9 Ocak 2026 Cuma

16:28   DEVRIMCI EMEKLILER SENDIKASı’NDAN CHP’NIN "MECLIS’I TERKETMEME" EYLEMINE DESTEK   16:11   MARDIN’DE 16 YAŞıNDAKI MELEK AYHAN’DAN GÜNLERDIR HABER ALıNAMıYOR. NAZMIYE AYHAN: "HER YERDE SENI ARıYORUM KıZıM"   16:10   ÖZGÜR ÖZEL: YOLLARA GEÇIŞ GARANTISI VAR, EMEKLIYE GEÇIM GARANTISI YOK   16:09   ABD BAŞKANı TRUMP: "VENEZUELA’NıN BÜYÜK PETROL REZERVLERINDEN UZUN SÜRE YARARLANMAYı HEDEFLIYORUZ"   16:07   AK PARTI, EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNıN 20 BIN LIRAYA ÇıKARıLMASıNA ILIŞKIN TEKLIFI TBMM’YE SUNDU   16:06   DONALD TRUMP: “VENEZUELA DESTEĞI KESILIRSE KÜBA REJIMI HAYATTA KALAMAZ”   21:30   TOROSLAR’DA BIN FIDANLA YEŞIL GELECEK: AĞAÇLANDıRMA SEFERBERLIĞI BAŞLADı   21:10   CHP 2026’YA VITES YÜKSELTTI: ÖZGÜR ÖZEL’DEN “EN UZUN SEÇIM KAMPANYASı” MESAJı   20:55   SINAN ATEŞ DAVASıNDA KRITIK DURUŞMA: “BU BIR TESADÜF DEĞIL, PLANLı BIR CINAYET”   20:42   MERSIN BAROSU’NDAN ÇARPıCı ÇAĞRı: “BU BIR MESLEK MESELESI DEĞIL, HUKUKUN YAŞAMA MESELESIDIR”   20:28   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN 7/24 TEMIZLIK SEFERBERLIĞI   16:38   ABD’NIN MINNEAPOLIS KENTINDE GÜMRÜK MUHAFAZA GÖREVLISI TARAFıNDAN ÖLDÜRÜLEN KADıNıN ÜÇ ÇOCUK ANNESI OLDUĞU ÖĞRENILDI   16:35   DEM PARTI’DEN TBMM’DE ’HALEP’ TEPKISI: "BUGÜN TÜRKIYE’YE DÜŞEN ORADAKI ÇETELERIN SıRTıNı SıVAZLAMAK DEĞILDIR"   15:21   ÜMIT ÖZDAĞ: “PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SURIYE ÜZERINDEN MEŞRULAŞTıRMA GIRIŞIMI, TÜRKIYE’YE KURULMUŞ BIR SIYASI TUZAKTıR”   15:15   CHP’DEN İYİ PARTI’YE ZIYARET... TURHAN ÇÖMEZ: "30 MILYON VATANDAŞ AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNDA YAŞıYORSA, IKTIDAR SAHIPLERININ HESAP VERMESI GEREKIR"   15:13   19 MART EYLEMLERINDE GÖZALTıNA ALıNAN ODTÜ ÖĞRENCILERI BERAAT ETTI   15:01   NUMAN KURTULMUŞ: SANKI MECLIS’TE TECAVÜZ VE ISTISMAR HER GÜN OLUYORMUŞ GIBI BIR ALGıYı ORTAYA KOYMAK TBMM’YE HAKARETTIR   14:58   CHP’DEN YENI YOL GRUBU’NA ZIYARET… GÖKHAN GÜNAYDıN: "16 MILYON EMEKLIMIZ KAN AĞLARKEN, MECLIS’IN, TÜRKIYE’NIN GÜNDEMIYLE MEŞGUL OLMASı GEREKIR"   14:57   CHP’LI BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANLARı 16-18 OCAK’TA MERSIN’DE BIR ARAYA GELECEK   13:42   “TOROSLAR’DA ORTAK AKıL BELEDIYECILIĞI: BAŞKAN YıLDıZ, KıRSAL MAHALLELERDE ÇÖZÜM İÇIN SAHADA”  
 
     
   

Saraçhane`den Taksim`e yürümek isteyenlere Bozdoğan Kemeri`nde yine biber gazlı polis müdahalesi


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasını protesto eden yurttaşlar, yine Saraçhane`den Taksim`e kadar yürümek istedi. Bozdoğan Kemeri`ni barikatlarla ve TOMA`yla kapatan polis ve çevik kuvvet, biber gazıyla müdahale etti. Polisin uzaklaştırmasının ardından bir grup, İBB`nin kapılarını kırarak içeriye girdi.

 

Tarih : 22 Mart 2025 Cumartesi 03:09   Okunma : 3355

Haber: ÇAĞATAN AKYOL - Kamera: UMUT EMRE GÖKBULUT

(İSTANBUL) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasını protesto eden yurttaşlar, yine Saraçhane`den Taksim`e kadar yürümek istedi. Bozdoğan Kemeri`ni barikatlarla ve TOMA`yla kapatan polis ve çevik kuvvet, biber gazıyla müdahale etti. Polisin uzaklaştırmasının ardından bir grup, İBB`nin kapılarını kırarak içeriye girdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasına karşı belediyenin Saraçhane`deki merkez yerleşkesi önünde başlatılan nöbet sürüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in çağrısıyla çok sayıda siyasi parti, sendika, sivil toplum örgütü ve yurttaş da akşam saatlerinde Saraçhane`ye geldi.

On binlerce kişinin katılımıyla yapılan kitlesel buluşmada kalabalık bir grup, Taksim`e gitmek istedi. Polis ve çevik kuvvet ekipleri, önceki günlerde olduğu gibi yine Bozdoğan Kemeri`ni barikatlarla ve TOMA`yla kapattı. Grubun engeli geçmek istemesi üzerine polis, çoğunluğu gençlerden oluşan kitleye biber gazıyla müdahale etti.

Arbede saatlerce sürdü. En sonunda polis, grubu İBB binasına kadar sürükledi. Binaya ulaşanlar ise belediyenin güvenlik görevlileriyle arbede yaşadı. Polisin baskısı üzerine grup, belediyenin kapı camını kırarak içeriye girdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA