23 Eylül 2026 Çarşamba

19:41   MANISA’DA OKUL ÖNÜNDE SILAHLı SALDıRı... İÇIŞLERI BAKANı ÇIFTÇI VE MILLI EĞITIM BAKANı TEKIN, YARALı ÖĞRENCILERI ZIYARET ETTI   19:38   MANISA’DA OKUL ÖNÜNDE SILAHLı SALDıRı... ÖZGÜR ÖZEL: “ORTADA YERINE GETIRILMEYEN BIR KAMU SORUMLULUĞU VAR”   15:37   İMAMOĞLU’NUN “MAKAM ARACı” DAVASı: “100’ÜNCÜ DURUŞMAYA GIRIYORUM”   14:13   MANISA’DA OKUL ÖNÜNDE SILAHLı SALDıRı... NURHAYAT ALTACA KAYıŞOĞLU: “ÇOCUKLARıMıZıN CAN GÜVENLIĞI IÇIN HIÇBIR EKSIKLIK VE IHMAL NORMALLEŞTIRILEMEZ”   14:10   YENİ PARTI KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BAŞAK IÇIN ALEYNA IÇIN ADALET ISTIYORUZ"   14:06   RTÜK DUYURDU: TURGUTLU’DAKI SILAHLı SALDıRıYA YAYıN YASAĞı   11:05   ’BIRBIRIMIZE CANDAN BAĞLıYıZ’: MERSIN EMNIYET MÜDÜRÜ FAHRI AKTAŞ VE TÜRK KıZıLAY’DAN ANLAMLı İŞ BIRLIĞI   10:55   OKUL ÖNÜNDE SILAHLAR KONUŞTU, ÖĞRENCILER YARALANDı! EĞITIM-İŞ’TEN MEB’E SERT TEPKI: ’ARTıK SEYIRCI KALMAYıN!’   10:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘DÜNYA ALZHEIMER GÜNÜ’NDE UNUTULMAZ ETKINLIK   10:10   TOROSLAR’DA OKUL KANTINLERI MERCEK ALTıNDA: ZABıTADAN SıKı DENETIM!   09:42   ERDEMLI SAHILINDE WI-FI 7 DEVRIMI: 7 KILOMETRELIK HATTA KESINTISIZ VE ÜCRETSIZ İNTERNET BAŞLADı!   09:30   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ÖRNEK SOSYAL HIZMET: EVDE TEMIZLIK VE KIŞISEL BAKıM DESTEĞI   09:25   MERSIN’DE KADıN EMEĞI KAZANCA DÖNÜŞÜYOR: TRAFIK PARK’TAKI ÜRETICI STANTLARıNA BÜYÜK İLGI!   18:20   TOROSLAR’DA TEHLIKE SAÇAN YAPıLARA NEŞTER! O MAHALLEDE NEFES ALDıRAN YıKıM   18:03   DFN DEV MARKALARıNı TEK ÇATıDA TOPLADı: DFN HOLDING KURULDU!   11:40   ADALAR’DA KRITIK HAMLE! CHP VE YENİ PARTI SANDıĞA GITMEDI: SEÇIM KILITLENDI!   11:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICIYE AVOKADO DESTEĞI: ANAMUR’DA İLK MEYVELER TOPLANıYOR   11:20   PUTIN’IN PARTISINDEN SANDıKTA SÜPÜRGE: RUSYA SEÇIMLERINDE DENGELER DEĞIŞIYOR MU?   11:06   DOĞU AKDENIZ’DEN KÜRESEL GÜCE: SU ÜRÜNLERINDE 10 BIN TONLUK DEV ATıLıM!   10:20   SAATLER DARALıYOR: 2026-YKS EK TERCIH SÜRECINDE SON SAATLER!  
 
     
   

Ekrem İmamoğlu tutuklandı... Ulaş Karasu: "12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasına ilişkin olarak "12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor. CHP 102 yıllık bir siyasi parti bu zulümlere karşı da dimdik duruyor. Bugün de Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı adayı yapmak için çıktığımız yolda AKP iktidarı Recep Tayyip Erdoğan çok rahatsız olmuştur" dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2025 Pazar 12:34   Okunma : 1401

(ANKARA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasına ilişkin olarak "12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor. CHP 102 yıllık bir siyasi parti bu zulümlere karşı da dimdik duruyor. Bugün de Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı adayı yapmak için çıktığımız yolda AKP iktidarı Recep Tayyip Erdoğan çok rahatsız olmuştur" dedi.

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun "yolsuzluk" iddialı Medya A.Ş. soruşturması kapsamında tutuklanmasına ilişkin olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, şunları söyledi:

"Cumhuriyeti kurmuş, Türkiye`yi çok partili sisteme taşımış, demokrasiyi getirmiş, 12 Eylül`de kapısına kilit vurulmuş Cumhuriyet Halk Partisi`nin bugün ne yazık ki 12 Mart`ta yapılamayanlar 12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor. CHP 102 yıllık bir siyasi parti bu zulümlere karşı da dimdik duruyor. Bugün de Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı adayı yapmak için çıktığımız yolda AKP iktidarı Recep Tayyip Erdoğan çok rahatsız olmuştur. Bunun hıncını, öcünü almak için de bugün Ekrem Başkanımıza karşı siyasi bir karar vermiş durumda. Onların zulmü ve adaletsizliklerine karşı ne Ekrem Başkan bir adım geri atar ne de bizler bir adım geri gideceğiz. Bu ülkeye demokrasiyi, adaleti getirene kadar, tek adam rejiminden kurtulana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. 81 ilde kurulan sandıklarda vatandaşlarımız demokrasiye, Ekrem İmamoğlu`na, CHP`ye sahip çıkıyorlar. Bizler de onların bu mücadelesini büyütmeye devam edeceğiz."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA