETICI KADıNLARıN EMEĞI HALKLA BULUŞUYOR   15:52   MHP MERSIN MILLETVEKILI VE MYK ÜYESI DR. LEVENT UYSAL’DAN TICARET BAKANLıĞıNA ZIYARET   15:40   ÖZGÜR ÖZEL, KKTC BAŞBAKANı ÜNAL ÜSTEL’I ZIYARET ETTI… ÖZEL: “KıBRıS’A UYGULANAN EKONOMIK AMBARGOLAR KABUL EDILEMEZ”   15:36   VATANDAŞLARıN ASGARI ÜCRET BEKLENTISI:    15:34   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP’LI VEKILLERDEN KÜLTÜR VE TURIZM BAKANı ERSOY’A KARTALKAYA TEPKISI   15:30   TÜRKIYE ŞEHITLERINI UĞURLUYOR... ŞEHITLER IÇIN ANKARA’DA TÖREN DÜZENLENDI   10:15   KENTLER ARASı DAYANıŞMA: MERSIN VE ANKARA ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’ OLDU   21:37   MERSIN’DEN DENIZE VE TOPRAĞA BÜYÜK DESTEK: SEÇER “ÜRETENIN YANıNDAYıZ” DEDI!   15:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜLNAR’A DEV ULAŞıM HAMLESI,GÜLNAR’ıN GRUP YOLU YENILENDI.   14:01   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI YARıN BAŞLıYOR   13:59   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SANAYICI VE İŞ İNSANLARıYLA BULUŞTU   13:55   ALI MAHIR BAŞARıR: "BU BIR MUHTıRADıR, IDDIANAME DEĞILDIR. MILLETI PARTIMIZE, IRADEMIZE SAHIP ÇıKMAYA DAVET EDIYORUZ"   13:54   İSTANBUL ŞEHIT ANALARı DAYANıŞMA VE YARDıMLAŞMA DERNEĞI BAŞKANı AKBABA: "ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURIYET MECLISI’NE PKK DAVET EDILIYOR. BÖYLE GÜNLERE MI ŞEHIT VERDIM?   13:53   KKTC CUMHURBAŞKANı ERHÜRMAN ATA’NıN HUZURUNDA...   13:51   PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA CHP’LI VEKILLERDEN BAKAN BAK’A KıRMıZı KARTLı PROTESTO...  
 
     
   

Tarsus Belediyesi, personeline yüzde 44,38 zam yaptı


Tarsus Belediyesi, DİSK`e bağlı Genel-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzalayarak personeline yüzde 44,38 oranında zam yaptı. İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile en düşük KHK`lı işçi maaşı 37 bin 530 TL`ye, kadrolu işçilerin en düşük maaşı ise 47 bin 19 TL`ye yükseldi.

 

Tarih : 21 Ocak 2025 Salı 09:17   Okunma : 566

(MERSİN)- Tarsus Belediyesi, DİSK`e bağlı Genel-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzalayarak personeline yüzde 44,38 oranında zam yaptı. İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile en düşük KHK`lı işçi maaşı 37 bin 530 TL`ye, kadrolu işçilerin en düşük maaşı ise 47 bin 19 TL`ye yükseldi.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, DİSK`e bağlı Genel-İş Sendikası ile imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında kadrolu, 696 KHK`lı ve İMAR Limited Şirketi çalışanlarının maaşlarında önemli bir artış sağlandı.

İşçinin her zaman yanında olduğunun vurgusunu yaparak konuşmalarına başlayan Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Bildiğiniz üzere 31 Mart`tan sonra görevi devraldık. Elimizden geldiğince bu kent için çalışıyoruz. Bu çabalarında mutlaka bir karşılığı olmak zorunda. Tarsus Belediyesi olarak emeğinizin ve alın terinizin yanındayız. Siz de Tarsus`a hizmet mücadelemizde belediyemizin ve milletimizin yanında olun. Yetimlerin, öksüzlerin, yoksulların, milletimizin vergilerinden oluşan bir bütçeyi kullanıyoruz. O nedenle bu kaynağı en iyi şekilde değerlendirmek, milletimizin hak ettiği hizmeti, Tarsus`a layık olan hizmeti vermek hepimizin borcu. Ben sizlere güveniyorum. Ben sizlere inanıyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda Allah yardımcımız olsun" dedi.

Başkan Boltaç, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Devletimiz, asgari ücrete yüzde 30, emeklilerimize ise yüzde 15,75 oranında zam yaptı. Biz de Tarsus Belediyesi olarak, belediyemizde çalışan kadrolu ve KHK kapsamındaki tüm işçilerimize TÜİK`in açıkladığı yıllık enflasyon oranı üzerinden yüzde 44,38 zam yapmayı uygun gördük. Verilen bu zam ile en düşük KHK`lı maaşı 37 bin 530 TL, en düşük kadrolu maaşımız ise 47 bin 19 TL olmuştur. Tarsus Belediyesi`nin ekonomik durumunun daha iyi olduğu günlerde bu maaşların daha da iyileştirileceğine, bunun için çalışacağımızın bilinmesini istiyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA