8 Ocak 2026 Perşembe

15:46   GÜLCAN KıŞ: “BU MALI DISIPLIN DEĞIL, BELEDIYELERE YÖNELIK SIYASI CEZALANDıRMADıR”   15:45   GÜL ÇIFTCI BINICI: "SEÇMENLERIN SERBEST IRADELERI DıŞıNDA KIŞISEL VERILERININ BIR SIYASI PARTI ÜYELIĞINE ÇEVRILMESI TAM BIR IRONIDIR"   15:42   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN DEMOKRASI VE ADALET VURGUSU: “DEMOKRATIK BIR HUKUK DEVLETINDE IKTIDARıN TEK MEŞRUIYETI SANDıKTıR”   15:42   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, AK PARTI’YE KATıLAN ÜÇ MILLETVEKILINE ROZETLERINI TAKTı   15:40   SURIYE ORDUSU, HALEP’TEKI SDG MEVZILERINI MEŞRU HEDEF ILAN ETTI   13:31   BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI İLE MERSIN DAHA DA GÜVENLI   10:06   “CDP’DEN A- SKORUYLA MERSIN: KÜRESEL İKLIM MÜCADELESINDE LIDER KENT”   07:24   MERSIN’DE ÇIÇEKÇILER ODASı YENI DÖNEME GÜÇLÜ BAŞLADı   23:58   “CHP MERSIN’DEN AKDENIZ’DE MAHALLE MAHALLE DAYANıŞMA VE ÇÖZÜM SEFERBERLIĞI”   20:18   ÖZGÜR ÖZEL’DEN YAPAY ZEKÂ PROVOKASYONUNA SERT TEPKI: “HODRI MEYDAN, BU ÜLKEDE NE SEÇILENE NE SEÇENE DOKUNDURTURUZ”   19:49   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ABD’YE SERT ÇıKıŞ: “TRUMP DÜZENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ, BU HAYDUTLUĞA KARŞı SUSULAMAZ”   19:47   AVRUPA’DAN GRÖNLAND MESAJı: “KARAR YETKISI YALNıZCA DANIMARKA VE GRÖNLAND HALKıNıN”   19:40   BM GÜVENLIK KONSEYI’NDE ABD’YE SERT TEPKI: “MADURO’NUN KAÇıRıLMASı ULUSLARARASı HUKUKA DARBEDIR”   19:32   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “7 KEZ ŞIKÂYET ETTIK, MAL BILDIRIMINE BAKıN ARTıK!”   19:05   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TÜİK VE IKTIDARA SERT ÇıKıŞ: “TÜRKIYE SOSYAL PATLAMANıN EŞIĞINDE, EMEKLIYI BU HALDE BıRAKAMAYıZ”   19:03   MEZITLI’DE ÇEVRECI DÖNÜŞÜM: GÜNEŞ ENERJILI KAPALı SEMT PAZARı HIZMETE AÇıLDı   18:58   TOROSLAR’DA MERDIVEN ALTı ŞALGAM İMALATHANESINE MÜHÜR: 10 TON SAĞLıKSıZ ÜRÜN İMHA EDILDI   18:45   MERSIN’DE ÇOCUKLARA GÜÇLÜ MESAJ: ZORBALıĞıN PANZEHRI EMPATI!   09:30   AKİB, 2025’TE 16,8 MILYAR DOLARLıK İHRACATLA GÜCÜNÜ KANıTLADı   09:20   MERSIN’DE ÇÖZÜMÜN ADRESI: TEKSIN 2025’TE 1 MILYON 250 BIN ÇAĞRıYı YANıTLADı  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Silifke`de vatandaşlarla iftar yaptı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifke`de düzenlenen iftar programına katıldı. Seçer programda, "Çalışıyorsunuz, vergi ödüyorsunuz, ödediğiniz vergiden belediyelere kaynak aktarılıyor. Az önce yediğimiz yemekler de o paralarınızla yapılıyor. Bu ülkeyi; üreten, çalışan, vatanını, milletini, Mustafa Kemal`ini ve bayrağını seven sizler ayakta tutuyorsunuz" diye konuştu.

 

Tarih : 12 Mart 2025 Çarşamba 09:41   Okunma : 551

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifke`de düzenlenen iftar programına katıldı. Seçer programda, "Çalışıyorsunuz, vergi ödüyorsunuz, ödediğiniz vergiden belediyelere kaynak aktarılıyor. Az önce yediğimiz yemekler de o paralarınızla yapılıyor. Bu ülkeyi; üreten, çalışan, vatanını, milletini, Mustafa Kemal`ini ve bayrağını seven sizler ayakta tutuyorsunuz" diye konuştu.

Başkan Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Silifke ilçesinde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Anıt Meydanı`nda düzenlenen iftar programına, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Hasan Ufuk Çakır, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ile binlerce vatandaş katılırken; Seçer çifti, Silifke Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi öğrencisi görme engelli Nazalin Selvi tarafından çiçekle karşıladı.

Konuşmasında, sofralarda ikram edilen yemeklerin vatandaşlardan alınan vergilerden Mersin Büyükşehir Belediyesi`ne aktarılan paylar ile hazırlandığını belirten Seçer, şunları dile getirdi:

“Kesenize bereket, Allah razı olsun. Çalışıyorsunuz, vergi ödüyorsunuz, ödediğiniz vergiden belediyelere kaynak aktarılıyor. Az önce yediğimiz yemekler de o paralarınızla yapılıyor. Bu ülkeyi; üreten, çalışan, vatanını, milletini, Mustafa Kemal`ini ve bayrağını seven sizler ayakta tutuyorsunuz. Sizlere müteşekkiriz, sizlere layık olabiliyorsak ne mutlu bize. Bizim en hoşnut olduğumuz durum şehrimize ve ülkemize yaptığımız hizmetlerden dolayı sizin hayır duanızı almaktır. İşte bu dua bizim için dünya malına değer. Bunun için de gayret ediyoruz, çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.”

“Yoksulluk diz boyu. İnsanlar çok ciddi bir hayat pahalılığı ve ekonomik sıkıntı içinde”

İftar programının ardından muhtarlarla da bir araya gelen Seçer, bir yerleşim bölgesinde sokağı ve aileleri en iyi muhtarların ve belediye başkanlarının bileceğini söyledi. Ülkenin içinden olduğu ekonomik zorluklardan dolayı muhtarların işinin de zor olduğunu dile getiren Seçer, “Biz biliyoruz ki yoksulluk diz boyu. İnsanlar çok ciddi bir hayat pahalılığı ve ekonomik sıkıntı içinde. Onun için muhtarların işi de kolay değil” ifadelerini kullandı.

“Muhtarlarımızdan gelen taleplere her zaman açığız”

Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlardan gelen taleplere her zaman açık olduklarını aktaran Seçer, “Bizim görev alanımızla ilgili taleplerinize zaten açığız. Bizim görev alanımız dışında olanları da makul olarak bizden istemeniz bizim için doğaldır. İmkanlarımız ölçüsünde vatandaşımızın mağduriyeti olmasın diye elimizden gelen gayreti gösteririz. Bundan yana emin olun” dedi.

“Alo 185 aracılığıyla aktaracağınız her konu benim önüme geliyor”

Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin kesin kurallarından birisinin daire başkanından işçisine kadar tüm kademelerin, her vatandaşa saygı içerisinde yaklaşım göstermesi olduğunun altını çizerek, Alo 185 hattında muhtarların özel bölümleri olduğunu belirtti. Seçer, “Alo 185 aracılığıyla aktaracağınız her konu benim önüme geliyor. Kim hangi oranda, neyden şikayet etmiş, hangi bölgede ne eksik ne fazla hepsi oradan bizim önümüze geliyor” diye konuştu.

İftar sofrasında herkesi bir araya getiren Başkan Seçer`e teşekkür eden CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış da “Başkanımız, Tarsus`tan Anamur`a kadar, her mahalle ve her sokakta eşit hizmet, eşit anlayışla her birinize sosyal hizmetler konusunda desteklerini sunmuştur. Yapılan anketlerde de görüyoruz ki kendisi Türkiye`de rol model sayılabilecek ve en yüksek memnuniyet oranıyla birinci seçilmektedir. Başkanımızla gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, iftar programına katılımlarından dolayı Silifkelilere teşekkür ederek, “Sizlerin emrinizdeyiz” dedi.

Ramazan ayının bolluk ve bereket demek olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ise “Ramazan aynı zamanda yardım ve dayanışma demek. İçinde bulunduğumuz ekonomik şartları göz önüne aldığımız zaman, bizim yardımlaşmayı sadece Ramazan`da değil 12 ay devam ettirmemiz gerekiyor. Vahap Seçer Başkanımıza Silifke`ye verdiği ve vereceği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA