6 Temmuz 2025 Pazar

21:59   CHP’NIN ’’MILLET İRADESINI SAHIP ÇıKıYOR’’ MITINGI... EKREM İMAMOĞLU: BIZ TÜRKIYE’YI SADECE YÖNETMEK IÇIN DEĞIL; ONARMAK, IYILEŞTIRMEK, KALKıNDıRMAK IÇIN YOLA ÇıKTıK   19:45   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ZALIMIN SONU YAKLAŞTıKÇA ZULMÜ ARTAR   19:38   "DARBE SÜRÜYOR. HALKıN IRADESI GASP EDILIYOR" DIYE PAYLAŞıM YAPAN TIMUR SOYKAN’A "HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA" SUÇLAMASı   18:50   GAZETECI TIMUR SOYKAN, GÖZALTıNA ALıNDı   16:50   CHP MYK TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "‘BIRINCI PARTIYIM’ DIYENI SEÇIME BEKLIYORUM. KENDINE GÜVENENI SEÇIME BEKLIYORUM. KASıMPAŞA DELIKANLıSıYSAN SEÇIME BEKLIYORUM"   15:50   İSTANBUL TABIP ODASı CHP’LI BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONA TEPKI GÖSTERDI: BÖYLE GITMEZ! BASKıYLA, ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ   15:30   ALI MAHIR BAŞARıR: “BIZE SAHIP ÇıKıN. BIZ ARTıK AKP’NIN YARGıSıNA DEĞIL; HALKıN TERAZISINE, YARGıSıNA GÜVENIYORUZ”   14:55   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:45   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:35   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:25   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR   13:05   AFAD: HATAY’ıN ANTAKYA ILÇESI AÇıKLARıNDA 3,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   12:49   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... KESK: HALKıN ÖZGÜR IRADESINI TANıMAYAN, DEMOKRASIYLE SORUNU OLAN BIR ZIHNIYETIN HALK IRADESINE DARBE GIRIŞIMIDIR   11:59   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... AVRUPA KONSEYI YEREL VE BÖLGESEL YÖNETIMLER KONGRESI BAŞKANı COOLS: YENI GÖZALTı DALGASı ILE YAPıLAN TASFIYEYI ŞIDDETLE KıNıYORUM   11:45   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... DEM PARTI: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNıN SÜREKLI OLARAK TEHDIT ALTıNDA TUTULMASı, YALNıZCA SIYASI PARTILERI DEĞIL, TÜRKIYE’NIN TOPLUMSAL BARıŞ VE DEMOKRATIK ÇÖZÜM UMUDUNU DA HEDEF ALMAKTADıR"   11:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, İKLIM KRIZINE KARŞı ALDıĞı ÖNLEMLERLE ‘A-’ PUANıNA YÜKSELDI   11:09   CHP MYK OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı   11:05   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ’’SEÇILMIŞLERE, TÜRKIYE HALKLARıNA YAPıLAN BU EZIYETTEN VAZGEÇILMELIDIR’’   10:16   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... VAHAP SEÇER: DEMOKRASIMIZ CIDDI BIR TEHDIT ALTıNDA   10:10   GÖZALTıNA ALıNAN ADANA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı KARALAR: BENIM PARAYLA, PULLA, ÜÇKAĞıTLA IŞIM YOK  
 
     
   

Feyzioğlu: Referandum felakete sürükleyecek bir projenin başlangıçı..


Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, referandumun Türkiye’yi felakete sürükleyecek bir proje olduğunu belirterek, Bu milli bir mesele. bu gemi batarsa sizde batarsınız bizde batarız dedi.

 

Tarih : 10 Nisan 2017 Pazartesi 02:01   Okunma : 1127

Kazanlı da düzenlenen 'Anayasa Değişikliğini Tartışıyoruz' etkinliğinde konuşan TBB Başkanı Feyzioğlu, ülkede yapılan iyi şeylerle gurur duyduğunu belirterek, Köprüler yaptınız gurur duyuyoruz hepsiyle gurur duyuyoruz. Hızlı trenler yaptınız hepsiyle gurur duyuyoruz. Gavurun treni değil o bu milletin treni. Boğazı iki taraftan geçtik elbette gurur duyuyoruz. Yapılan her şeyle gurur duyuyoruz. Bu ülkeye bir tuğla koyan kim varsa ona teşekkür ediyoruz. Size de yaptığınız işler için ister kızın ister kızmayın ben teşekkür ediyorum. Burada diyoruz ki bir büyük tehlike var,bu Anayasa tuzaklarla dolu  Milletin kaygısı var. Haklı kaygısı var. Bugüne kadar başkanlık gelirse Türkiye bölünür diye haklı olarak kendisine anlatılanı unutmuyor Türk milleti. Ve düne kadar başkanlığın, bölünmenin ilk adımı olduğunu dinlediğinde hak vermiş bir milletin aksine inandırmak heralde mümkün olmayacaktır. Başkanlığı istikrar getirecek diye işte valla dayatmalarla istikrar olmuyor. İstikrar olması için milli birliğimizin, beraberliğimizin korunması lazım. Peki bir ülkede milli birliğin korunması için milletin tek çatı altında kucaklaşması lazım. Cumhurbaşkanının partisiz olması, parti genel başkanı olmaması cumhurbaşkanı seçilince partisiyle resmi ilişiğinin kesilmesi milleti tek vücut temsil etsin diyedir. cumhurbaşkanlığı döneminde parti rozetini çıkartıp, parti bayrağını asıp tüm milletin temsilcisi olduğunu herkese göstermesidir.

Şimdi parti genel başkanı bir cumhurbaşkanı kim ne derse desin sadece ve öncelikle kendi partisinin tabanını temsil edecek. O andan sonra Türk milleti biraz daha ayrıcalıklılar ve kendisinden olmayanlar diye parçalara ayrılacak. Türk milleti cumhurbaşkanının temsilinde onun makamında birliğini yitirdiğinde, parçalandığında, siyasi partilere göre bölündüğünde bunun bir adım sonrası vatanın parçalanması senaryosunun harekete geçirilmesi olur. Niçin biz bu teröristlere, teröristlerin arkasındaki küresel güçlere bu malzemeyi veriyoruz. Yazık değil mi bu ülkeye, yazık değil mi bu millete.Biz burada siyasi parti yarışması yapmıyoruz. Olsaydı ağzımızı bile açmazdık. Hiç ilgilendirmezdi. Burada bütün siyasi partilerin üzerinde bunun çok dışında Türkiye Cumhuriyeti’nin meselesini konuşuyoruz. Belki 20 yıl sonra, 30 yıl sonra bu partilerin hiçbiri olmayacak. Bilemeyiz. Bugünkü siyasetçilerin hiçbiri olmayacak. Bugün böyle ciddi sistem değişikliği getirilirse torunlarımızın torunları öyle bir ülkede yaşayacaklar. Yani milleti parçalanmış, Allah korusun belki toprakları parçalanmış. Birbirine düşmüş ve bu birbirine düştüğünde de ‘durun bakalım hepimiz Türk milletiyiz’ diyecek bir cumhurbaşkanından yoksun Türkiye’de yaşayacaktır" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  metin feyzioğlu, süheyl batum, anayasa, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA