14 Nisan 2026 Salı

17:57   CHP’LI TANAL’DAN ŞANLıURFA’DA OKULA SILAHLı SALDıRıYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "EĞITIM KURUMLARıNı KORUYAMAYAN BIR YÖNETIM, GELECEĞI KORUYAMAZ"   17:57   ALI MAHIR BAŞARıR: “İNANıYORUM KI BAŞSAVCı CANSU VERDIĞI SÖZÜ TUTACAK VE GÜLISTAN DOKU’YA NE OLDUĞUNU BULACAK”   17:51   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "EVLATLARıMıZı VERESIYE DEFTERLERINE DÜŞÜRENLERI BU MILLETIN ELINDEN HIÇBIR ŞEY KURTARAMAYACAK"   11:55   MERSIN’DE ÇOCUKLAR İÇIN DEV BULUŞMA: ÇÖPLÜK KRALı VE İCATÇı SAHNEYE DÖNÜYOR!   11:47   MERSIN SAHILINE MODERN DOKUNUŞ: KÜLTÜR PARK’TA İBADET ARTıK DAHA KOLAY!   11:39   HAZıR GIYIMDE DEV ATAK: AHKİB TÜRKIYE ORTALAMASıNı İKIYE KATLADı!   11:38   PAZAR TEZGAHıNDA "BIBER" YANGıNı: 3 LIRALıK ÜRÜN NASıL 120 LIRA OLDU? ESNAFıN İSYANı SERT!   10:24   KEMAL OKUYAN’DAN ’AYDıN’ ÇıKıŞı: ’KONFOR ALANıNDAN ÇıKıN, SERT HESAPLAŞMA DÖNEMI BAŞLADı!’   09:40   ABD’DE ’MESIH’ KRIZI! TRUMP O PAYLAŞıMı SILDI: ’BEN ONU DOKTOR SANMıŞTıM’   09:20   MERSIN’DE ‘BIYOMARATON’ BAŞLADı: DENIZ CANLıLARıNı KEŞFETMEK İÇIN TELEFONUNU AL GEL!   23:58   MERSIN’IN ‘MARKA ŞEHIR’ ROTASı ÇIZILDI: BAŞKAN SEÇER’DEN ANKARA’YA GÜÇ BIRLIĞI ÇAĞRıSı!   23:57   SUSUZLUK VE İKLIM KRIZIYLE MÜCADELEDE TARSUS MODELI: AVRUPA BIRLIĞI PROJESINE ONAY ÇıKTı   23:52   TOROSLAR’DA EDEBIYAT RÜZGARı: OKUMA SALONLARı KÜLTÜR YUVASıNA DÖNÜŞÜYOR!   20:56   MERSIN LIMANı’NDA BÜYÜK BAŞARı AMA MIP’YE TEPKI SERT: ’KEYFI UYGULAMALAR İHRACATÇıYı ZORLUYOR!’   20:44   MERSIN’DE ADALETLE GEÇEN YARıM ASıR: DUAYEN HUKUKÇULARA GÖRKEMLI ONUR GECESI!   20:32   MERSIN’DE ‘VAHAP SEÇER’ MODELI: BORÇLAR SıFıRLANDı, DEV PROJELER İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   17:50   AKDENIZ BELEDIYE SPOR ZIRVEYI KIMSEYE BıRAKMıYOR   17:50   AKDENIZ BELEDIYE SPOR ZIRVEYI KIMSEYE BıRAKMıYOR   17:35   MERSIN’IN KADıN VIZYONU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLDU: 25 BELEDIYE ‘EŞITLIK’ İÇIN EL ELE VERIYOR!   17:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN HADıRLı’DA İLHAM VEREN ÇıKıŞ: ’BAŞARı BIR MÜCADELE AZMIDIR!’  
 
     
   

Zafer Partisi`nden 26 Ocak`ta düzenlenecek İzmir Mitingi`ne destek çağrısı


Ümit Özdağ`ın tutuklanmasının ardından, Bahçeli`nin Öcalan çağrısı sonrası başlatılan sürece tepki mitinglerini sürdürme kararı alan Zafer Partisi, 26 Ocak 2025 Pazar günü gerçekleştirilecek İzmir Mitingi için çağrı yayınladı. Çağrıda "Halkımızı kendi partilerinin bayraklarıyla bu mücadeleye ortak olmaya davet ediyoruz. Gelin omuz omuza ülkemizi bu iktidardan kurtaralım" denildi.

 

Tarih : 23 Ocak 2025 Perşembe 01:25   Okunma : 468

(ANKARA) - Ümit Özdağ`ın tutuklanmasının ardından, Bahçeli`nin Öcalan çağrısı sonrası başlatılan sürece tepki mitinglerini sürdürme kararı alan Zafer Partisi, 26 Ocak 2025 Pazar günü gerçekleştirilecek İzmir Mitingi için çağrı yayınladı. Çağrıda "Halkımızı kendi partilerinin bayraklarıyla bu mücadeleye ortak olmaya davet ediyoruz. Gelin omuz omuza ülkemizi bu iktidardan kurtaralım" denildi.

Zafer Partisi`nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda iktidarla ortak mücadele gerektiği belirtildi. Paylaşımda yer alan ifadeler şu şekilde:

"Son dönemlerde halk nezdinde gücünü kaybeden iktidar, anayasa değişikliği için vekil transferlerinden tutun da yargıyı sopa gibi kullanmaya kadar her yolu denemeye başlamıştır. İktidarda kalabilmek ve ülkenin dinamiklerini değiştirecek son adımları atabilmek için freni patlamış kamyon gibi davranmaktadır. Bu kapsamda Cumhur İttifakı paydaşlarından ciddi bir biçimde oy alan Zafer Partisi`ni paralize etmek için Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ`ın tutuklanmasına giden yolun taşlarını döşemişlerdir. Ancak partimiz dimdik ayakta bir biçimde Cumhuriyet, demokrasi, adalet mücadelesini sürdürme kararı almıştır.

`Gelin omuz omuza ülkemizi bu iktidardan kurtaralım`

Bu noktada daha önce Sayın Ümit Özdağ`ın katılımıyla yapılması planlanan İzmir Mitingimiz onun manevi varlığıyla gerçekleştirilecektir. Son dönemlerde parti Genel Başkanlarından Gençlik Kolları Başkanlarına ve Belediye Başkanlarına uzanan bu baskı rejiminden kurtulmanın tek yolu, Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçilerinin, tüm demokratların birbiriyle değil, bu iktidarla ortak mücadele etmesidir.

Bu kapsamda; 26 Ocak 2025 Pazar günü gerçekleştirilecek İzmir Mitingimize, Çağlayan Adliyesi`ne gelerek Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ`a destek veren siyasi partilerin Sayın Genel Başkanlarını, her fırsatta yanımızda olduklarını belirten Sayın Belediye Başkanlarını, sosyal medyada çığ gibi demokrasi duruşu gösteren değerli sanatçı, bilim adamı, yazarları ve ilk günden itibaren yanımızda duran Yüce Türk Milletinin aziz vatandaşlarını, diğer partilere gönül veren saygıdeğer halkımızı kendi partilerinin bayraklarıyla bu mücadeleye ortak olmaya davet ediyoruz. Gelin omuz omuza ülkemizi bu iktidardan kurtaralım."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA