16 Mayıs 2026 Cumartesi

22:12   MERSIN AKDENIZ’DE PAZARDA YANGıN VAR! CHP HEYETI CUMA PAZARı’NDA VATANDAŞı VE ESNAFı DINLEDI: "EMEKLI PAZARDAN BILE MAHRUM"   11:15   ’O İSIMLER SUSARAK SUÇA ORTAK OLUYOR!’ CHP’DEN ADALET BAKANLıĞı VE İKTIDARA ÇOK SERT İFTIRA TEPKISI: DOĞRUDAN SORUMLUSUNUZ!   11:05   ÖZGÜR ÖZEL’DEN GÜNDEMI SARSACAK ‘WHATSAPP’ ÇıKıŞı: ’SILINEN MESAJLAR GERI GETIRILSIN, HER ŞEY ORTAYA ÇıKACAK!’   09:20   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN FESTIVAL! KÜLTÜR PARK’TA ALKıŞ TUFANı KOPTU   08:40   ADANA İÇIN KRITIK DEPREM VE YAPıLAŞMA UYARıSı! ’BETON DEĞIL, BILIM KURTARıR’   01:02   TBB BAŞKANı VAHAP SEÇER’DEN GÜNDEMI SARSACAK ÇıKıŞ: ’HEP MI CHP’LI BELEDIYELER?’   22:49   UMUT SıNıR TANıMıYOR! 10 ÜLKEDEN ÇOCUKLAR TÜRKIYE’DE ‘MUCIZE’ İÇIN BULUŞTU   22:15   UMUT SıNıR TANıMıYOR! 10 ÜLKEDEN ÇOCUKLAR TÜRKIYE’DE ‘MUCIZE’ İÇIN BULUŞTU   22:10   GARANTI BBVA ILE MERSIN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARı BIRLIĞI’NDEN MERSINLI İŞ YERLERINE ÖZEL GÜÇLÜ İŞ BIRLIĞI   22:07   MERSIN’DE ‘ÖZGÜRLÜK’ DAĞıTıLDı: 60 KALBE DOKUNAN ANLAMLı TÖREN!   22:05   SIYASETTE KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR! CHP’DEN GÖVDE GÖSTERISI: ’TEK BIR SANDıK BILE SAHIPSIZ KALMAYACAK’   22:03   TARSUS’TA TARIH NOTAYA DÖNÜŞTÜ: MÜZEDE SANAT RÜZGARı ESTI!   22:01   CHP’LI IL BAŞKANLARıNDAN ORTAK AÇıKLAMA: İKTIDAR AHLAKI DEĞERLERININ TAMAMıNı YITIRMIŞ HALDEDIR   21:17   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU SILIFKE’YI SALLADı: ‘MISAFIR’ OYUNU AYAKTA ALKıŞLANDı!   09:40   CHP’DEN KARADENIZ ÇıKARMASı: ORDU’DA KRITIK ZIRVE! İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU VE ‘BELEDIYE OPERASYONLARı’ MASADA   09:27   KARAKAYA KÖYÜ’NDE ‘DIYORIT’ KRIZI KAPıDA! MAHKEME KARARı DANıŞTAY’A TAŞıNDı: ’YAŞAM HAKKı TEHLIKEDE’   09:15   ÇAY ÜRETICISINE 35 TL ŞOKU!    09:01   ODTÜ BAHAR ŞENLIĞI’NDEKI OLAYLARDA SıCAK GELIŞME: 6 TUTUKLAMA! O GÖRÜNTÜLERIN HESABı SORULUYOR   01:01   DÜNYA ÇIFTÇILER GÜNÜ KUTLU OLSUN   22:40   MERSIN’DE KORKUTAN YAKıT TANKı YANGıNı: BAKANLıK HABERI DUYURDU!  
 
     
   

CHP Cumhurbaşkanı adaylığı önseçimi... Elazığlı genç: "Ben parti üyesi değilim ama olmaya geldim"


CHP`de yapılan Cumhurbaşkanlığı önseçiminde parti üyelerinin yanı sıra üye olmayan vatandaşlar için de `dayanışma sandığı` kuruldu. Elazığ`ın çeşitli mahallelerinde kurulan sandıklara vatandaşların yoğun ilgisi gözlemlendi. Oy vermeye gelen bir genç, "Ben parti üyesi değilim ama olmaya geldim. Çünkü insanların fikirleri el konulabilir bir şey değildir" dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2025 Pazar 16:24   Okunma : 789

(ELAZIĞ) - CHP`de yapılan Cumhurbaşkanlığı önseçiminde parti üyelerinin yanısıra üye olmayan vatandaşlar için de `dayanışma sandığı` kuruldu. Elazığ`ın çeşitli mahallelerinde kurulan sandıklara vatandaşların yoğun ilgisi gözlemlendi. Oy vermeye gelen bir genç, "Ben parti üyesi değilim ama olmaya geldim. Çünkü insanların fikirleri el konulabilir bir şey değildir" dedi.

CHP`de Cumhurbaşkanı adayı belirlenmesi için yapılan ön seçimlerde parti üyelerinin yanısıra üye olmayan vatandaşlar için kurulan dayanışma sandığına Elazığ`da yoğun ilgi gözlemlendi. Adalet Partisi Elazığ İl Başkanı Zülküf Canpolat CHP İl Başkanlığına gelerek dayanışma sandığında oy kullandı. İmamoğlu`nun tutuklanmasının demokrasiye darbe olduğunu belirten Canpolat, "Demokrasiyi savunmak için geldik buraya. Demokratik hakkımızı kullandık. Herkes şunu bilsin ki kimse zorbalıkla birşey yapamaz. Yani şimdi Ekrem İmamoğlu`nu tutuklanması demokrasiye darbedir. Haksızlık karşısında susanda dilsiz şeytandır bunu da herkes bilsin. Burada bağıra bağıra söylüyoruz" dedi.

``İnsanların fikirleri el konulabilir bir şey değildir``

Ekrem İmamoğlu için kurulan dayanışma sandığında oy kullanan bir genç, parti üyesi olmadığını, ama yaşananlardan sonra partiye üye olmaya geldiğini belirterek, "Ben parti üyesi değilim ama olmaya geldim. Çünkü insanların fikirleri el konulabilir bir şey değildir. Hani bir slogan var ya; fikirlere kurşun işlemez diye. Gerçekten fikirlere kurşun işlemez. İnsanların fikirlerine jop, biber gazı, kurşun işlemeyecek. Yaşadıkları sürece mücadele edecek. Mücadele edilmemiş bir hayat yaşamaya değmez. Ben buna inanıyorum" dedi.

Bir başka vatandaş ise, "Ben CHP`li değilim. Ülkücüyüm, İYİ Partiliyim. Türk Milliyetçisiyim. Türk bayrağını benden daha fazla seven bir Allah`ın kulunu tanımıyorum. Türk vatanını seviyorum. Onun için İmamoğlu`nun sağlam olduğuna inanıyorum. Adama leke atıyorlar" dedi. Bir başka vatandaş da yapılanların haksızlık olduğunu düşündüğü için oy verdiğini söyleyerek, "Yapılan haksızlıkları görüyoruz o nedenle geldik. Ben CHP`li değilim. Hiç bir zaman da oy vermedim" diye konuştu. 

Oy vermeye gelen bir vatandaş, "Cumhurbaşkanlığına giden yol hapishaneden geçer" derken başka bir vatandaş, "Bu insanların özgür iradesini yok etmektir. Bundan öte birşey var mı? Buna inanıyoruz ve başaracağız" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA