6 Haziran 2026 Cumartesi

16:01   ÖZGÜR ÖZEL GÜMÜŞHANE’DE: ARTıK MESELE BU PARTI IÇIN GEREKIRSE KURBAN OLMAK AMA BAŞARıLı OLMAK   15:48   KILIS BELEDIYE BAŞKANı HAKAN BILECEN, CHP’DEN ISTIFA ETTI   15:48   İSMAIL ARı’NıN DURUŞMASı ÖNCESINDE BASıN MESLEK ÖRGÜTLERINDEN AÇıKLAMA   15:47   ÖZGÜR ÖZEL, TRABZON’DA İMAMOĞLU’NUN KAYıNPEDERI FEHMI KAYA’Yı HASTANEDE ZIYARET ETTI   15:45   ARZU ÇERKEZOĞLU’NDAN ÇAĞRı: AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNA GERILEYEN ÜCRETLERI DERHAL REVIZE EDIN   15:13   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI ALI BOZAN’DAN İBAN MAĞDURLARı İÇIN KANUN TEKLIFI   14:17   MERSIN BAROSU: ”YOKSULLUK NAFAKASı, KADıNLARıN EKONOMIK GÜVENCESI VE EŞITLIK HAKKıNıN BIR PARÇASıDıR”   14:11   YENIŞEHIR’DE GERI DÖNÜŞÜM SEFERBERLIĞI   14:06   TARSUS BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   10:01   SIYASET KULISI BU HAMLEYLE ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL TRABZON’DAN ÖYLE BIR MESAJ VERDI KI...   09:23   MERSIN’DE SANAT RÜZGARı! BÜYÜKŞEHIR’IN ÜCRETSIZ KURSLARıNDA EĞITIM ALANLAR ARTıK SAHNEYE HAZıR   23:38   TBB BAŞKANı VAHAP SEÇER’DEN MUSTAFAPAŞA ÇıKARTMASı: ’DENEYIMLERIMIZI VE GÜCÜMÜZÜ PAYLAŞACAĞıZ!’   21:17   YEREBATAN SARNıCı İÇIN FLAŞ KARAR! MAHKEME İBB’NIN TAHLIYESINI DURDURDU   20:11   CHP’DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM! YDK TOPLANDı: İHRAÇ KARARLARı İPTAL EDILDI, ŞERHLER HAVADA UÇUŞTU!   19:23   BETON VE ASFALT YETMEZ! BAŞKAN SEÇER’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK ‘DEMOKRASI’ ÇıKıŞı: ’YAPTıĞı İŞE %50 BAŞARıYLA BAŞLAR’   16:15   DORUK MADENCILIK: 15 MAYıS’TA IŞTEN AYRıLAN ÇALıŞANLARıN TÜM YASAL HAKLARıNA ILIŞKIN ÖDEMELER TAMAMLANDı   16:14   MUHALEFET LIDERLERI DORUK MADENCILIK IŞÇILERIYLE BULUŞTU: BU ÜLKE BIR EMEK CEHENNEMI   15:13   SINAN SEPETÇI: BANA OĞLUMUN ILK ADıMLARıNı PARMAKLıKLARıN ARKASıNDAN IZLETTILER   15:11   TKDF BAŞKANı GÜLLÜ’DEN SÜRESIZ NAFAKA IPTALINE TEPKI: EKONOMIK BAĞıMSıZLıĞıNı KAYBEDEN KADıN, ŞIDDETTEN UZAKLAŞMA IMKANıNı DA KAYBEDER   14:10   İSTANBUL BAROSU ’SÜRESIZ NAFAKA’ DÜZENLEMESININ IPTALINE TEPKI GÖSTERDI  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, koltuğunu çocuklara devretti


Mersinli öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer`i ziyaret etti. Öğrencilere makam koltuğunu devreden Seçer, "Ulusal egemenlik, ulusun kendi kendini yönetme yetkisi ve kendi tercihleriyle yönetilmesidir. Bizlerden sonra birileriniz mutlaka başkan olacak" dedi. 

 

Tarih : 22 Nisan 2025 Salı 13:54   Okunma : 975

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın sevincini yaşayan öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer`i ziyaret etti. Ziyarette Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Saim Demir, Akdeniz Fatih İlkokulu Müdürü Dilek Göl ve okulun öğrencileri İlayda Özyar, Yasin Çiftçi, Yasmin Almansour, Çınar Yardımcı ve öğretmenleri Gamze Berk yer aldı. Misafirlerini samimiyetle karşılayan Seçer, geleneksel olarak çocuklara koltuğunu devretti. Makam koltuğuna oturan öğrenciler, kente ve çocuklara dair gerçekleşmesini istedikleri taleplerini Seçer`e iletti. 

"Bizlerden sonra birileriniz mutlaka başkan olacak"

Ziyarette konuşan Seçer, yeni nesillerin geleceğin yöneticileri olduğunu vurguladı. "Bizlerden sonra birileriniz mutlaka başkan olacak" diyen Seçer, onların eğitimle, beceriyle ve çalışmayla topluma faydalı bireyler haline geleceğini ifade etti. Çocuklara ulusal egemenlik kavramını aktaran Seçer, bu kavramın halkın kendi kendini yönetme yetkisine sahip olması anlamına geldiğini belirtti. Seçer, "Ulusal egemenlik, ulusun kendi kendini yönetme yetkisi ve kendi tercihleriyle yönetilmesidir" dedi. Seçer, ayrıca 23 Nisan`ın sadece çocuklar için değil, tüm ulus için çok kıymetli ve anlamlı bir gün olduğunun altını çizdi.

"Çok güzel etkinliklerimiz var onlara da katılırsınız"

Uluslararası Çocuk Festivali`ne de değinen Seçer, etkinliğe yurt dışından ve Türkiye`nin birçok ilinden çocukların katıldığını söyledi. Festival kapsamında düzenlenen etkinliklerden bahseden Seçer, öğrencileri bu kutlamalara davet etti. Seçer, "2. Uluslararası Mersin Çocuk Festivali kapsamında 10 ülkeden ve Türkiye`nin diğer illerinden, Adana`dan Edirne`ye kadar öğrencilerimiz var. Çok güzel etkinliklerimiz var onlara da katılırsınız" diye konuştu.

Belediye binasında bulunan Çocuk Tiyatro Sahnesi hakkında da bilgi veren Seçer, çocuklara anlayış ve şeffaflık sunmak istediklerini ifade ederek, "Belediye binamızda çocuk tiyatromuz var, bunu çok önemsiyoruz. Çocuklar belediyenin güler yüzlü bir yer olduğunu görsünler istiyoruz. Burada özel bir çalışma arkadaşımız var. Binanın en alt katında piyanomuz var, orada piyano çalıyor. Tüm binadan duyabilirsiniz. Devlet algısını yumuşatmak istiyoruz, çocuğa anlayış bu yaşta yerleşiyor" dedi. Seçer, bu uygulamaların çocukların devleti daha sıcak bir yüzle tanımalarına yardımcı olduğunu söyledi. 

Ziyaret, Seçer`in çocuklara hediye takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA