23 Aralık 2025 Salı

19:05   AKDENIZ’DE KıŞ BAKıMı: AĞAÇLAR GÜÇLENIYOR, TRAFIK GÜVENLIĞI ARTıYOR   15:37   DEM PARTI İMRALı HEYETI, CHP’YI ZIYARET ETTI... ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE’NIN HEM TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFINI, HEM DEMOKRATIK TÜRKIYE HEDEFINI BIRLIKTE HAYATA GEÇIREBILECEK YARıNLARı UMUT EDIYORUZ”   15:35   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN, MILLI SAVUNMA BAKANı GÜLER VE MİT BAŞKANı KALıN, SURIYE CUMHURBAŞKANı ŞARA TARAFıNDAN KABUL EDILDI   15:34   LEYLA ZANA, “ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK” MITINGINDE KONUŞACAK   15:31   İYİ PARTILI ÇÖMEZ: "AMERIKAN ADALET BAKANLıĞı EPSTEIN DOSYASıNDA TÜRKIYE’DEN KÜÇÜK KıZ ÇOCUKLARıNıN ISTISMAR ADASıNA GÖTÜRÜLDÜĞÜ YAZıYOR"   11:33   MERSIN OPERASı KAPALı GIŞE SEZONUNU “YENI YıL ŞARKıLARı” KONSERIYLE ZIRVEYE TAŞıYOR!   10:23   “TÜRKIYE DARALıRKEN AKDENIZ HAZıR GIYIM İHRACATTA REKOR KıRDı: %68 ARTıŞLA 45,6 MILYON DOLAR”   10:05   TARSUS’UN LEZZETLERI DÜNYA SAHNESINDE: FıNDıK LAHMACUN VE KAYNAR PROJESIYLE GASTRONOMI YOLCULUĞU   02:57   AKDENIZ’DE KıŞ BAKıMı: AĞAÇLAR GÜÇLENIYOR, TRAFIK GÜVENLIĞI ARTıYOR   12:30   “SEÇER’DEN DEMOKRASI VURGUSU: ‘TÜRKIYE HUKUK DEVLETI İSE HERKES ÖZGÜRCE KONUŞACAK’”   09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”  
 
     
   

CHP Mersin Milletvekili Kuyucuoğlu, İkinci ‘Hayırevi’ni Açtı...


CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu,ikinci ‘Hayırevi’ni Zeytinlibahçe Caddesi’nde açtı. Her iki ‘Hayırevi’ de, anayasa değişikliğinin içeriği hakkında bilgi almak isteyen, hayır cephesinin gerekçelerini öğrenmek isteyen her partiden vatandaşa açık olacak.

 

Tarih : 6 Nisan 2017 Perşembe 09:26   Okunma : 1704

 

 CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu,ikinci ‘Hayırevi'ni Zeytinlibahçe Caddesi’nde açtı. Her iki ‘Hayırevi’ de, anayasa değişikliğinin içeriği hakkında bilgi almak isteyen, hayır cephesinin gerekçelerini öğrenmek isteyen her partiden vatandaşa açık olacak.

16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi  yoğun bir çalışma içerisinde olan  Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, İnönü  Bulvarı üzerindeki  Hayırevinden sonra  bugünde Zeytinlibahçe üzerindeki ikinci hayırevini coşkulu bir kalabalıkla vatandaşların hizmetine açtı.

Hayırevi açılışnda bir konuşma yapan Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu  Bu referandumu bir siyasi parti meselesi olarak görmüyoruz. Bir rejim ve ülke meselesi olarak, çocuklarımızın geleceği meselesi olarak görüyoruz. Onun için vatandaşlarımıza ulaşıp gerçekleri anlatıyoruz. Anayasa değişikliğiyle nelerin amaçlandığını, ülkemizin diktatörlüğe sürüklendiğini ,görüyoruz ,anlatıyoruz ve vatandaşlarımızdan özgür iradelerini kullanarak hayır oyu vermelerini istiyoruz dedi.Hangi partiden olursa olsun, hangi partiye oy vermiş olursa olsun, her vatandaşımızı Hayırevimize bekliyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  chp, mersin milletvekili, serdal kuyucuoğlu, hayırevi.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA