20 Aralık 2025 Cumartesi

14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU   12:35   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, İSRAIL TARIHININ EN BÜYÜK DOĞAL GAZ ANLAŞMASıNı MıSıR ILE IMZALADı   09:20   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTÇIYE CAN SUYU: ÖRTÜ ALTı ÜRETIME GÜÇLÜ DESTEK”   14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:03   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:23   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:51   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:40   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:30   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:20   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"  
 
     
   

Feyzioğlu ve Batum :16 Nisanda Kararımız Hayır..


TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Süheyl Batum ,16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasının bir parti meselesi değil, vatan millet memleket meselesi olduğunu söyledi.

 

Tarih : 10 Nisan 2017 Pazartesi 00:45   Okunma : 1352

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr.Metin Feyzioğlu ile CHP 24.Dönem Milletvekili Prof.Dr. Süheyl Batum, Mersin'in Anamur İlçesi'nde 'Türkiye Anayasasını Tartışıyor' konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Feyzioğlu,Konuşmasına  konferansa önlem almak için gelen çevik kuvvet polisleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu yaralanan 7 polise geçmiş olsun dileklerini ileterek başladı.. Referandumda 'evet' çıkması durumunda yargı, yürütme ve yasamanın tek kişiye verileceğini ve bunun büyük bir tehlike olduğunu kaydeden Feyzioğlu, "Enver Paşa çok iyi bir milliyetçiydi. Alman gemilerinin Rus limanlarını bombalamak için Çanakkale Boğazını geçmelerine izin vermesi, Osmanlı İmparatorluğu'nun sonu olacak olan 1'nci Dünya Savaşı'na sürüklenmesine neden oldu.

Görüyorsunuz Saddam Hüseyin, Kuveyt'i işgal etmeye kalktı Irak'ın ve kendisinin sonunu hazırladı. Kaddafi, Esat ona keza. Demek istediğim istişare olmadan bir kişi ne kadar doğru karar verebilir. Mutlaka bir yerde yanlış yapacaktır. Yeni sistemde de meclis dahil. Bu kadar üstün yetkilerle donatılmış bir kişiyi denetleyecek bir meclis ve bir merci yoktur"dedi. Feyzioğlu, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum oylamasının bir parti meselesi değil, vatan, millet, memleket meselesi olduğunu  kaydederek, "Biz bu mücadeleyi kendimiz için değil, bizden sonra gelecek olan evlatlarımızın aynı sıkıntıları çekmemesi için veriyoruz.  Bizi vursalar da kırsalar da bu yoldan dönmeyiz" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  tbb, 16 nisan, referandum, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA