1 Ekim 2026 Perşembe

16:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, “HALK KART”ıN EYLÜL AYı TUTARLARıNı HESAPLARA YATıRDı   15:57   TBMM, YENI YASAMA YıLıNA SERMAYE PIYASALARıNDAKI FON KRIZI VE YATıRıMCı MAĞDURIYETI GÜNDEMIYLE BAŞLıYOR   15:50   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN ’’FON KRIZI’’ AÇıKLAMASı: “BIR AÇGÖZLÜ ÇETE TÜRK MILLETINE AĞıR ZARAR VERMIŞTIR”   15:48   YENİ PARTILI KAYA, "CINSEL ISTISMAR" SUÇUNDAN YARGıLANAN SANıĞıN SERBEST BıRAKıLMASıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLIĞE DEV YATıRıM: KAMPÜS MERSIN VE GARAJ MERSIN’DE ÜNIVERSITELER BULUŞTU   09:06   SON DAKIKA: AYM’DEN SÜRESIZ NAFAKA KARARı! ’SÜRESIZ’ İBARESI İPTAL EDILDI   01:01   SIYASETTE FLAŞ GELIŞME! DENIZ YAVUZYıLMAZ’ıN EŞI HAKKıNDA AĞıR SUÇLAMA: SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   18:50   “SIYASI CASUSLUK" DAVASı... MERDAN YANARDAĞ: “KUMPASıN NEDENI, YEREL SEÇIMLERI LEKELEMEK VE TELE1’E EL KOYMAK”   18:48   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN 65 YAŞ VE ÜZERI VATANDAŞLARA GÖZ MUAYENESI HIZMETI   18:05   CHP ABANT KAMPı SONA ERDI: KAPALı KAPıLAR ARDıNDA KURULTAY VE MYK ÇATLAĞı!   16:47   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN GAZETECI FATIH ERGIN’E DESTEK: “TUTUKLANMASı ZAMANıN RUHUNUN GEREĞIDIR”   16:47   AKıN GÜRLEK’TEN AHMET ŞıK’A SUÇ DUYURUSU VE TAZMINAT DAVASı   16:46   UTKU ÇAKıRÖZER’DEN X VE META’YA ERIŞIM ENGELLERI ÇAĞRıSı: “GELIN MECLIS’TE HESAP VERIN”   14:56   SAVCı, "SIYASI CASUSLUK" DAVASıNDA İMAMOĞLU, ÖZKAN, YANARDAĞ VE GÜN’ÜN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNı ISTEDI   13:55   ZEYTIN ÜRETICISI DERTLI: MALIYETLER ARTıYOR, ZEYTIN FIYATı DÜŞÜYOR   13:52   İBB DAVASı’NDA 89’UNCU GÜN BAŞLADı...   09:58   YENİ PARTI’DEN FON VURGUNU TEPKISI: DENIZ YAVUZYıLMAZ’DAN HÜKÜMET İSTIFA ÇAĞRıSı   09:50   DENIZ GÖKTAŞ TAHLIYE EDILDI: DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı TÜLAY HATIMOĞULLARı’NDAN GEÇMIŞ OLSUN MESAJı   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICIYE ÇIFTE KAZANÇ: GÜLNAR’DA İLK BADEM HASADı BAŞLADı   03:59   A MILLI TAKıM BURSA’DA AĞıR YARALı: İTALYA İKINCI YARıDA DA NEFES ALDıRMADı!  
 
     
   

CHP`nin Cumhurbaşkanı adaylığı ön seçimi... Gaziantepli vatandaş: "Şimdiye kadar AKP`liydim ama artık CHP`liyim"


CHP`nin Cumhurbaşkanı adaylığı ön seçimine partililer ve vatandaşlar yoğun bir katılım gösteriyor. Oy kullanmaya gelen bir vatandaş, "Şimdiye kadar AKP`liydim ama artık CHP`liyim. Hak, hukuk, adalet için CHP`liyim. Adaletsizlik var burada, ben mazlumu destekliyorum" dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2025 Pazar 16:20   Okunma : 1208

Haber: Jiyan ERKILIÇ

(GAZİANTEP) - CHP`nin Cumhurbaşkanı adaylığı ön seçimine partililer ve vatandaşlar yoğun bir katılım gösteriyor. Oy kullanmaya gelen bir vatandaş, "Şimdiye kadar AKP`liydim ama artık CHP`liyim. Hak, hukuk, adalet için CHP`liyim. Adaletsizlik var burada, ben mazlumu destekliyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tek aday olduğu CHP Cumhurbaşkanı önseçimde saat 08.00 itibarıyla oy kullanma işlemi başladı. 

Oy kullanmaya gelen gönüllü seçmen Ahmet Şahin, "Şimdiye kadar AKP`liydim ama artık CHP`liyim. Hak, hukuk, adalet için CHP`liyim. Adaletsizlik var burada, ben mazlumu destekliyorum" diye konuştu. CHP üyesi Cengiz Kaya ise, "Ekrem İmamoğlu gözaltına alındığı için çok üzgünüz. İmamoğlu`nun çıkmasını istiyoruz. Onun için buradayız, her zaman da burada olacağız" ifadelerini kullandı.  Gönüllü olan bir başka vatandaş Gülizar Aslan ise İmamoğlu için burada olduklarını belirterek, Recep Tayyip Erdoğan`ın artık gitmesini istediklerini belirtti. 

Üye olan bir başka vatandaş Selma Berk de "Tayyip Erdoğan her önüne geçeni hapse gönderiyor. Yeter, artık gitsin. İstemiyoruz kendisini" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA