12 Ocak 2026 Pazartesi

22:58   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN KÖKSAL AILESINE DESTEK: ‘GEÇMIŞ OLSUN’ ZIYARETI”   17:35   “DENIZLI MEYDANı ‘İSTIFA’ SESLERIYLE YANKıLANDı: ÖZEL’DEN TÜRKIYE’YE YÖNETIM MESAJı”   15:59   12 PARTI’DEN HALEP ÇıKıŞı: “SAVAŞ SUÇLARı DURDURULSUN, HALKLARıN BARıŞı KAZANSıN”   10:17   “VERGI VE SGK BORCU OLAN ESNAF SISTEM DıŞıNA İTILIYOR”   10:11    “BEYAZ BASTONLA BIR ADıM: MERSIN’DE EMPATI DENEYIMI”   22:47   MERSIN GAZETECILER CEMIYETI’NDEN 10 OCAK MESAJı: “GAZETECILIK KAMU ADıNA SORUMLULUK GEREKTIRIR”   19:38   “ÜLKE TARıMSıZ, TARıM MÜHENDISSIZ OLMAZ: 180 YıLLıK EĞITIM GELENEĞI ALARM VERIYOR”   17:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI 2025 YıLıNDA İKLIM VE SıFıR ATıK YÖNETIMINDE ÖNE ÇıKTı   17:01   TARSUS GERI DÖNÜŞÜM ATÖLYESI’NDE HER MALZEME DEĞER KAZANıYOR    16:55   CHP MERSIN İL GENÇLIK KOLLARı: KYK BURSU, ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERININ IHTIYAÇLARıNı KARŞıLAMAK ZORUNDADıR!   16:52   KORAL ÖMÜR’DEN 10 OCAK ÇALıŞAN GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:47   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN 10 OCAK ÇALıŞAN GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:30   MERSINLI EMEKLILERDEN OTURMA EYLEMI   17:05   “MERSIN’DE ORGANIK TARıM SERTIFIKASı ÜRETICININ KAZANCıNı VE DOĞAYı GÜÇLENDIRIYOR”   16:45   “RAMAZAN ÖKSÜZ: BASıN VE STK’LARLA İSTIŞARE ÖNCELIĞIMIZ”   16:39   “GAZETECILER GERÇEĞIN VE DEMOKRASININ SAVUNUCUSU”   16:32   BAŞKAN NECMI AĞAOĞLU’NDAN 10 OCAK GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:28   DEVRIMCI EMEKLILER SENDIKASı’NDAN CHP’NIN "MECLIS’I TERKETMEME" EYLEMINE DESTEK   16:11   MARDIN’DE 16 YAŞıNDAKI MELEK AYHAN’DAN GÜNLERDIR HABER ALıNAMıYOR. NAZMIYE AYHAN: "HER YERDE SENI ARıYORUM KıZıM"   16:10   ÖZGÜR ÖZEL: YOLLARA GEÇIŞ GARANTISI VAR, EMEKLIYE GEÇIM GARANTISI YOK  
 
     
   

Ekrem İmamoğlu tutuklandı... Ulaş Karasu: "12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasına ilişkin olarak "12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor. CHP 102 yıllık bir siyasi parti bu zulümlere karşı da dimdik duruyor. Bugün de Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı adayı yapmak için çıktığımız yolda AKP iktidarı Recep Tayyip Erdoğan çok rahatsız olmuştur" dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2025 Pazar 12:34   Okunma : 821

(ANKARA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasına ilişkin olarak "12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor. CHP 102 yıllık bir siyasi parti bu zulümlere karşı da dimdik duruyor. Bugün de Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı adayı yapmak için çıktığımız yolda AKP iktidarı Recep Tayyip Erdoğan çok rahatsız olmuştur" dedi.

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun "yolsuzluk" iddialı Medya A.Ş. soruşturması kapsamında tutuklanmasına ilişkin olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, şunları söyledi:

"Cumhuriyeti kurmuş, Türkiye`yi çok partili sisteme taşımış, demokrasiyi getirmiş, 12 Eylül`de kapısına kilit vurulmuş Cumhuriyet Halk Partisi`nin bugün ne yazık ki 12 Mart`ta yapılamayanlar 12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor. CHP 102 yıllık bir siyasi parti bu zulümlere karşı da dimdik duruyor. Bugün de Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı adayı yapmak için çıktığımız yolda AKP iktidarı Recep Tayyip Erdoğan çok rahatsız olmuştur. Bunun hıncını, öcünü almak için de bugün Ekrem Başkanımıza karşı siyasi bir karar vermiş durumda. Onların zulmü ve adaletsizliklerine karşı ne Ekrem Başkan bir adım geri atar ne de bizler bir adım geri gideceğiz. Bu ülkeye demokrasiyi, adaleti getirene kadar, tek adam rejiminden kurtulana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. 81 ilde kurulan sandıklarda vatandaşlarımız demokrasiye, Ekrem İmamoğlu`na, CHP`ye sahip çıkıyorlar. Bizler de onların bu mücadelesini büyütmeye devam edeceğiz."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA