13 Mayıs 2025 Salı

15:27   ÖZGÜR ÖZEL: “MEMLEKETIN DOĞU TARAFıNDA ÖZGÜRLÜK, BU TARAFıNDA ‘TURPUN BÜYÜĞÜ...` BÖYLE IŞ OLMAZ”   15:22   ÖZGÜR ÖZEL, SOMA`DA MADEN ŞEHITLERINI ANMA YÜRÜYÜŞÜ`NE KATıLDı: "ANT OLSUN BU DAVA BIR DAHA GÖRÜLECEK, SUÇLULAR CEZASıNı ÇEKECEK"   14:37   MEZITLI`DE ENGELLILER HAFTASı`NDA ÖZEL GEREKSINIMLI ÖĞRENCILER GÖSTERI YAPTı   10:50   ÖMER FETHI GÜRER: “14 MAYıS DÜNYA ÇIFTÇILER GÜNÜ`NDE ÜLKEMIZ ÇIFTÇISI MUTSUZ”   10:41   MARMARA`DA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   10:31   PKK`NıN FESIH KARARı... MANSUR YAVAŞ: "TÜRKIYE CUMHURIYETI DEVLETINI PAZARLıK YAPıYOR NOKTASıNA GETIRECEK HIÇBIR GIRIŞIME IZIN VERILEMEZ, VERILMEMELIDIR"   10:12   KKTC CUMHURBAŞKANı TATAR: “FEDERASYON DEMEK, TÜRKIYE`NIN BURADAN ÇıKMASı DEMEK, IKI DEVLETLI SIYASETTEN BAŞKA BIR SIYASET GÖRÜŞMEYIZ”   10:09   MERSIN`DE ŞEHIT VE GAZI ANNELERI, ANNELER GÜNÜ PIKNIĞINDE BULUŞTU   09:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN "ENGELLILER HAFTASı" ETKINLIKLERI IKINCI GÜNÜNDE DEVAM ETTI   09:56   TEKIRDAĞ`DA HEKIME DARP IDDIASı... HEKIM BIRLIĞI SENDIKASı GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ÖZGÜR ÖZ: "BAŞHEKIM DERHAL GÖREVDEN ALıNMALı"   09:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “MESKİ OLARAK TÜRKIYE TARIHININ EN BÜYÜK YATıRıM DÖNEMINI YAŞıYORUZ”   23:27   CHP YENI BOYKOT SITESINI KULLANıMA SUNDU: "BOYKOTYAP2025.COM"   14:43   CHP`LI IL BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı 14-16 MAYıS TARIHLERI ARASıNDA AMASYA`DA YAPıLACAK   12:48   TBMM`DE BAŞKANVEKILLIĞI TARTıŞMASı... TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, GÜLIZAR BIÇER KARACA`NıN YERINE CELAL ADAN`ı TBMM BAŞKANVEKILI OLARAK GÖREVLENDIRDI   12:15   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: “BU, ŞEFFAFLıKTAN KAÇAN BIR IKTIDARıN AÇıK ITIRAFıDıR”   10:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESINDEN TARSUS`TA KÖPRÜ GENIŞLETME ÇALıŞMASı   10:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, YKS ÖNCESINDE SıNAV PROVASı DÜZENLEDI   10:01   TARSUS BELEDIYESI, ENGELLILER HAFTASı`Nı VE ANNELER GÜNÜ`NÜ BIRLIKTE KUTLADı   18:20   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN 32 ANNEYE "ANNELER GÜNÜ" TELEFONU   17:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "BELEDIYECILIK VATANDAŞLA IÇ IÇE OLMALı, TOPLUMUN HER SORUNUNDA YANıNDA OLMALı"  
 
     
   

Mersin Sahilleri Ücretsiz Ve Kesintisiz İnternetle Buluşuyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sahil boyu ücretsiz ve kesintisiz wi-fi hizmeti, artırılan kapasitesi ile özellikle gençlerden büyük ilgi görüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz wi-fi hizmeti ile sahil boyunda yer alan 67 noktadaki istasyon üzerinden 7/24 kesintisiz, ücretsiz ve güvenli internet sağlanıyor.

 

Tarih : 22 Temmuz 2019 Pazartesi 13:22   Okunma : 1245

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kapasitesi ile alanı genişletilerek verimliği artırılan wi-fi uygulaması, sahil boyunca kesintisiz ve ücretsiz internet olanağı sağlıyor. Özellikle gençlerin büyük ilgisiyle karşılan bu uygulama, Babil Kavşağı’na kadar Pozcu sahil şeridinde hizmet veriyor.

24 saat canlılığını koruyan Mersin sahillerini boydan boya ücretsiz wi-fi ile buluşturan uygulama, vatandaşların mobil verilerini tüketmeden sahillerde eğlence, araştırma ve haberleşme ihtiyacını karşılıyor. Uygulamadan büyük memnuniyet yaşayan gençler, bu hizmeti sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e kendilerini düşündüğü ve öğrenci dostu olduğu için teşekkürlerini iletiyor.

ÇAĞI YAKALAYAN BELEDİYECİLİK

Gelişen enformasyon çağına ayak uyduran ve çağdaş belediyecilik anlayışını hayata geçirdiği hizmetlerle hissettiren Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz wi-fi hizmeti ile sahil boyunda yer alan 67 noktadaki istasyon üzerinden 7/24 kesintisiz, ücretsiz ve güvenli internet sağlanıyor.

“GERÇEKTEN ÖĞRENCİLERİ DÜŞÜNEN BİR BAŞKAN”

Sahilde arkadaşlarıyla vakit geçirirken Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz wi-fi hizmetinden faydalanan Berke Can Sekmen, sahile sık sık giden birisi olduğunu belirterek, “Benim gibi sahile çok sık gelen insanların faydalanması gereken bir hizmet. Mobil verinizden internet gitmiyor ve kesintisiz video izleyebiliyorsunuz, müzik dinleyebiliyorsunuz. Arkadaşlarla internette video izlerken, gayet hızlı ve kesintisiz bir görüntü alıyoruz, hoşumuza gitti” dedi.

Öğrencilerin kısıtlı internet kotaları olduğunu da vurgulayan Sekmen, “Öğrencilerin genel olarak sınırlı bir internet kotası olduğu için internetleri hızlı tükeniyor. Mesela bir ortama giriyorsunuz, sahildesiniz ve şarkı çalmanız gerekiyor. Şarkıyı kendi internetinizden açacağınıza belediyenin wi-fi’sinden açabiliyorsunuz. Bize bu hizmeti sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten öğrencileri düşünen bir başkan” diye konuştu.

“ARTIK SADECE ŞARJ DERDİM KALDI”

Arkadaşlarıyla sık sık sahilde buluştuğunu söyleyen Buse Reçber ise hizmet için, “Ben zaten sık sık yürüyüş yapan bir insanım, arkadaşlarımla da buluştuğum bir yer burası. Gayet iyi bir hizmet. Kendi mobil verimi düşünmek zorunda değilim. Evinde internet olmayanlar için de gayet iyi bir şey bu. Çünkü buraya gelip çalışabilirler. Ben bir öğrenci olarak hızından da gayet memnun kaldım. Artık sahile geldiğimde internetimi düşünmeyeceğim, sadece şarj derdim kaldı” dedi.

“Çok kolay bir kullanımı var”

Ücretsiz wi-fi hizmetine ulaşımın çok kolay olduğunu söyleyen kullanıcılardan Pelin Su Özdemir ise “Tek seferde giriş yaptım. Giriş yapmak çok kolaydı. Girdikten sonra da internetin hızı gayet iyi. Ayrıca kolay bir kullanımı var. Bundan sonra geldiğimde sürekli kullanacağım” dedi.

ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE ERİŞİM NASIL SAĞLANIYOR?

Mersin sahillerinde söz konusu uygulamayı kullanacak olan vatandaşlar iki adımda hizmetten yararlanabiliyor. İlk olarak “Yeni Kullanıcı” kaydı oluşturulması, ardından da “Kayıtlı Kullanıcı” butonundan giriş yapılması gerekiyor.

Öncelikle mobil cihazlarda “Kablosuz Bağlantı” aktif hale getiriliyor. Kablosuz Ağ Listesi’nden MERSIN BSB’ye bağlanıldıktan sonra mobil cihaza “Kablosuz ağda oturum açın” bildirimi geliyor. Bildirim tıklandığında sistem ara yüzü ekrana yansıyor. Ara yüzde “Yeni Kullanıcı” butonuna tıklayarak kullanıcılar sisteme telefon numarası, içeresinde bir büyük ve bir küçük harf olmak üzere en az 8 karakterden oluşacak şifre ile kaydolabiliyor. Kayıt tamamlandıktan sonra adımları izleyerek “Kayıtlı Kullanıcı” butonundan giriş yapan kullanıcılar, ücretsiz, kesintisiz ve güvenli internetten faydalanabiliyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA