27 Ekim 2026 Salı

09:26   ÖZGÜR ÖZEL 81 İL BAŞKANıYLA MASADA: ’ARTıK KIMSE KOLTUĞUNU VEKILE BORÇLU OLMAYACAK’   01:10   MERSINLI KADıN ÇIFTÇILER KONGRE SARAYı’NDA BULUŞTU: EMEĞIN BEREKETI GELECEĞE TAŞıNıYOR   10:59   SÜRÜCÜLER DIKKAT! 1 KASıM’DA DEPOLAR ALEV ALACAK: BENZIN VE MOTORINE YÜKLÜ ZAM KAPıDA!   10:35   SıRBISTAN’DA TARIHI DEPREM! 12 YıLLıK VUCIC DEVRI BITTI: ÖĞRENCILER SANDıKTAN ZAFERLE ÇıKTı   10:01   MEDYA DÜNYASıNDA BASKıLAR SÜRÜYOR: GAZETECILERIN TUTUKLANMASı VE ETIK TARTıŞMALARı DERINLEŞIYOR   09:59   MERSIN’DE TURIZM SEKTÖRÜNE DEV DESTEK: MERCEK’LE YENI BIR MESLEK KAPıSı AÇıLıYOR!   16:31   CUMHURIYETIN 103. YıLıNA ÖZEL UNUTULMAZ GECE: MERSIN DOB ’ÜÇ DESTAN’ İLE SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR   16:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AKDENIZ’E DEV YATıRıM: 659 BIN TON ASFALT, 750 MILYONLUK KAVŞAK!   20:23   LÖSEV’DEN 28. YıLDA DEV ETKINLIK: GÜNDOĞDU’DAN KÜLTÜRPARK’A TURUNCU KORTEJ!   20:20   TARSUS’UN YEŞIL ALTıNı COŞKUYLA KUTLANıYOR: 3. ULUSLARARASı SARıULAK ZEYTIN FESTIVALI KAPıLARıNı AÇTı   19:23   ULAŞıMDA DEVRIM GIBI TEKLIF: TAKSI, MINIBÜS VE KAMYONLARA ÖTV’SIZ AKARYAKıT YOLDA Mı?   19:08   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKCI MGC’YI ZIYARET ETTI: ’ÖZGÜR BASıN EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’   18:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖZEL GEREKSINIMLI ÇOCUKLARıN AILELERINE GÜVENLI İNTERNET VE MAHREMIYET EĞITIMI   18:39   MERSIN’DE BÜYÜLEYICI BIR MITOLOJIK DENEYIM: ’PAN’ıN SON DANSı’ SAHNE ALıYOR!   18:30   GELECEĞIN KAPTANLARı MERSIN’DE YETIŞIYOR! VALI TOROS SIMÜLATÖR KOLTUĞUNA GEÇTI, ÇALıŞMALARı İNCELEDI   17:23   KKTC 5. CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR VE İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI’DEN OKUL ZIYARETI   09:41   UZAKTAKI KÖYLERE MOBIL KUAFÖR DESTEĞI! BINLERCE VATANDAŞıN AYAĞıNA KADAR GITTI   09:34   MERSIN İŞ DÜNYASıNDA DEV BULUŞMA! VEYSEL SARı’DAN SANAYI SITESI MESAJı: ’ESNAF KALKıNMANıN FIDANLıĞıDıR’   09:30   İSTANBUL SIYASETINDE DEPREM: 23 YıLLıK PARTISIYLE YOLLARıNı AYıRDı, KADıKÖY’ÜN RENGINI DEĞIŞTIRDI!   10:59   ÇOCUKLARıN YETENEKLERI BU KAMPÜSLERDE KEŞFEDILIYOR: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN EĞITIMDE TAM FıRSAT EŞITLIĞI!  
 
     
   

Deniz Yücel`den Bakan Yerlikaya`ya otobüs tepkisi: "Görev tanımınızda montajcılık mı var?"


CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya`nın açıklamalarına tepki göstererek, "Görev tanımınızda montajcılık mı var? Güvenlik kamerası görüntülerinin tamamını yayınlamayıp, otobüs polisi eziyormuş gibi gösterip, algı operasyonu için medyaya servis ediyorsunuz. Keşke geçen hafta inkar ettiğin bantlarla kendi ağzını bantlasaydın da kendini de Bakanlığını da bu hallere düşürmeseydin" dedi.

 

Tarih : 2 Mayıs 2025 Cuma 18:15   Okunma : 2461

(ANKARA) - CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya`nın açıklamalarına tepki göstererek, "Görev tanımınızda montajcılık mı var? Güvenlik kamerası görüntülerinin tamamını yayınlamayıp, otobüs polisi eziyormuş gibi gösterip, algı operasyonu için medyaya servis ediyorsunuz. Keşke geçen hafta inkar ettiğin bantlarla kendi ağzını bantlasaydın da kendini de Bakanlığını da bu hallere düşürmeseydin" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen program için eski Meclis binasına gitmeye çalışan CHP heyetinin bulunduğu otobüsü kullanan Gökhan Gülyurt, polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymadığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Gülyurt, Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gülyurt`un gözaltına alınmasının ardından otobüsün polis aracının yanından geçtiği görüntüler kamuoyuna servis edilmişti. CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, bu görüntülerin servis edilmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya`ya tepki gösterdi. Yücel`in "İçişleri Sekreterine sesleniyorum" başlığıyla yaptığı paylaşım şöyle:

"Tüm yasaklarınıza rağmen İstanbul, Ankara ve 81 ilimiz bir aydır sel olup meydanlara akarken, 23 Nisan`da Atatürk`ün kurduğu Birinci Meclis`ten, Anıtkabir`e yürüyüş yapmamıza engel olmaya çalışmanız, en basit deyimiyle; izansızlıktır, iş bilmezliktir. Bu şuursuz ve kanunsuz niyetle, yazılı emir verme cesareti bile gösteremeden polisimizi öne sürmeniz ise tam anlamıyla basiretsizliktir. Ortaya çıkan her türlü tatsız görüntüden, bu şuursuz yönetim anlayışınız sorumludur.

Görev tanımınızda montajcılık mı var? Güvenlik kamerası görüntülerinin tamamını yayınlamayıp, otobüs polisi eziyormuş gibi gösterip, algı operasyonu için medyaya servis ediyorsunuz. Hiç merak etmeyin, kahraman Türk polisi, dostunu da kendisine kimin zulmettiğini de iyi biliyor. Polisimiz de, demokratik bir hukuk devletine kavuşmak, görevini kanun ve nizam çerçevesinde yapmak için gün sayıyor. Bu acziyet de nedir? Kendi sözünün kıymeti olmadığı için, Emniyet Genel Müdürlüğü`nün resmi sayfasının arkasına saklanmak bile ne kadar aciz ve kifayetsiz olduğunun göstergesidir. Keşke geçen hafta inkar ettiğin bantlarla kendi ağzını bantlasaydın da kendini de Bakanlığını da bu hallere düşürmeseydin."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA