5 Mayıs 2026 Salı

11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!   23:59   İSTANBUL’DA TÜRK FINALI GURURU: DEV KUPAYı VAKıFBANK MÜZESINE GÖTÜRDÜ!   16:38   CHP’DE ‘ÖZKAN YALıM’ KARARı: YÜKSEK DISIPLIN KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı, İHRAÇ KARARı ÇıKTı!   13:52   DÜNYA BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NDE TÜRKIYE ÇıKıŞı: ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ’NDEN SERT ELEŞTIRI!   12:45   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BARıŞ VE DEMOKRASI VURGUSU: ’MÜCADELESINE ŞAHIDIZ’   19:38   MERSIN’DE MUSIKI RÜZGARı: SOLI TSM TOPLULUĞU GÖNÜLLERE DOKUNDU!   16:35   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NDE VAHAP SEÇER DÖNEMI!   16:25   BAŞKAN SEÇER’DEN ANKARA’DA ‘DEMOKRASI’ VE ‘ADALET’ MUHTıRASı: ‘HUKUK İKTIDARDAN ÜSTÜNDÜR!’   14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR  
 
     
   

Ekrem İmamoğlu tutuklandı... Ulaş Karasu: "12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasına ilişkin olarak "12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor. CHP 102 yıllık bir siyasi parti bu zulümlere karşı da dimdik duruyor. Bugün de Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı adayı yapmak için çıktığımız yolda AKP iktidarı Recep Tayyip Erdoğan çok rahatsız olmuştur" dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2025 Pazar 12:34   Okunma : 903

(ANKARA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasına ilişkin olarak "12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor. CHP 102 yıllık bir siyasi parti bu zulümlere karşı da dimdik duruyor. Bugün de Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı adayı yapmak için çıktığımız yolda AKP iktidarı Recep Tayyip Erdoğan çok rahatsız olmuştur" dedi.

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun "yolsuzluk" iddialı Medya A.Ş. soruşturması kapsamında tutuklanmasına ilişkin olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, şunları söyledi:

"Cumhuriyeti kurmuş, Türkiye`yi çok partili sisteme taşımış, demokrasiyi getirmiş, 12 Eylül`de kapısına kilit vurulmuş Cumhuriyet Halk Partisi`nin bugün ne yazık ki 12 Mart`ta yapılamayanlar 12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor. CHP 102 yıllık bir siyasi parti bu zulümlere karşı da dimdik duruyor. Bugün de Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı adayı yapmak için çıktığımız yolda AKP iktidarı Recep Tayyip Erdoğan çok rahatsız olmuştur. Bunun hıncını, öcünü almak için de bugün Ekrem Başkanımıza karşı siyasi bir karar vermiş durumda. Onların zulmü ve adaletsizliklerine karşı ne Ekrem Başkan bir adım geri atar ne de bizler bir adım geri gideceğiz. Bu ülkeye demokrasiyi, adaleti getirene kadar, tek adam rejiminden kurtulana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. 81 ilde kurulan sandıklarda vatandaşlarımız demokrasiye, Ekrem İmamoğlu`na, CHP`ye sahip çıkıyorlar. Bizler de onların bu mücadelesini büyütmeye devam edeceğiz."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA