6 Eylül 2026 Pazar

10:50   ÜSKÜDAR’DA KRITIK SANDıK HAMLESI: CHP VE YENI PARTI’DEN SEÇIM BOYKOTU!   10:49   ÜSKÜDAR’DA SEÇIM KRIZINDE YENI GELIŞME: MECLIS TOPLANAMADı, SEÇIM ERTELENDI!   09:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN OKUL ÖNCESI KAYGı REHBERI: MERCİ ÜCRETSIZ DANıŞMANLıK HIZMETI VERIYOR   09:18   DEM PARTI ANKARA’DA SANDıK BAŞıNDA: 5. OLAĞAN BÜYÜK KONGRE TOPLANıYOR   10:20   KÜRESEL DENIZ TICARETININ KALBI MERSIN’DE ATTı: LIMANLARıN HUKUKI REJIMI MASAYA YATıRıLDı   10:15   HUZUREVINDE DUYGU DOLU ANLAR: TOROSLAR BELEDIYESI’NIN İYILIK DOKUNUŞU YÜZLERI GÜLDÜRDÜ!   10:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA ÜCRETSIZ PILATES KURSU: BAŞVURULAR NASıL YAPıLıR?   09:15   GIRNE–TAŞUCU SEFERINDE İHMAL VAR Mı? CHP’LI KıŞ OLAY YERINDEN AÇıKLADı: "BU DOSYA KAPANMAYACAK!"   22:30   TATLıCı MAKINESIYLE BAŞLADı, KENDI İŞININ PATRONU OLDU: 60 YAŞıNDAKI MERYEM ÖNDER’DEN İLHAM VEREN BAŞARı HIKÂYESI   22:20   SILIVRI’DEKI İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARı! DURUŞMA SALONUNDA GÖZYAŞLARı VE İSYAN   22:10   PARKEDE VARGAS FıRTıNASı! FILENIN SULTANLARı ALMANYA’Yı YıKTı, YARı FINALDE DEV RAKIP!   20:38   DEVA PARTISI MERSIN İL BAŞKANı NECMI AĞAOĞLU’NDAN SILIVRI’DEKI GEMI KAZASıNA İLIŞKIN KRITIK AÇıKLAMA: ’DENIZDE GEÇEN HER SANIYE HAYATI’   20:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN YEREL ÜRETIME DEV HAMLE: GÜLNAR KUŞ ÜZÜMÜ’NDEN SONRA GÖLEVEZ VE SIYAH İNCIR DE TESCIL YOLUNDA   20:25   AKDENIZ’DE İNANÇ MERKEZLERINE PROFESYONEL DOKUNUŞ: MOBIL EKIPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA!   19:30   KAKLıKTAŞı VE ÇAMALAN’DA YOL MESAISI: TARSUS BELEDIYESI KıRSALDA ULAŞıM KONFORUNU ARTıRıYOR   10:31   TÜİK SON DAKIKA DUYURDU: AĞUSTOS AYı ENFLASYON RAKAMLARı BELLI OLDU! İŞTE YENI ORANLAR   10:24   MERSIN’DE DIJITAL LIDERLIK RÜZGARı: BÜYÜKŞEHIR’DEN İŞ DÜNYASıNA DEV ADıM   09:52   ENAG AĞUSTOS AYı ENFLASYON RAKAMLARıNı AÇıKLADı: YıLLıK ARTıŞ YÜZDE 50 SıNıRıNDA!   08:58   İBB VE ÜSKÜDAR BELEDIYESI’NE EŞ ZAMANLı OPERASYON: ÇOK SAYıDA GÖZALTı VAR!   05:35   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, İZMIR’DE YÜRÜYÜŞE KATıLDı  
 
     
   

Gül Çiftçi, İmamoğlu`nun mesajını paylaştı: “Çocuklarımızın ve gençlerimizin göndereceği duygu ve düşünceler, ülkemizin güzel yarınlarının teminatı olacaktır”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun 23 Mart`ta yapılacak cumhurbaşkanı adaylığı ön seçimine yönelik örgüt üyelerine gönderdiği mesajını paylaştı. İmamoğlu`nun mesajında, "Oy kullanma hakkı bulunmayan çocuklarımız ve gençlerimiz için oy verme alanlarına birer stant kurmanızı, onların tertemiz kalpleri ve parlak zihinleriyle yazacakları mektupları, yapacakları resimleri bana iletmenizi istiyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin bana göndereceği duygu ve düşünceler, ülkemizin güzel yarınlarının teminatı ve benim de en büyük motivasyon kaynağım olacaktır" ifadeleri yer aldı.

 

Tarih : 21 Mart 2025 Cuma 10:15   Okunma : 963

(ANKARA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun 23 Mart`ta yapılacak cumhurbaşkanı adaylığı ön seçimine yönelik örgüt üyelerine gönderdiği mesajını paylaştı. İmamoğlu`nun mesajında, "Oy kullanma hakkı bulunmayan çocuklarımız ve gençlerimiz için oy verme alanlarına birer stant kurmanızı, onların tertemiz kalpleri ve parlak zihinleriyle yazacakları mektupları, yapacakları resimleri bana iletmenizi istiyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin bana göndereceği duygu ve düşünceler, ülkemizin güzel yarınlarının teminatı ve benim de en büyük motivasyon kaynağım olacaktır" ifadeleri yer aldı.

Gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi aracılığıyla bir mesaj paylaştı. İmamoğlu`nun mesajını sosyal medya hesabından paylaşan Çiftçi, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, 23 Mart`ta gerçekleştireceğimiz ön seçimde ülkemizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin de duygularını kendisine taşımamızı istedi" ifadesini kullandı.

İmamoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Benim için oy kullanacak bütün Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Her üyemiz bana çok büyük bir güç verecektir.

Tüm yol arkadaşlarımdan isteğim şudur: Öncelikle partimize üye olmayan vatandaşlarımızın da oy kullanabilmesini sağlayacak olan Dayanışma Sandığı fikri için tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor, seçim günü oy kullanmaya gelen vatandaşlarımıza sevgi ve selamlarımı iletmenizi rica ediyorum. Ayrıca; oy kullanma hakkı bulunmayan çocuklarımız ve gençlerimiz için oy verme alanlarına birer stant kurmanızı, onların tertemiz kalpleri ve parlak zihinleriyle yazacakları mektupları, yapacakları resimleri bana iletmenizi istiyorum.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin bana göndereceği duygu ve düşünceler, ülkemizin güzel yarınlarının teminatı ve benim de en büyük motivasyon kaynağım olacaktır. Milletimize, parti üyelerimize, gençlerimize ve çocuklarımıza şimdiden teşekkür ediyor, hepinizi çok seviyorum."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA