19 Temmuz 2025 Cumartesi

08:31   YKS SONUÇLARı AÇıKLANDı... SAYıSAL BIRINCISI GAZIANTEP, SÖZEL VE EŞIT AĞıRLıK BIRINCISI ISE BURSA’DAN   08:11   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: NE KADAR UNUTTURMAYA ÇALıŞSANıZ DA BU HALK HER 10 KASıM’DA YINE AYAĞA KALKAR   20:28   GÜLNAR KıRSALıNDA ULAŞıMıN KALITESI BÜYÜKŞEHIR İLE ARTıYOR   19:25   TOROSLAR’DA PARKLAR DAHA CANLı, YEŞIL ALANLAR DAHA TEMIZ   19:19   TBMM GENEL KURULU’NDA AK PARTILI VARANK ILE CHP’LI BAŞARıR ARASıNDA "AYı" TARTıŞMASı   19:16   BÜYÜKŞEHIR’IN ÜCRETSIZ YÜZME KURSLARıYLA MERSIN’DE YÜZME BILMEYEN KALMAYACAK   22:26   TBMM GENEL KURULU’NDA "LGS" TARTıŞMASı...CHP’LI BAŞARıR: GÖREVDEN ALıNAN BILIŞIM SORUMLUSUNUN 2022’DE ÇOCUĞU DA TÜM SORULARı TAM YAPMıŞ   22:15   KAMU IŞÇILERI, İSTANBUL’DA SES YÜKSELTTI: “İŞÇILERIN BIRLIĞI SERMAYEYI YENECEK”   22:15   EKREM İMAMOĞLU: TERÖRÜN BITMESI ADıNA BAŞLATıLAN SÜREÇ, MILLETLE BIRLIKTE YAPıLMALıDıR   21:47   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: MEMURLAR, DOĞUMDAN ITIBAREN ILK ÖĞRETIM ÇAĞıNA BAŞLAYANA KADAR YARı ZAMANLı ÇALıŞABILECEK   20:35   TBB HEYETI, SAVUNMA HAKKı IÇIN AVUKATı TUTUKLU BULUNAN İMAMOĞLU’NUN KARAR DURUŞMASıNA KATıLDı   19:05   ZEYDAN KARALAR: "BEN IYIYIM, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜN OLDUĞU GÜNLER ÖZLEMIYLE..."   19:03   TBMM ZIRAI DON KOMISYONU DEĞERLENDIRME TOPLANTıSı... CHP’LI GÜRER: "NISAN AYıNDA YAŞANAN BIR DONA KASıM AYıNDA VERECEĞINIZ DESTEĞIN ARTıSı OLMAZ"   18:59   TBB BAŞKANı SAĞKAN, SILIVRI’DE EKREM İMAMOĞLU VE ZEYDAN KARALAR’ı ZIYARET ETTI   18:55   CHP’LI EMIR : TÜRKIYE’NIN FAILI MEÇHULLERLE ANıLAN BEYAZ TOROSLAR YERINE BARıŞLA, ADALETLE ANıLMASı GEREKIYOR   18:46   CHP’DEN KONGRE KARARı!   16:56   İMRALı HEYETI, ÖZGÜR ÖZEL ILE GÖRÜŞTÜ...   15:39   YENI ÖMERLI MAHALLESI’NDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı TAMAMLANDı   15:34   MERSIN BAROSU BAŞKANı ÖZDEMIR, İMAMOĞLU DURUŞMASıNA KATıLDı   11:36   BÜYÜKŞEHIR’IN SULAMA BORUSU DESTEĞIYLE ÜRETICI SUSUZ KALMıYOR  
 
     
   

Özgür Özel`in memleketi Manisa`da vatandaşlar sandıklara akın etti.. Oy kullanan bir vatandaş: "Z kuşağından özür diliyorum onlar harikaymış"


 CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in memleketi Manisa`da, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçimi için vatandaş sandıklara akın etti. Adalet için sandıklara geldiğini söyleyen vatandaşlar, CHP`ye de üye oldu. Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu`nunda dayanışma sandığına oy kullanan bir vatandaş, "Atatürk ilkeleriyle doğdum. Atatürk ilkeleriyle öleceğim. Ve biz eski bir eğitimci olarak nice Mustafa Kemaller yetiştirdik. O Mustafa Kemaller bugün boyun eğmezler. Dün denizdiler bugün hepsi okyanus. Ve ben `Z` kuşağı dediğimiz gençlerden özür diliyorum. Onlar harikaymış. Onlar bugün laik Türkiye Cumhuriyeti`nin sonsuza dek yaşatacaklarına inanıyorum. Konu artık demokrasi kavgası" dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2025 Pazar 16:08   Okunma : 463

Haber: Halil Yatar Kameraman: Eylem Ladin Değer 

(MANİSA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in memleketi Manisa`da, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçimi için vatandaş sandıklara akın etti. Adalet için sandıklara geldiğini söyleyen vatandaşlar, CHP`ye de üye oldu. Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu`nunda dayanışma sandığına oy kullanan bir vatandaş, "Atatürk ilkeleriyle doğdum. Atatürk ilkeleriyle öleceğim. Ve biz eski bir eğitimci olarak nice Mustafa Kemaller yetiştirdik. O Mustafa Kemaller bugün boyun eğmezler. Dün denizdiler bugün hepsi okyanus. Ve ben `Z` kuşağı dediğimiz gençlerden özür diliyorum. Onlar harikaymış. Onlar bugün laik Türkiye Cumhuriyeti`nin sonsuza dek yaşatacaklarına inanıyorum. Konu artık demokrasi kavgası" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in memleketi Manisa`da, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ön seçimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Adalet için sandıklara geldiğini söyleyen vatandaşlar ayrıca CHP`ye üye oldu. Eşiyle birlikte oy kullanmaya gelen bir vatandaş,  "Bu bir siyaset üstü durum. Evlatlarımın geleceği için bugün buradayız. Bütün çevremizi de buraya davet etti. Bu siyaset değil yani. Bulunduğumuz nokta Türkiye`nin ray değiştirme noktası. O yüzden artık çok önemsiyoruz. Gerçekten ilk defa karı koca biz uyuyamadık. Hiç bu kadar üzüntülü olduğumuz bir an da olmadı. İmamoğlu değil konu benim evlatlarım" derken; eşi, "Hukuk devletinde yaşamak istiyoruz. Biz ikimizde akademik kadrosu olan insanlarız. Diplomalarımız değil konu Türkiye`nin geleceği. Konu köpeğimizin geleceği, evlatlarımızın geleceği. Biz hukuka güvenmek istiyoruz. Kocaman bir adliye salonunda hukuksuzluğa karşıyız. Onun için tepkimizi koymaya geldik" diye konuştu. 

"İnşallah başkanımız da çıkacak"

"Herşey çok güzel olacak" diyen bir yaşlı vatandaş, "İnşallah başkanımız da çıkacak. Biz bunun inancındayız. El eleyiz. Kalpten ona destek veriyoruz. Çok uğraşıyorlar, biz temiziz" dedi. 

"Benim tahminim bugün 25-30 milyon oy çıkacak"

Eski CHP Manisa İl yöneticisi olduğunu söyleyen bir partili ise "Bugün burada olmamızın sebebi torunlarımızla ilgili. Demokrasinin yeniden inşa edilmesi. Elimizden geleni yapıyoruz. 1974 yılından beri koşturuyorum. Ama bu yönetim şekli bozuk. Benim tahminim bugün 25-30 milyon oy çıkacak. Eski bir yönetici olarak, eski bir il başkanı olarak 67 yaşındayım ben burada torunlarım ve çocuklarımız için geldik. Çocuklar yatağa aç yatmasın. Ben emekli bir insanım Diyanet İşleri Başkanı emeklilere de fitre verebilirsiniz dedi ama ben kabul etmedim. Edemem de. Ülkemizin refah, adalet bunun dışında özgürlüklerimizin yeniden geriye verilmesi. O nedenle geldik buraya vatandaşlık görevimizi yapmaya geldik" ifadelerini kullandı.

"`Z` kuşağı dediğimiz gençlerden özür diliyorum"

Bir başka vatandaş ise "Atatürk ilkeleriyle doğdum. Atatürk ilkeleriyle öleceğim. Ve biz eski bir eğitimci olarak nice Mustafa Kemaller yetiştirdik. O Mustafa Kemaller bugün boyun eğmezler. Dün denizdiler bugün hepsi okyanus. Ve ben `Z` kuşağı dediğimiz gençlerden özür diliyorum. Onlar harikaymış. Onlar bugün laik Türkiye Cumhuriyeti`nin sonsuza dek yaşatacaklarına inanıyorum. Konu artık demokrasi kavgası" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA