16 Temmuz 2026 Perşembe

09:50   GÜLNAR’ıN KAYıP MIRASı GÜN YÜZÜNE ÇıKıYOR: LEKLEK FASULYESI İÇIN COĞRAFI İŞARET HAMLESI!   09:28   NASUH MAHRUKI HAKKıNDA YENI GÖZALTı KARARı! GEREKÇE O PAYLAŞıM...   09:05   MESSI TARIH YAZMAYA DEVAM EDIYOR! 2026 DÜNYA KUPASı’NDA DEV FINALIN ADı BELLI OLDU   22:05   ÖZGÜR ÖZEL SINCAN’A GITTI! TUTUKLANAN CAN GÜNER’DEN İLK MESAJ: ’ALNıMıZ AK’   21:49   MERSIN TÜRKIYE’YI SıRTLıYOR: DEV İHRACAT İVMESI!   21:35   ÖZEL DERSHANELERI GÖLGEDE BıRAKAN BAŞARı! MERSIN’DE LGS 2026’YA KURS MERKEZLERI DAMGA VURDU   20:29   MERSIN ÇAVAK TOKİ’DE TESLIM KRIZI: 1072 AILE İSYAN EDIYOR!   20:19   MERSIN’DE 30 YıLLıK ALTYAPı ÇILESI SON BULDU! SILIFKE’NIN O MAHALLELERI ARTıK KESINTISIZ VE SAĞLıKLı SUYA KAVUŞTU   14:13   ÖZGÜR ÖZEL: “TEMMUZ SONU, AĞUSTOS BAŞıNDA YENI PARTI IÇIN RESMI ADıM ATıLıR”   14:11   ÖZGÜR ÖZEL: “15 TEMMUZ’DA BIRLIKTE DIRENDIKLERIMIZ, BUTLAN SÜRECINDEN NASıL MEDET UMUYORLAR?”   14:06   İÇIŞLERI BAKANı MUSTAFA ÇIFTÇI, 15 TEMMUZ ŞEHITLIĞI’NDEKI ANMA TÖRENINE KATıLDı   14:04   HALUK LEVENT’IN EMNIYET IFADESI: "AHBAP ÇEKLERINI VE SENETLERINI KIMI YERLERDE TEMINAT OLARAK KULLANDıM"   13:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN MEZITLI’DE ÜRETICIYE ÇOK YÖNLÜ TARıMSAL DESTEK   10:38   ’GıDA GÜVENLIĞI TEHLIKEDE!’ CHP’LI DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE GıDA MÜHENDISLERI İÇIN KRITIK ÇAĞRı   10:23   METEOROLOJI’DEN SON DAKIKA UYARıSı: O BÖLGELERDE YAŞAYANLAR DIKKAT, BUGÜN HAVA TAMAMEN DEĞIŞIYOR!   08:01   2026 DÜNYA KUPASı’NDA İLK FINALIST BELLI OLDU! DEV MAÇTA FRANSA’Yı YıKAN İSPANYA FINALE UÇTU   06:51   ANKARA’DA SıCAK GECE! DEV OPERASYONDA ÇANKAYA BELEDIYE BAŞKANı HÜSEYIN CAN GÜNER DAHIL 24 TUTUKLAMA   16:23   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞU’NA GENEL BAŞKANLıK YARıŞı TEKLIFI: "YÜZDE 90’ıN ALTıNDA OY ALıRSAM SIYASETI BıRAKıYORUM"   15:57   LINDSEY GRAHAM’ıN KıZ KARDEŞI, SENATO’DAKI KOLTUĞUNU GEÇICI OLARAK DEVRALACAK   15:49   GAZIOSMANPAŞA BELEDIYESI DAVASı… TUTUKSUZ SANıK ÖZER AYıK: “BıRAKıN 300 BIN DOLARı, HAKAN BAHÇETEPE’YE BIR SU BILE IÇIRMEDIM”  
 
     
   

Ekrem İmamoğlu tutuklandı... Ulaş Karasu: "12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasına ilişkin olarak "12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor. CHP 102 yıllık bir siyasi parti bu zulümlere karşı da dimdik duruyor. Bugün de Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı adayı yapmak için çıktığımız yolda AKP iktidarı Recep Tayyip Erdoğan çok rahatsız olmuştur" dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2025 Pazar 12:34   Okunma : 1163

(ANKARA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasına ilişkin olarak "12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor. CHP 102 yıllık bir siyasi parti bu zulümlere karşı da dimdik duruyor. Bugün de Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı adayı yapmak için çıktığımız yolda AKP iktidarı Recep Tayyip Erdoğan çok rahatsız olmuştur" dedi.

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun "yolsuzluk" iddialı Medya A.Ş. soruşturması kapsamında tutuklanmasına ilişkin olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, şunları söyledi:

"Cumhuriyeti kurmuş, Türkiye`yi çok partili sisteme taşımış, demokrasiyi getirmiş, 12 Eylül`de kapısına kilit vurulmuş Cumhuriyet Halk Partisi`nin bugün ne yazık ki 12 Mart`ta yapılamayanlar 12 Eylül`de postallıların yaptığını kravatlı savcılar, hakimler yapmaya çalışıyor. CHP 102 yıllık bir siyasi parti bu zulümlere karşı da dimdik duruyor. Bugün de Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı adayı yapmak için çıktığımız yolda AKP iktidarı Recep Tayyip Erdoğan çok rahatsız olmuştur. Bunun hıncını, öcünü almak için de bugün Ekrem Başkanımıza karşı siyasi bir karar vermiş durumda. Onların zulmü ve adaletsizliklerine karşı ne Ekrem Başkan bir adım geri atar ne de bizler bir adım geri gideceğiz. Bu ülkeye demokrasiyi, adaleti getirene kadar, tek adam rejiminden kurtulana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. 81 ilde kurulan sandıklarda vatandaşlarımız demokrasiye, Ekrem İmamoğlu`na, CHP`ye sahip çıkıyorlar. Bizler de onların bu mücadelesini büyütmeye devam edeceğiz."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA