28 Mayıs 2025 Çarşamba

15:02   TARSUS TSO YÜKSEK İSTIŞARE KURULU 2025 YıLı TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   14:50   TOROSLAR’DA KADERINE TERK EDILEN GÖLET ALANıNDA ıSLAH ÇALıŞMALARıNA BAŞLANDı   09:42   BÜYÜKŞEHIR, DENIZ VE KıYı YAŞAMı İÇIN VATANDAŞ BILIMI ETKINLIĞINE EV SAHIPLIĞI YAPTı   09:59   EUROLEAGUE ŞAMPIYONLUK HEYECANı, AHLATLıBEL`DE YAŞANDı   09:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, ONKOLOJI HASTALARıNA ÜCRETSIZ ULAŞıM HIZMETI SAĞLıYOR   09:24   TARSUS`TA "25.05.2025"TE 20 ÇIFTIN NIKAHı KıYıLDı   22:49   ÖZGÜR ÖZEL: THY AVRUPA LIGI FINALINDE MONACO`YU MAĞLUP EDEREK ŞAMPIYON OLAN FENERBAHÇE BEKO BASKETBOL TAKıMıNı TEBRIK EDIYORUM   22:47   FENERBAHÇE BEKO, EUROLEAGUE FINAL FOUR MÜCADELESINDE MONACO`YU 81-70 MAĞLUP EDEREK IKINCI KEZ AVRUPA ŞAMPIYONU OLDU   23:05   ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE`NIN HER YERINDE BIRLEŞEN DEMOKRATLAR, OTOKRATLARıN ZULMÜNE GALIP GELECEK   22:05   EKREM İMAMOĞLU: GENÇLERIMIZ HALA AILELERINE, ARKADAŞLARıNA, ÖĞRETMENLERINE HASRET BIR ŞEKILDE ADALET BEKLIYOR   21:03   TRENDYOL SÜPER LIG`IN 37. HAFTASı: GÖZTEPE EVINDE GALATASARAY`A 2-0 MAĞLUP OLDU   19:50   DERVIŞOĞLU: “MEMLEKETIN BAŞıNA YÜZYıLıN SON ÇEYREĞINDE GELEN EN BÜYÜK FELAKET RECEP TAYYIP ERDOĞAN`ıN BIZZAT KENDISIDIR”   18:39   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, SOSYALIST ENTERNASYONAL TOPLANTıLARı KAPSAMıNDA BIR DIZI GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTIRDI   18:37   CHP`NIN ‘MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR` MITINGI YARıN BURSA`DA… BURSALı VATANDAŞLAR: “VATANDAŞ AÇ KALMıŞ, SUSUZ KALMıŞ HIÇ UMURLARıNDA DEĞIL”   18:29   CHP GENÇLIK KOLLARı, SOSYALIST ENTERNASYONAL TOPLANTıSı`NıN YAPıLDıĞı SOKAĞA “İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK” PANKARTLARıYLA SıRALANDı   18:01   DIYARBAKıR`DA YAKıLARAK ÖLDÜRÜLEN BABA VE OĞLUNUN CINAYET SEBEBI ORTAYA ÇıKTı: 200 BIN TL`LIK ALACAK MESELESI   15:04   DEPREMDE 78 KIŞIYE MEZAR OLAN HAKIMBEY APARTMANı DAVASı... DOSYA ESAS HAKKıNDAKI GÖRÜŞÜNÜ HAZıRLAMASı IÇIN TEKRAR SAVCıYA GÖNDERILECEK   14:51   CHP`DE GRUP YÖNETIMI VE TBMM BAŞKANLıK DIVANı ÜYELERI IÇIN SEÇIMLER YAPıLDı... 3 GRUP BAŞKANVEKILI GÖREVE DEVAM EDECEK, TEKIN BINGÖL TBMM BAŞKANVEKILI OLDU   13:05   ALI MAHIR BAŞARıR: "KAYYUMU BU MECLIS`TE LEGALLEŞTIRECEK HIÇBIR ADıMA IZIN VERMEYIZ”   13:04   EKREM İMAMOĞLU: "SANDıKTAN SANA HAYALINI BILE KURAMAYACAĞıN, TARIHE GEÇECEK GÜÇLÜ BIR TOKAT ÇıKACAK"  
 
     
   

CHP Gençlik Kolları İl Başkanları Silivri`de... "Mücadelemizden bir adım geri atmayacağız"


CHP Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanı Erdem Kara, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın`ın yarın görülecek olan davasına ilişkin Silivri`de yaptığı açıklamada, "Mücadelemizden bir adım geri atmadık ve atmayacağız. Siyasallaşan yargı operasyonlarıyla bizleri yıldırabileceklerini sananlar daha da büyük bir kararlılıkla yolumuza devam ettiğimizi bilmelidirler. Milletle ettiğiniz hiçbir kavgayı kazanamadınız, kazanamayacaksınız. Demokrasiye, ifade özgürlüğüne vurduğunuz hiçbir darbeyle sesimizi kısamadınız, kısamayacaksınız. Gösterdiğiniz hiçbir sopayla gençliği korkutamadınız, korkutamayacaksınız" diye konuştu.

 

Tarih : 29 Nisan 2025 Salı 18:44   Okunma : 321

(İSTANBUL) - CHP Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanı Erdem Kara, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın`ın yarın görülecek olan davasına ilişkin Silivri`de yaptığı açıklamada, "Mücadelemizden bir adım geri atmadık ve atmayacağız. Siyasallaşan yargı operasyonlarıyla bizleri yıldırabileceklerini sananlar daha da büyük bir kararlılıkla yolumuza devam ettiğimizi bilmelidirler. Milletle ettiğiniz hiçbir kavgayı kazanamadınız, kazanamayacaksınız. Demokrasiye, ifade özgürlüğüne vurduğunuz hiçbir darbeyle sesimizi kısamadınız, kısamayacaksınız. Gösterdiğiniz hiçbir sopayla gençliği korkutamadınız, korkutamayacaksınız" diye konuştu.

CHP Gençlik Kolları İl Başkanları, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın`ın yarın görülecek olan davasıyla ilgili Silivri`de açıklama yaptı. 

CHP`li Kara, şunları kaydetti:

"Yarın burada yalnızca Gençlik Kolu Genel Başkanımız Cem Aydın`a değil, cumhuriyet gençliğine yönelik bir yargı operasyonun duruşması görülecek. Söz konusu dava yalnızca bir bireyin değil, ifade özgürlüğünün, düşünce çeşitliliğinin ve gençliğin siyaset yapma hakkının yargılanması anlamına gelmektedir. Bu davada alınacak karar sadece bir kişinin geleceğini değil, aynı zamanda bu ülkenin ifade özgürlüğü ve demokrasiye olan bağlılığını da belirleyecektir. Özgürlüklerin yargılandığı bir ortamda hukuk değil, korku hüküm sürer. Oysa ihtiyaç duyduğumuz şey korku değil, cesaret; baskı değil, özgürlüktür.

Bizler kuruluşun ve kurtuluşun Partisi CHP`nin gençlik örgütleriyiz. Türkiye`nin en büyük ve en köklü gençlik örgütleriyiz. Hafızamızda kuruluşu, kurtuluşu ve cumhuriyeti taşırız. Vatan toprağına tutkuyla, ülkesine sevgiyle bağlı tüm gençlerin temsilcisiyiz. Gençlik Kolları Genel Başkanımız Cem Aydın`ı bir sabah vakti fiili gözaltı denilecek prosedürlerle ifadeye götürenler hakkında tedbir kararı koyanlar bu ülkenin gençlerinden korkanlardır. Bu hamlelerle CHP`nin gençliğine sopa gösterebileceğini sananlar büyük ve çok büyük bir yanılgı içindelerdir. Bizim her geçen gün büyüyen milyonlara dönüşen bir mücadelemiz vardır. Cesaretimiz haklı olmanın verdiği sarsılmaz bir gücümüz vardır. Yargı operasyonlarıyla bizleri sindirebileceğinizi sananlara buradan bir kez daha haykırıyoruz. Gençliği yargılayamazsınız, gençliği yargılayamazsınız ve gençliği yargılayamazsınız. Yaşanan sayısız adaletsizliğe karşı sesimizi hep yükselttik. Yükseltmeye devam edeceğiz.
 
Mücadelemizden bir adım geri atmadık ve atmayacağız. Siyasallaşan yargı operasyonlarıyla bizleri yıldırabileceklerini sananlar daha da büyük bir kararlılıkla yolumuza devam ettiğimizi bilmelidirler. Milletle ettiğiniz hiçbir kavgayı kazanamadınız, kazanamayacaksınız. Demokrasiye, ifade özgürlüğüne vurduğunuz hiçbir darbeyle sesimizi kısamadınız, kısamayacaksınız. Gösterdiğiniz hiçbir sopayla gençliği korkutamadınız, korkutamayacaksınız.
 
Bizler önünde bulunduğumuz Silivri zindanını iyi biliyoruz. Ergenekon ve Balyoz kumpaslarından, Gezi davasından ve Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu`nun tarihi savunmasından biliyoruz. Hiçbir baskıda, hiçbir zulümde, hiçbir kötülükte yıkılmadık, yıkılmayacağız. Buradan bir kez daha ilan ediyoruz. Bizler meydanlarımızı ve sokaklarımızı doldurmaya devam edeceğiz. Adaletsizliğe karşı ses olmaya devam edeceğiz. Doğruları söylemeye devam edeceğiz. Cumhuriyete ve önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk`e sahip çıkmaya devam edeceğiz.
 
19 Mart darbe girişimine karşı çıktıkları, millet iradesini savundukları için kötü muameleye maruz bırakılan, tutuklanan ailelerinden, okullarından koparılan tüm genç arkadaşlarımızla omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Mücadelemiz tüm gençliğin onur, adalet, haysiyet ve demokrasi mücadelesidir. Mücadelemiz, gelecek mücadelesidir. İçinde hayal kurabilen bir ülke mücadelesidir. Gençliği işsizlikle, yoksullukla, güvencesizlikle sindirebileceklerini sananlar, bilsinler ki sinmeyeceğiz.
 
Gençlik Kolları İl Başkanları olarak, başta Genel Başkanımız Cem Aydın olmak üzere tek bir arkadaşımızı arkada bırakmayacağız. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu`nu geri alacağız. Belediye başkanlarımızı ve yol arkadaşlarımızı geri alacağız. Ülkemizi hak ettiği aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Gençlik güçlüdür, gençlik örgütlüdür, gençlik birliktedir ve gençlik yargılanamaz. Adalete inancı olan tüm arkadaşlarımız ile yarın saat 10.00`da Silivri 1 No`lu duruşma salonunda görüşmek üzere. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyoruz."
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA